manager Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 odgledao paradu... oooodlican, ako se ne racuna poslednjih 15ak minuta koje su za povracanje. smejao sam se jako vise puta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0930083/ Odlican "found footage" horor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 the way back priča o političkim zatvorenicima koji pobegnu iz sibirskog gulaga i pešače na jug do indije. početak je malo naporan, dok objašnjavaju kako su rusi omg zli, al toga nestane čim zamaknu iza ćoška od gulaga i onda se film pretvori u priču o zajedništvu i prijateljstvu u teškim uslovima. film nije previše dinamičan, ne napadaju ih medvedi i komunisti svakih pet minuta, al ima neki tempo i ni u jednom trenutku nije dosadan. naravno, krajolici su fantastični. preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 pa kao tvoj pulen naravno da sam ga na tvoju preporuku gledao! :D searchovao sam horor topik što je bio a danas sam odgledao dead snow (2009) - 4/10 :c mislim, ok je film al ja volim da se uživim u film, a ovo kad je počela sprdnja samo sam se nasmejao na par scena i to je to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 тај филм треба гледати у друштву, са зачињеном атмосфером. наци зомбији, па може ли боља спрдачина да буде? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 nume ovaj reki :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 ne znam gde da okacim ovo, tek sam sad video editovanu verziju . Ovo je gore nego "fight the stranger in the alps" sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Odgledao sam "Contagion" kod nas preveden kao "Zaraza" - http://www.imdb.com/title/tt1598778/ I moram priznati da me odavno neki trejler nije odveo na pogrešan trag o filmu. Nekako iz trejlera sam, makar ja, stekao utisak da će biti tipična "novi virus panika" akcija, karantini, ludila, avion se skuca u zgradu i tako to, međutim, film mu dođe skoro pa drama, ako ne i potpuna drama. I onda sam imao problem dobar deo filma, kao "pa čekaj, ovo nije ono što sam hteo da gledam" što mi je blokiralo stvarno analiziranje filma koji zapravo u biti nije toliko loš, ako bi ga neko od prvog trenutka uspešno posmatrao kao dramu. Da ne govorim što i lista glumaca i redosled pojavljivanja navode na potpuno pogrešan put oko toga ko će u filmu zapravo biti u glavnim ulogama, ali ajde tu neću da pišem ništa dalje da ne bih spojlovao. Tako da, kad se sve uzme u obzir, nije loš film zapravo, malo pro-američki, kako to već ide, ali se bavi i raznim drugim "nivoima". Naravno, ne mora uopšte da se gleda u bioskopu, pa ako naletite na neku lepu kopiju na netu, udrite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 odgledah Conana malopre koji trash od filma I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 (edited) DEVIL'S DOUBLE Izvrstan triler po istinitim događajima, o sajko-friku Udeju Huseinu (Sadamovom sinu) koji je "angažovao" svog prijatelja iz detinjstva da mu služi kao dvojnik (zbog velike fizičke sličnosti). Film ima odličan ritam, par zdravo disturbing scena, i apsolutno fenomenalnu glumu Dominika Kupera koji igra obe uloge. Pored toga što sve deluje nekako suviše budžetno i na trenutke jeftino produkcijski (više u smislu kako bi sve izgledalo da je istu priču režirao neki AAA režiser), i što tema zaslužuje čak i više hard core obradu, sve je minorno u poređenju sa performansom glavnog glumca, ne samo zato što savršeno dočarava dva totalno suprotna karaktera, već i u tehničkom smislu (stapanje Latifa i Udaja u 99% scena je gotovo besprekorno i prirodno). Edited November 13, 2011 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Одгледао сам Драјв и није лоше, мени је ово сасвим океј филм, фотографија је маестрална, режија одлична, осим тога, стандардан филм ко филм. Просто мислим да је неодговорно рећи да је ''само срање'' јер, да је све остало за нулу, фотка га пење бар на просек и то је чињеница. Да је филм на јапанском и без превода и да нема звук, опет би стиго бар до четворке, само због фотографије. Не знам зашто га људи пореде са Валхалом, јесте Рефн и јесте филм спор и фотографичан, али додирних тачака нема ни у најширим аспектима. Са друге стране, Валхала није филм, Валхала је трансцендентални ентитет, сад, што је на филмској траци, јебига, медијум ко медијум:) Одгледао сам овај Норои и није ми се свидео, сувише ми је неаутентичан и нестрашан... Следеће ћу да гледам Фонтану, каже другар да је прилично зенастичан филм, а ја сам гладан бар микронских Валхала, ако ништа друго:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 meni se to gleda, al ne mogu više američku propagandu da podnesem kao nekada. koliko ima tih "eto vidite od kakvih smo ih dileja spasili" momenata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Ništa, osim dokumentarnih snimaka prve invazije na Irak, ne pojavljuje se ni jedan jedini američki marinac/oficir/senator/ministar, zapravo niti jedan lik koji nije Iračanin. Jes da nisu opleli po Bušu i nema priče o naftnim poljima Kuvajta, ali nije ni film o tome. Sa druge strane, kad vidiš samo dve random stvari iz širokog Udejovog repertoara boleština koje je radio (a gomila su dokumentovani fakti), svačiji prvi refleks bi bio da mu stuče ceo okvir u ludu glavu. Edited November 13, 2011 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 onda tu d daunloudmobil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0151804/ star, ali odlican film... ko nije gledao preporuka! prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Odgledah i ja The Devil's Double, i pridruzujem se Pipboy-evim preporukama. 8/10 Jedino sto sam pre par godina citao poduzi tekst u CKMu o Latifu (dvojniku Udaja), u kojem je veliki broj scena iz filma preprican do detalja, pa sam na neki nacin spojlovao film pre nego sto sam ga gledao tj pre nego sto je i bio u planu da se snima. :) in other news Another Earth Jako fino mi je legao ovaj film! Drama o devojci, koja u saobracajci ubija zenu i dete, dok njihov muz prezivljava. U isto vreme, naucnici otkrivaju Zemlju 2, identicnu nasoj planeti koja se do sada krila iza sunca. :) Ako trazite idealan film za vas i devojku, zenu ili ljubavnicu skidajte Another Earth! Preporuka! "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 (edited) - Crazy, Stupid, Love - Svideo mi se, valjao sam se na par momenata, ali overal simpa film. Neko je trazio film da gleda sa devojkom, prava stvar. http://www.imdb.com/title/tt1570728/ - Transformers 3 Dark of the Moon Gledao transformerse zadnje, izdrzao 20 minuta i prekinuo. Klasicno holivudsko sranje. S dobrim efektima(jedino me to i zanimalo). - Friends.with.Benefits Preporuka i za ovo, nadprosecna "romance/komedija", mozda zbog Mile Kunis xD Izvalio sam da forsiram romanticne komedije zadnjih par dana kojikurac!? Edited November 17, 2011 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Hm, jedino su te efekti i zanimali, a prekinuo si film posle 20 minuta iako su najbolji efekti u poslednjih pola sata-četrdeset minuta filma? Elem, HANGOVER 2 Bleda kopija prvog dela, sa par smešnih momenata ali ništa outrageous. Problem sa filmom, pored toga što nije nešto smešan i na silu reciklira fazone iz prvog dela, je taj što mora da imitira strukturu iz prvog dela ("jao, jao, šta se desilo prošle noći, jao, jao") da bi film imalo smisla da nosi naziv Hangover "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 video sam ih ionako na jutjubu ranije, jednostavno ne mogu da izdrzim da odgledam Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Odgledao sam juce Hard Candy. Rezija je odlicna, iako nije imao veliki budzet, vizuelo je zadovoljavajuc. Ellen Page i drugi glavni lik kojem ne znam ime i mrzi me da pogledam su odlicni :D. Ali nesto malo fali filmu, ne znam sta, da bih ga preporucio svima :) al dopada mi se sto ne znas za koga da navijas. 6.5/10 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 THE PEOPLE VS GEORGE LUCAS Buhuhu, George, what have you done... Obavezno štivo za svakog Star Wars fana. Takaši car, "...now I only buy R2D2 mechandise." :))))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 odgledah horrible bosses sinoc, nije los film, zanimljiva prica ocekvao sam razocarenje ali bas naprotiv, nije boom ali vredi pogledati 7/10 neko moje vidjenje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 (edited) In Time http://www.imdb.com/title/tt1637688/ Nije los filmcic ako zelite da ubijete sat i kusur vremena , prica nije losa , odlicna ideja za film . Riba iz filma je jako jebozovna uf . Justin se mogu reci popravio sto se tice glume , i film nije trash kakav sam mislio da ce da bude , sve u svemu tople preporuke Edited November 18, 2011 by Bizholix I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1488555/ topla preporuka don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Nije los change-up za gledanje sa lepsom polovinom... A 13 je postala seks simbol, vidim ja :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts