Buda_ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Je l' moze neko ko je nasao da mi posalje link za dobar snimak The Raid redemption-a ?!? Ja sam nasao neke ali se primeti da je snimano u bioskopu i da pola slike nedostaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 moze :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 SECRET REUNION Kako sabijaju ovi Korejanci, nije zdravo. I ovaj glumac Kang Ho Son, koliki je precar, valjda neće da se zajebe da počne da glumi u Americi. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Odavno nisam bacio neki komentar na neki film. Gledao sam Bože Blagoslovi Ameriku, film ima malo drugačiji (sporiji) tempo nego što sam očekivao, ali mi je opet preodličan, poenta, razrada priče, sve... dao bi mu 7,5 ali zbog Alisa Kupera mu dajem 8,5, zaljubio sam se u onu malu jer voršipuje Alisa koliko i ja У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 SECRET REUNION Kako sabijaju ovi Korejanci, nije zdravo. I ovaj glumac Kang Ho Son, koliki je precar, valjda neće da se zajebe da počne da glumi u Americi. Slazem se u potpunosti za svaku rec! Kang Ho Son mi je omiljeni glumac inace oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Je l moze neko da okaci torrent ili linkove, ne mogu da nadjem sa eng titlovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 man on a ledge zapravo i nije toliki krsh, iz holivuda je - znas sta da ocekujes, posle pipovog opisa sam ocekivao sranje epskih razmera ali je daleko do toga... ima dobra jebozovna riba, ima dobrih akcionih scena, dobri glumci koji zapravo mimikom i glumom dobro odradjuju posao... ok ima par gafova, zaplet je plitak i predvidiv, ali opet sasvim standardno za holivud... malo akcijice, malo drame, malo komedije pomesano sa trilerima i prosuto u wc solju, standard :) p.s. fora sa fotkom koja se lepi na kameru je prastara fora iz krsha filmova o pljackanju ja sam je skapirao kao omaz tim filmovima, jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 Je l moze neko da okaci torrent ili linkove, ne mogu da nadjem sa eng titlovima. Ja sam skinuo DVD-R verziju filma, i onda na to ubacio titl za dvdrip koji ima da se skine (trebalo je jedno tri puta ukupno da se sinhronizuje titl sa slikom, tako da nije strašno). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 ACCIDENT Odličan kineski polu-mind fuck triler o grupi plaćenih ubica koja žrtve odrađuje tako da sve deluje kao nesrećni slučaj kroz puki niz neizgled nepovezanih događaja. Odlična gluma, zanimljivi likovi, fini i nepredvidivi obrti u radnji, uz sjajnu fotografiju koja kao da je namerno odrađena tako da podseća na izgled filmova iz osamdesetih, pa čak i odlični artsy-fartsy momenti pred kraj koji dobro funkcionišu sa sveopštom paranoidnom atmosferom u drugoj polovini filma. moze neki torrent za ovaj film? radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Want to buy normalan torrent za ovaj SECRET REUNION, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Takodje. Bas se tesko nalazi nabijem ga Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 Bolje od tog DVD-Ra sa pajratbeja nećete naći, ali, iako nije HD, odlična je slika, ne znam u čem je problem "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indeed Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1306980/ 9/10 Strasan film. Odlicna prici. Veoma dobra gluma. Pa izvolite :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Nista specijalno, ocekivala sam vise. Par osoba mi je nahvalilo ovaj film, al jbg. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 crko ti link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ppopalili ste me, skida se secret reunion Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 bah, ne razumem uopste zasto hvalite ovaj 50/50 film... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 meni je dobar bio 50/50. gledao machine gun preacher, okej je. Butler je car. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 the dictator,traje malo jace od 1 h ali je cisto gubljenje vremena :) 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 COLD FISH Au, jebote, šta nije u redu sa ovim Japancima... U samom filmu nije toliko bitna priča i postavka likova, koliko je akcenat na prikazima sociološko-psihološke torture, zastrašivanju i klasičnom treniranju nadmoćnosti nad patetičnim i mlitavim likovima kojima je i sama pomisao o odbrani strana. To podrazumeva koktel nasilja, morbidnih scena i suptilnih dramskih momenata, prošaranih scenama pseudo-silovanja (čemu ne odmaže činjenica da su dva glavna ženska lika prezgodna), uz klasičnu dozu azijske opičenosti gde se u jednom trenutku grohotom smeješ nečemu, a deset sekundi kasnije gledaš u neugodnoj tišini i neverici šta se dešava. Gluma je odlična, naročito glavnog lika, ali svi padaju u senku kad je na sceni psiho-frik gazda prodavnice, njegov komično-sadistički karakter je fenomenalno odrađen (a i sam glumac je obavio posao za desetku). U suštini odličan film, samo pod uslovom da ste stanju da pregurate poslednjih pola sata koji su krvoliptajuća kulminacija svega navedenog. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Bolje od tog DVD-Ra sa pajratbeja nećete naći, ali, iako nije HD, odlična je slika, ne znam u čem je problem Meni na Pajratbeju nalazi 3 linka od kojih najbolji ima 4 sidera a tezak je 4,5gb. Pokusao sam da skinem taj ali mi vuce najvise 40kb/s tako da sam se smorio ko plovak. Bas mi se gleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Memorial day http://www.imdb.com/title/tt1694118/ Sasvim ok. Malo ide na nerve "pravednički" stav prema ovoj poslednjoj američkoj intervenciji u Iraku, ali generalna priča o ratu je univerzalna. Mogu da zamislim, recimo, veterana solunskog fronta kako vodi sličan razgovor sa svojim unukom/praunukom. Get the Gringo http://www.imdb.com/title/tt1567609/ Ovo je standardna akcija za ubijanje vremena, nije kolekcionarsko ostvarenje, ali prolazi. Ko god nije alergichan na Mela Gibsona, moze da iskoristi ovaj film za ubijanje vremena uz kokice i ladnu cugu. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Idi bre Pip... kako je bolestan Cold Fish, al dobar :) Odgledah i The Prodigies, crtani. Ne znam, dal mi je prezvakana prica ili nesto dodatno fali, ali mi se nije svideo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 konacno odgledao x-men first class,sjajan 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts