ZerBah Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 taj sam i sipao - evro premium bmb 95 na otvorenom moze da spusti i ispod 6L. ja izbegavam spiceve, a i zivim na novom beogradu gde su ulice prilicno siroke. u pravu guzvu uleces samo ako ides preko mostova u bilo kom pravcu. tada sedam u auto samo ako nemam drugog izbora. Te vashe "guzve na mostu" su smeshne - maksimum 30-40 minuta se zadrzish... Secam se guzve u Moskvi kada sam vozio burazera od tetke nekih 20-ak km (od centra do kuce), bili smo u guzvi 3,5 sata Inache nisu retke guzve u Moskvi gde ljudi stoje i po 5-7 sati (pogotovo zimi). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) E doco, ima tamo neki server admin što bi voleo da se upoznate! Che? edit. Aham... Saint? :D Kad god budeš hteo, sedi u kola sa mnom ;) Edited June 24, 2011 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Nema potrebe, vozili smo se u jugu, kapiram ja da ti brzo voziš i sve, stoga bih voleo da vidim doca vs sa1nt 1na1 višnjica - mirijevo i nazad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Inache nisu retke guzve u Moskvi gde ljudi stoje i po 5-7 sati (pogotovo zimi). to mi nikako nije jasno. Te moskovske guzve su koliko sam razumeo standardne. Ako znaju da ce uleteti u sranje, zasto uopste krecu? Ja kad znam da ce biti dobro zezanje na gazeli krenem zaobilaznim putem ili u krajnjem slucaju pesice. Pogotovu ne kapiram to svesno uletanje u gridlock kada grad ima metro ... Edited June 24, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Nema potrebe, vozili smo se u jugu, kapiram ja da ti brzo voziš i sve, stoga bih voleo da vidim doca vs sa1nt 1na1 višnjica - mirijevo i nazad! Dosta vode je proteklo od tad, dragi moj laki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 to mi nikako nije jasno. Te moskovske guzve su koliko sam razumeo standardne. Ako znaju da ce uleteti u sranje, zasto uopste krecu? Ja kad znam da ce biti dobro zezanje na gazeli krenem zaobilaznim putem ili u krajnjem slucaju pesice. Pogotovu ne kapiram to svesno uletanje u gridlock kada grad ima metro ... Postoji nekoliko objashnjenja: 1. kada je napolju -10 i nize, ne zelish da idesh peshke, pogotovo ako zivish 30-ak km od posla. 2. metro je odlichan vid transporta, ali chak ni moskovski metro ne moze da primi toliko naroda + metro je mesto gde jednom ili dvaput godishnje rokne neka jebena bomba 3. chesto se deshava da dodjesh na posao bez preterane guzve, ali krenesh kuci i uletish u guzvu - nema nekih zaobilaznih puteva (putna mreza u Moskvi je napravljena po radijalnoj shemi + ima mnogo zeleznichkih pruga koje idu do centra), a ne zelish da ostavish kola negde u PM, pa da sutra idesh po njih. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 ja bih tamo poludeo :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ma jok, samo kupish auto sa telvizorom i dvd playerom i super si Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 25, 2011 Author Report Share Posted June 25, 2011 kh-khm! tema je kradja chorbe na pumpama.. :) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Pa zar ne vidiš da Srba sve vreme o tome priča! :) Realno, gužve u saobraćaju ne bi bile frka kad bi čovek imao vozača. Pa dok se on gužva, ti ovamo ono kucaš mailove i pišeš nešto. Ovako, bezveze. A oko krađe na pumpama i kvalitetu goriva, nemam pojma, evo ja sam baš juče sipao u skuter na NIS-u i čini mi se da se oseti razlika u kvalitetu (i to pozitivna, za čudo) ali opet možda samo moj trip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Doco, pusti ti te sejntove fore, nego reci ti nama ponosni vlasnice alfe 1.6 :D Jel spusta ispod 10-11 po gradu? :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Čuo sam na radiju juče reklamu, na odabranim NIS pumpama valjda od 22 do 06 imaš 3% popusta na sipano gorivo. Nije baš ontopic, ali nije ni off. Pa ko sipa pun, mož' da uštedi jedno 300-400 kinti otpr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Doco, pusti ti te sejntove fore, nego reci ti nama ponosni vlasnice alfe 1.6 :D Jel spusta ispod 10-11 po gradu? :D Prvo merenje još kad sam kupio kola bilo je 9L. Ali tek sam se navikavao na kola i skoro i da nisam prelazio 3k obrtaja. Za neku normalnu vožnju i nema potrebe. Kontam da mi je 10L sad sigurica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 moja Kia trosi 8,5 lit i ima 6 KS vise od tvoje alfe, moja pisha je veca! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Moj golf II ima 50 konja više od tvoje kie i troši samo 5 litara više! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ali brate to je golf II, nemoj babe i zhabe! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Atm idem preko mosta svaki dan, ali mi je radno vreme od 11 do 7 pa stižem jako brzo. Relacija Mirijevo - NBG. Kad se vraćam desi mi se da stigne za 20ak minuta preko Gazele. Pola njih na odmoru pa nema toliko gužve. Sejnt to pređe za 13 minuta manje! Peške! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 moja Kia trosi 8,5 lit i ima 6 KS vise od tvoje alfe, moja pisha je veca! Džaba ti piša kad ne znaš da je koristiš :) Bez starca nema udarca :) Moja Alfa prešla 170k :D Faking šit, čime se ja hvalim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Moj golf II ima 50 konja više od tvoje kie i troši samo 5 litara više! ol zoto možeš lož ulje unjegaa sipat i ono od ponfrita uulje istoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 moja Kia trosi 8,5 lit i ima 6 KS vise od tvoje alfe, moja pisha je veca! jel ti to vozis ili vuces za sobom, ja koji vozim ko baba na nula i po obrtaja i bez klime, trosim nesto manje od deset:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 To tvoje dule možda jeste nešto malo čudno, pošto ja Hondom trošim oko 9 litara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 ne znam, ja sto sam pitao par prosidovaca, oni isto tako trose... izmedju devet i deset. grad, naravno. trosio sam tipa 9.1 kad sam bas bas vozio gejasto u pocetku. mada i sad vozim uglavnom polu-gejasto (ne navlacim nego radim ono 'konforno saltanje', ali osecam da je auto u fazonu 'aj drndaj me malo, sta si se stiso'). Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Pa ono, trudim se da ispostujem cake stedljive voznje, ali mi je 8,5 max 9,0 lit leti prilicno normalna i realna potrosnja. Cak i sa ovim velikim gumama. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Citao sam negde da se moze ustedeti gorivo tako sto se brze postigne zeljena krstareca brzina, znaci ne paljenje guma nego normalno kretanje pa jaci gas do npr. 50 ili 90. Jel zna neko nesto o tome ? Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 u gradu ? ili van grada ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts