Jump to content

Benzinske pumpe

oddball

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Citao sam negde da se moze ustedeti gorivo tako sto se brze postigne zeljena krstareca brzina, znaci ne paljenje guma nego normalno kretanje pa jaci gas do npr. 50 ili 90. Jel zna neko nesto o tome ?

nah

• 2 weeks later...

moj surak je rucno sklapao golfa 2 (uslobno receno) namunjio ga, ubacio klimu, nove farove, amortizere neke poluprofi, motor valjda od jette 2.0... trte mrte... i seo ja da me provoza i vozilo zaista leti kao blesavo, odobno zbog sedista koje je isto nesto namunjio sa kozom (ne znam iz kog auta)... i tako jezdimo mi 160 autoputem i pita me lepo

-zete a sta mislis sta trosi ovaj auto...

-pa dizel... odgovorih zbunjeno..

-mjok ..... loz ulje - i kez od uveta do uveta... i jos kaze "pa sto misis da sam ga ja rucno sklapao zadnjih 6 meseci, hteo sam da ga napravim da moze da trosi loz ulje- ostalo od deda pere 5-6 buradi u podrumu ko zna od kad...

i evo svecano kazem, ono je najlepsi golf 2 kojeg sam ikada video, i auto je skroz pristojan nevezano sto je golf :P a i kostao je oko 5k evrica

cool story bro

fallout_table.gif

pa daj slike neke

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Da se nadovezem na sam naziv topika, zanima me gde ima kod nas(u Beogradu) da se uzme 100 oktanski benzin?

Chuo sam da se 100oktanski mogao naci proshle godine, mada za sada na pojedinim pumpama nisam ga uochio, osim 98 na Eko pumpama shto i trenutno koristim.

Hvala!

Da se nadovezem na sam naziv topika, zanima me gde ima kod nas(u Beogradu) da se uzme 100 oktanski benzin?

Chuo sam da se 100oktanski mogao naci proshle godine, mada za sada na pojedinim pumpama nisam ga uochio, osim 98 na Eko pumpama shto i trenutno koristim.

Hvala!

procitaj moj post vezano za eko pumpe...

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

i trenutno je najjeftiniji euro dizel u VUK petrolu valjda 127.9 ali ako sipas od 22-06

ili vikendom smanje ti cenu za 4 dinara po litru.

Ni slucajno ne sipati na tim malecnim pumpama gorivo !!!

BTW, EURO-PREMIUM DIZEL iliti AVIO-DIZEL kako ga zovu ovi iz EKO-a najbolji je

upravo na EKO pumpama! Sa vise strana od nekih gazdi Reno servisa sam cuo da

i oni sipaju taj dizel samo na EKO-u, a dizel Reno klan sa Reno Srbija foruma

takodje se slaze sa time... Sto se potrosnje moje makinice tice, BG-VŠ - 3.8L (82km), poz! [8D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Prochitao sam tvoj inicijalni post, ali do sada nisam primetio da me zakidaju na Eko pumpi u Jurije Gagarina.

Sipao sam zadnja 3 put po 30L i to mi traje nekih 200-230km predjenih do sledeceg punjenja.

Automobil u pitanju je Renault Megane sport 2.0T 225ks i poprilichno mu mnogo bolje lezi bmb98, u poredjenju sa OMV 95com koje sam u prvih 1k km prednjih koristio.

BG-VŠ - 3.8L (82km), poz! [8D]

:tf: :tf: :tf:

Ponekad me je sramota!