Highl1 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 A zashto jednostavno ne kazete zeni nemoj da troshish toliko? :P zato što su papučari? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Highl1, ti se beshe koliko dugo ozenjen? :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Highl1, ti se beshe koliko dugo ozenjen? :) nisam, ali imam kući tri žene na jednog muškarca (mene), plus još jedno žensko remote, i recimo da su moja primanja veća par puta od ostatka porodice. Tako da, pokušavaju da mi isteraju pare iz džepa na svaki način, ali im ne ide Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Ch1 dodji u Toronto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 bratori sredi mi i dodjem o'ma! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) nisam, ali imam kući tri žene na jednog muškarca (mene), plus još jedno žensko remote, i recimo da su moja primanja veća par puta od ostatka porodice. Tako da, pokušavaju da mi isteraju pare iz džepa na svaki način, ali im ne ide Nije isto - zena, josh ako je josh sa decom, to je ultimate money spender. Sa druge strane, ja shvatam zashto - dvoje male dece, sedenje kod kuce, muz koji je non stop na poslu, shta ostaje osim da realizuje svoje zelje u shoppingu. Bolje i tako, nego da krene na levo ;) A i uvek postoji ultimate answer kada hocu da kupim neshto sebi - "ko ovde pravi pare?!" Mada to nije bash pravilno. Kada se pogleda globalno, sve zavisi od ljudi sa kojima zivish - moj cale i keva su stalno shtedeli, pa im je od toga na kraju ostao go k*rac. I radili su oba od 9 do 17, pa su se ipak razveli na kraju zbog raznoraznih razloga. Tako da nema tu nekog univerzalnog reshenja. Glavno je kada krene frka i vidish da chovek koga volish krene da pada u depresiju od toga shto ti ne obracash paznju ili obrnuto, sednete lepo i izobjasnjavate se. Ako ne mozete da nadjete reshenje problema, onda jebiga. Edited August 23, 2011 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 bratori sredi mi i dodjem o'ma! Evo prvi korak "sredjivanja" http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/menu-outside.asp :) Izaberi koji si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Nije isto - zena, josh ako je josh sa decom, to je ultimate money spender. Sa druge strane, ja shvatam zashto - dvoje male dece, sedenje kod kuce, muz koji je non stop na poslu, shta ostaje osim da realizuje svoje zelje u shoppingu. Bolje i tako, nego da krene na levo ;) A i uvek postoji ultimate answer kada hocu da kupim neshto sebi - "ko ovde pravi pare?!" Mada to nije bash pravilno. Kada se pogleda globalno, sve zavisi od ljudi sa kojima zivish - moj cale i keva su stalno shtedeli, pa im je od toga na kraju ostao go k*rac. I radili su oba od 9 do 17, pa su se ipak razveli na kraju zbog raznoraznih razloga. Tako da nema tu nekog univerzalnog reshenja. Glavno je kada krene frka i vidish da chovek koga volish krene da pada u depresiju od toga shto ti ne obracash paznju ili obrnuto, sednete lepo i izobjasnjavate se. Ako ne mozete da nadjete reshenje problema, onda jebiga. a rešenje problema je da imaš svoj zaseban štek? sry, ne pije mi to vodu, mada ruku na srce nisam ni bio u toj situaciji, samo znam da sada sa ovom pameću ne bih pristao na takav kompromis. Nadam se da neću ni za 5-10 godina kad se budem ženio, ako se odlučim na to Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Ovde na Zelandu muz placa samo osnovno, hrana, kirija i tako to, a ako je zena raspnik ona moze da ide i nadje posao, pa trosi svoje pare. Realno, brak ne znaci da se ona pita. A to razmazivanje dece je tipicno za nase krajeve, kad majka roni suze sto joj sin ne nosi dzordanke na trening i nema najnoviji ipad za skolu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Emigrirajmo i napravimo Srbiju 2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 ali ipad je danas bare necessity!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) Emigrirajmo i napravimo Srbiju 2! bolju brzu i opensource Edited August 23, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 I, na konto price o zenama koje trose... Zeni Milosa Vujanica, posto su im opljackali stan u Atini i ukrali kola (neki dzip), na njenom fb statusu je osvanulo : "Ne mogu oni d pokradu, koliko ja mogu da potrosim" Igor zena...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Ovaj Lupijev link izgleda kao www od pre 15 godina, ja bih mislio da je neki fejk :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Ovde na Zelandu muz placa samo osnovno, hrana, kirija i tako to, a ako je zena raspnik ona moze da ide i nadje posao, pa trosi svoje pare. Realno, brak ne znaci da se ona pita. A to razmazivanje dece je tipicno za nase krajeve, kad majka roni suze sto joj sin ne nosi dzordanke na trening i nema najnoviji ipad za skolu. I je l to bolje ili gore nego kod nas? Ne znam, ja bih rekao da je nase razmisljanje bolje. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 nije Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Ovaj Lupijev link izgleda kao www od pre 15 godina, ja bih mislio da je neki fejk :)) lol pa sta da im radim kad je takav sajt. Ali fejk definitivno nije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Siguran sam da nije, pa ne bi organ reda i mira podmetnuo nešto što je fejk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 drug organ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 I je l to bolje ili gore nego kod nas? Ne znam, ja bih rekao da je nase razmisljanje bolje. Bolje je ovo njihovo, jer pravilno uci decu vrednostima, a i razmisljanju ako hoce neki novelty mora sam da zaradi. Nekako ih pravilnije spremi za zivot nego ovo nase. A i zene nisu paraziti, vec idu na posao, part time part time, opet nesto. Doduse ovde imaju lepe bonuse kad su trudne + posao ih zagarantovano ceka s porodiljskog. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Bolje je ovo njihovo, jer pravilno uci decu vrednostima, a i razmisljanju ako hoce neki novelty mora sam da zaradi. Nekako ih pravilnije spremi za zivot nego ovo nase. A i zene nisu paraziti, vec idu na posao, part time part time, opet nesto. Doduse ovde imaju lepe bonuse kad su trudne + posao ih zagarantovano ceka s porodiljskog. Jako lose glediste. Kakvim vrednostima ih uci? Da treba da budu pohlepni ljudi koji ce gaziti preko svega zarad novca i profita? Da si rekao da je ih to njihovo pripremi bolje za svet u kome se zivi, to jeste, a da su to prave vrednosti, ne slazem se nikako. To njihovo je bolje samo zato sto se zivi u takvom vremenu gde jedes ili te jedu, gde su ljudski odnosi svedeni na minimum a profit je na prvom mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 pazi kad si potpuno promasio Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 (edited) Ako cemo realno, ne valja ni jedno ni drugo - mama treba da bude sa decom bar prve dve godine njihovog zivota i u to vreme ne bi trebala da radi (tj. moze da radi po kuci i slichno, ali da bude u stalnom kontaktu sa detetom). Sa druge strane, kod nas i u josh mnogim zemljama je jako teshko produziti karijeru zeni koja je posvetila 5-7 godina maloj deci. Tako da mnoge zene ili krenu da rade posle 2-3 meseca od porodjadja ili prestanu da rade i zavise od muzeva, shto je takodje loshe. Meni se iskreno ne svidja kada u porodici imash taj momenat "ovo je moje, a ovo tvoje". Kada su deca u pitanju, jako je teshko realno oceniti trud zene koja sedi sa njima, ali to definitivno nije lako. Isto tako, otac nema neku ulogu u vaspitavanju dece dok im se ne ispuni jedno 3-4 godine, jer do tog vremena deca zavise od majke 100%. Ako mene pitate, babe i dede bi trebale da takodje aktivno da uchestvuju u vaspitavanju dece, ali to, nazalost, chesto nije sluchaj u mnogim zemljama na zapadu. U Rusiji je situacija josh gora - ima mnogo samostalnih majki, tako da se ponekad ni ne zna ko je otac, a kamoli ko su baba i deda... Edited August 24, 2011 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Ako cemo realno, ne valja ni jedno ni drugo - mama treba da bude sa decom bar prve dve godine njihovog zivota i u to vreme ne bi trebala da radi (tj. moze da radi po kuci i slichno, ali da bude u stalnom kontaktu sa detetom). Sa druge strane, kod nas i u josh mnogim zemljama je jako teshko produziti karijeru zeni koja je posvetila 5-7 godina maloj deci. Tako da mnoge zene ili krenu da rade posle 2-3 meseca od porodjadja ili prestanu da rade i zavise od muzeva, shto je takodje loshe. Meni se iskreno ne svidja kada u porodici imash taj momenat "ovo je moje, a ovo tvoje". Kada su deca u pitanju, jako je teshko realno oceniti trud zene koja sedi sa njima, ali to definitivno nije lako. Isto tako, otac nema neku ulogu u vaspitavanju dece dok im se ne ispuni jedno 3-4 godine, jer do tog vremena deca zavise od majke 100%. Ako mene pitate, babe i dede bi trebale da takodje aktivno da uchestvuju u vaspitavanju dece, ali to, nazalost, chesto nije sluchaj u mnogim zemljama na zapadu. U Rusiji je situacija josh gora - ima mnogo samostalnih majki, tako da se ponekad ni ne zna ko je otac, a kamoli ko su baba i deda... Upravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts