voodoo_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Dulaže? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Vudu tu d reskju. Dobro jutro, carevi jutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 dobro jutro i tebi, vudu, stari radniče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 http://camopejb.com/?v=wSof_yjoIuU nothing will get done today jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 ja sam taj exotic ukus najvise voleo, a s druge strane ne podnosim ukus nijednog energetskog pica osim guarane. Ovo se mora probati :D Povrh svega, zaboravio sam da pomenem, košta 35 dinara :)) Pojeo sam sendvič sa nekim ljutim kečapom, skoro nisam pojeo tako ljuto nešto, a ja sam ok sa ljutim. Obično ti kečapi nisu tako ljuti. I još koji put da napišem "ljuto" i taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Jel gledao neko mozda online bekstvo iz zatvora? Ili je mozda uspeo negde da skine sa prevodom, sta znam mozda ima i na ovim sajtovima za tiltove ali su obicno sjebani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 samo da kazem da sam kenjao malopre i trajalo je duze od jednog minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 E da, u ZIG marketu (tamo kod Dovle i Mohija) nudle su na popustu, 35 kinti pakovanje, to je skroz ok cena, a ima svih vrsta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 http://www.redicecreations.com/article.php?id=13970 two Suns Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Jel gledao neko mozda online bekstvo iz zatvora? Ili je mozda uspeo negde da skine sa prevodom, sta znam mozda ima i na ovim sajtovima za tiltove ali su obicno sjebani. Na Prijevodi-online imas sve prevode koji valjaju, ja sam skidao odatle i nije bilo nikakvih problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Pojeo sam sendvič sa nekim ljutim kečapom, skoro nisam pojeo tako ljuto nešto, a ja sam ok sa ljutim. Obično ti kečapi nisu tako ljuti. I još koji put da napišem "ljuto" i taman. mora da je bio roze fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 http://www.redicecreations.com/article.php?id=13970 two Suns aha moze se desiti tada ali i za narednih milion godinaa VAUUUUUUUUU :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 cele godine sam odlagao stekanje para za exit i naravno sad sam ga izduvao :c to sam uradio i prosle dine, samo sam sabio rulet u poslednjem trenutku pa sam otisao nikad se necu opametiti! fml :c Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 kako da uradisam ofarbam ulubljenje na autu? na gepeku imam rupicu, kao recimo da si uzeo silo debljine pola santimetra i lupio cekicem, znaci udubljeno i otisla farba. posto je malo, necu da idem nigde, nego bih uzeo i zamalao to sam. sta mi treba, auto lak? glup sam za te stvari, pa mi recite ko detetu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 nemoj dulio ko boga te molim,narocito jer imas ceed lepotana:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 @ dule - brate, ne bih ja to baš sam radio, ne deluje mi da je tako jednostavno kao što ti zamišljaš :) @ kruko - hahah, eto ideje za sajt! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 da li je na drugim planetama gde je zivot baziran na vodi, trava isto zelena? zavisi od atmosfere a The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 zar zelenilo ne zavisi od sunca i vode ? :D Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 laki i gruja: ma mala je rupa, dent, kao da si gurno, ne znam, sraf tri milimetra u auto i sjebo boju i imas malo udubljenje. kontam da takva udubljenja dobijes tako sto vozis po gravelu, ono, taj red velicine. ali je otisla farba, pa reko da protektujem. ocu sam da uradim jer je presitan trip, a realno, stalno se ili neka zena parkira pored mene, pa mi izgrebe nesto, ulubi nesto mikronski, neko sutne kamen itd. tako da je totalno van pameti da idem za sve to kad ne zivim u australiji sa garazom i pet kilometara od najblizeg komsije, pa mi je auto car. i niste me shvatili, necu ja to da cukam, pa da namestasm, samo cu da zamazem, nema sta da zajebem. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 da li je na drugim planetama gde je zivot baziran na vodi, trava isto zelena? zavisi od atmosfere a ako je zelena sigurno je zelenija nego kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 a zar nisi dobio onaj mali repair kit uz kola? kao otprilike pakovanje laka za nokte, baš za takve ispravke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 kolko se ja secam, ne. pogledacu u onom zamotuljku, ali se ne secam nikakvog laka. ako jesam, to je sjajno. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 ako je zelena sigurno je zelenija nego kod nas win! The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Ljudima koji imaju mobilni a redovno se ne javljaju na njega treba polomiti ruke i poslati u pecinu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Mnogo smo se prebili sinoc, a nije jos ni poceo exit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts