SavKe Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 yep, al mi se taj film ne svidja Ni meni, ali to je jedini film koji sam gledao sa njim :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ni meni, ali to je jedini film koji sam gledao sa njim :D pogledaj memories of murder, acab triler :) 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Gledo i ja sinoc True Grit, onako, ako slucajno uleti moze da se odgleda. Bridzis me opasno smara u svakom novom filmu sto izbaci, ili ima preterano usiljen hipi akcenat, ili ko u ovom filmu redneck akcenat + ko da zvace duvan punim ustima, nista ga ne razumes. Pokusali su malkice realniji wild west od redovnog holivudskog, ali je i dalje miljama daleko od Dead Man. Nekako mi nikad ne lezi ta sredina, volem ili potpuni cheese ko Sergio Leone ili potpunu realnost. Mada bih rekao da im ni nije bio cilj da prave remek delo. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Odgledao sam i ja Sucker Punch - http://www.imdb.com/title/tt0978764/ i šta ga znam, nije mi loš za 22% prosečnu ocenu na review sajtovima. Nije nikakav masterpiece niti neki neki film koji postavlja standarde, ali je interesantan i ima kul odabir muzike tj. soundtrack. I nekako brzo prođe, ne smara, iako traje skoro 2h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Slažem se za Sucker Punch. Scene akcije su mi vrhunske, davno nisam ovako pažljivo pratio borbe (baja iza Bornovih borbi je radio koreografiju). Problem je u priči koja (ne) povezuje scene - veoma je tanka i nedorečena sa jedne strane, ali je makar ne forsiraju. Topla preporuka za mindless zabavu.P.S. Da je strip bio bi totalno izdrkavanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Odgledao Winter's Bone, koji je opako i teško sranje. Spora i dosadna radnja, priča koje ni nema, razrada koja je besmislena, nestvarni likovi... jedostavno nepotreban i bez poente film. Ne znam odakle mu onih 7,3 na imdb. Edited June 18, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Dylan Dog: Dead of Night KAKAV FILM JEBOTE OVO JE ZA OSKARA! VEROVATNO NAJBOLJA ADAPTACIJA STRIPA U ISTORIJI! No, not really. Film je teže govno nego što je trejler pokazivao. Totalni promašaj noir osećaja iz stripa, antipatični sidekick i gomila nelogičnih scena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Odlican If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Jeb'se Kali! Taman sam se ponadao u momentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Ja sam već znao da je film sranje, slušao sam neke rivjuove, i počeo da pišem komentar al sam odustao. Dylan mi je no.2 što se stripova tiče, odrastao sam na njemu, i nek se teraju u kurac :(((( "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ko je prvi? Marti? Meni je taj redosled otprilike... i to samo zato što je Dilan kasnije počeo da izlazi. Marti Misterija i jebena 82 ili 83ca, Dubrovnik...šmrc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Odličan je Marti Misterija, al mi je od stripova najultimativniji broj jedan Džeremaja od Hermana, postapoc western ftw (to sam gutao iz Zabavnika i Stripoteke, i usere me pre par godina da nabavim skenove svih epoizoda do danas). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Odličan je Marti Misterija, al mi je od stripova najultimativniji broj jedan Džeremaja od Hermana, postapoc western ftw (to sam gutao iz Zabavnika i Stripoteke, i usere me pre par godina da nabavim skenove svih epoizoda do danas). Imaš li 6 i 18? I da li je 19 poslednji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Ne znam za 18 i 19, moram da pogledam, ali imam gomilu tih novijih (gde je i crtež znatno detaljniji i kolorit kvalitetniji), šesticu imam sigurno. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 papir je papir, ali jel bi mogao da okačiš negde Džeremaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 No frx, samo da ga lociram na kojem hardu mi je, okačiću sve što imam. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Bacio sam pogled na netu, francusko izdanje je dostiglo 29. tom. Ja imam domaće koje je stiglo do 19. (minus 6. i 18. koje su bile korumpirane arhive kad sam ga nabavio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Kad već pominjemo Džeremaju, dok G fapuje, jel se sećate Machu Picchu od Domagoja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 To mi je bio isto jedan od omiljenih, a nisam ni znao da je naš u to vreme. Takođe, dugo sam mislio da je prva epizda i jedina, jao sreće kad sam otkrio i ostale. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Da nemaš i njih? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 daj link za dzeremaju :) fapfapfapete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Imam nešto valjda, moram da pogledam po kripti sa diskovima :)))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Ajde ajde, nemoj da te mrzi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Blue Valentine http://www.imdb.com/title/tt1120985/ Solidan film, fina dramica Just go with It http://www.imdb.com/title/tt1564367/ nije lose za gubljenje vremena, nishta specijalno, posle 20 minuta se prochita kraj filma... ali...ALI...Brooklyn Decker... OM NOM NOM Piranha http://www.imdb.com/title/tt0464154/ koliko bolesno glup film :D ima dobrih riba, ovako prosek... The Notebook http://www.imdb.com/title/tt0332280/ odlichna drama, svaka preporuka! The Way Back http://www.imdb.com/title/tt1023114/ Sjajna avantura, vredi film svakog minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Hall Pass http://www.imdb.com/title/tt0480687/ Epilog filma moze da se nasluti jos sa pocetka, ima dosta forced fora...od brace Farrelly koji su radili There's something about Marry ocekivao sam daleko vise...iako me je film u par momenata nasmejao jednostavno nije to to...preporuka ozenjenim clanovima foruma :P fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts