manager Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 ja budan od 9 al ono, mrzi me da postujem.. samo citam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Ја будан од пет, ал причајте ми је увек лол топикИначе, понекад ми није јасно колико сам аутистичан заправо:) Успео сам да одем до агенције за регистрацију, дам им све паре и број телефона да ме зову (јер смо се договорили да буде готово сутра, наравно, ја њима фон нисам узео) и кад дођем гајби да сконтам да заправо немам никакав папир који каже да сам платио, нити било шта... Мислим, контам да неће да ме јебу, ал замисли да оће лооол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Ja se drndao sa malisom:tf: do 6 jutros... od 9 sam na poslu... jos malo pa cu dumrem :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Meni se to redovno dešava da zaboravim da uzmem neku "potvrdu" na tako nekim mestima / dešavanjima. Uvek se toga kasnije tek setim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 ja se uglavnom setim, al često dobijem onaj preneraženi "pa ne misliš valjda da ćemo te zajebati" pogled kad tražim neku priznanicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Da, i one trol uplatnice sa 2 primerka, gde jedan ostaje banci, a drugi dajes tamo zbog cega si i uplatio. A za tebe nema primerka. Mislim wtf :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 ja se uglavnom setim, al često dobijem onaj preneraženi "pa ne misliš valjda da ćemo te zajebati" pogled kad tražim neku priznanicu Да, ал онда кажеш ''ма јок, него заборави човек'' :) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Svratio sam sinoć sa Pavlom do Ušća, pošto je otkazao DVD u ključnom trenutku, a samo tamo su radile radnje... I pričamo nešto o patikama tipa: L "E ali da onaj Pegasus ne košta 15k možda bih i pomislio da ga kupim iz ljubavi i sve to..." P "Mhm..." L "Mislim i 12 je previše, pa i 10..." P "Mhm..." L "Ok. realna cena je max 6k, ali da mi traže 8 pristao bih da me zajebu ako je remake baš dobar!" P "Ok. ajmo u Nike." "VELIKO SNIŽENJE SVIH MODELA PATIKA! AIR PEGASUS 8K!" Mišković mi čita misli... :( Ali nije dovoljno dobar remake, pa ih nisam kupio. ;) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Da, i one trol uplatnice sa 2 primerka, gde jedan ostaje banci, a drugi dajes tamo zbog cega si i uplatio. A za tebe nema primerka. Mislim wtf :( pa ti uzimaj one od tri, problem? :) Ja redovno kupujem te od tri u Savremenoj i na tako tim mestima. ili, ako nemaš te od tri, popuniš dve od dve, tako mi rekli u pošti, tj. popuniš samo jednu ali uzmeš od druge onaj kopija primerak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 (edited) koje krljanje sa madjarima jebote...ovaj mikic je inace retard, manje je bitno to sto u trenucima kad preokrecemo posle 4 gola razlike za njih on zvuci kao da prenosi umetnicko plivanje, nego sto ima izjave tipa "madjari osim onih furioznih 12 golova u 3 cetvrtine nisu vise nista pokazali" (?!) a da, cuo sam na rtsu neku novu pesmu borisa bizetica, koja njuska jebote, lik radi matre u kalkulatoru Edited July 28, 2011 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 jebem mater pandurima sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 ВАТЕРПОЛИСТИ!!! \o/ Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 JEBI MADJARE! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 dobro je da nisam gledao meč :) deluje iz opisa kao pravo kidanje živaca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Da, bre...drago mi da sam na poslu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 poy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 <3 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 jel ovaj sto je gleda onaj spajdrmen indijanac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 odvratne sandale When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Kakva riba u Slagalici omg, verovatno najbolja za ovih 20 godina :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 jel ovaj sto je gleda onaj spajdrmen indijanac ? samo spajdermen "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 jebem li ti chunak don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Niko nema para, sve je kurac ali svi pale na more. Hoce neko na pivo? :$ There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Ocu ja...oh, wait :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Niko nema para, sve je kurac ali svi pale na more. Pa još jednom dok nije poč'o rat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts