Formica Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 FORMI KRALJ SELJANIJE. dolazite u ny!!!! lehsko brat <3 http://www.youtube.com/watch?v=VsOyD4N111I chist dokaz koliki seljak postanesh kad dodjesh u usa :DDDDDDDDDDD Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) lol bump Zavrsio prvu godinu koledza \o/ Moze se reci uspesno mada nisam obnovio stipendiju. Usavrsio engleski a i kosarkaski sam dosta napredovao. Nabacio shutic al nisam masu sto je i bio glavni razlog sto me trener nije hteo nazad.Ali ocene su mi vise nego dobre i imam jako dobre izglede da u septembru nastavim skolovanja u Ohaju. Dosta cimanja, stresa, ne prespavanih noci i ostalog smaranja ali izgurao sam nekako. Sretan sam sto odlazim iz ove vukojebine ali u isto vreme smoren sto par ljudi koje sam jako zgotivio vise nikada necu videti. Od ponedeljka krecem da sljakam a palim kuci kad se zasitim para lol. U svakom slucaju jedno veliko iskustvo koje ce mi znaciti i ako ne nadjem novu skolu. Inace u fazi sam da kad malo dublje razmisljam o kuci, porodici i drugarima da mi krene suza na oko. Tri smrti rednecima Edited May 12, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 :( Glavu gore, muskarci smo, ljudi guraju i u mnogo tezim uslovima.Nostalgija je zajebana ali ne i najgora stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Ma brate, sve je to ok, samo napred. A za masu, nisi pratio savete sa topica tamo, šta da ti kažem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Da kucnem u drvo krenule su stvari na bolje. Bio je i red posto sam imao gomilu sranja al nikad mi nije palo na pamet da odustanem i bas sam se cimao. Uglavnom ona skola iz Ohaja je otpala al nasao sam novu u Illinoisu kod Saint Louisa. Trebao bi da potpisem ove nedelje, krenuli smo sa papirologijom. Ovaj trener je za razliku od ostalih konkretno rekao da me zeli i zvanicno mi ponudio stipendiju. Imao sam jos 5 varijanti pored toga al sve je to bilo u fazonu "svidjanam se kako igras, visok si bla bla bla" a niko da kaze konkretno, samo mi trosili vreme. A plus taj trener nije divljak kao ovaj iz wyominga. Ovaj je do 2005 igrao profesionalno u Evropi, uzo je dva puta Evroligu sa Makabijim. Elem poceo sam sa sljakom i obezbedio smeshtaj i klopu za dz do 18. jula kada se vracam kuci zvanicno, danas sam bio na ajrodromu i pomerio let. Mnogo se lepo osecam sto sam izgurao sve nekako i pritom ushtedeo dosta love. Al osecaj pobede ce biti jos veci kad zvanicno i potpisem za novu skolu Inace pre posete ajrodromu sam bio na bejzbol tekmi lol. Vodila me ova porodica sa kojima zivim. Mnogo dobri ljudi, pojma nemam kako bi sve izgurao bez njihove pomoci. Gledali Colorado Rockies-e protiv Seatle Mariners-a. Ne znam pravila tako da ne znam sta se desavlo, znam samo da je Colorado izgubio lol . Mnogo glup sport taj bejzbol. Okacicu par fotki kad se odbaguje hotmail edit: evo slika samo sto je neko sjebao rezoluciju :S Edited May 21, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Pre svega, mislio sam da je neko reaktivirao topic zbog Tomine pobede :)) a onda: Gledali Colorado Rockies-e protiv Seatle Mariners-a. Ne znam pravila tako da ne znam sta se desavlo, znam samo da je Colorado izgubio lol Ovo me neopisivo podsetilo na epizodu kad Homer prestane da pije pa ode na bejzbol utakmicu :)) Dalje, ja se nadam da je trol, ali za slučaj da nije, kakav bre ajrodrom? :)) I za kraj - svaka čas', samo napred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 brate laki, ajrodrom, ono na šta sleću avijoni i +1 za tomu i homera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Da kucnem u drvo krenule su stvari na bolje. Bio je i red posto sam imao gomilu sranja al nikad mi nije palo na pamet da odustanem i bas sam se cimao. Uglavnom ona skola iz Ohaja je otpala al nasao sam novu u Illinoisu kod Saint Louisa. Trebao bi da potpisem ove nedelje, krenuli smo sa papirologijom. Ovaj trener je za razliku od ostalih konkretno rekao da me zeli i zvanicno mi ponudio stipendiju. Imao sam jos 5 varijanti pored toga al sve je to bilo u fazonu "svidjanam se kako igras, visok si bla bla bla" a niko da kaze konkretno, samo mi trosili vreme. A plus taj trener nije divljak kao ovaj iz wyominga. Ovaj je do 2005 igrao profesionalno u Evropi, uzo je dva puta Evroligu sa Makabijim. PA KO JE TAJ BAJA TRENER,RECI NAM I IME! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 nije loš bejzbol kad se malo uputiš u pravila, mada je meni od njihovih sportova američki fudbal najbolji. svaka čast što si se snašao, ne vraćaj se ovamo da živiš, pobedio toma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 @Laki Verovatno si mislio da sam mogao da odradim online ili preko telefona. Pokusao sam to ali mi je let bio ubagovan da ubagovanije nemoze biti pa su mi rekli da odem do najblize kancelarije delte. Prvo je bio odlozen zbog oluje pa sam onda novi let koji sam dobio promenio jer sam zakasnio na avion (ne mojom greskom) pa sam leteo drugom avio kompanijom iz Londona do Denvera. I to je sve bilo proslog septembra tako da se u celoj toj zbrci povratni let zagubio jer je bio isto otkazan. Jedva su ga nasli i pomerili za Jul. A imao sam srece sto su ovi ljudi sa kojima zivim isli na ajrodrom juce pa sam imao free prevoz @gruja Skapirao sam tvoj post kao polu troll al nema veze :) Trener je Deon Thomas. Sumnjam da je iko cuo za njega jer je grejo klupu al zna se da su vrhunski treneri uvek bili te tolko vrhunski igraci :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 not sure if ... ali ovaj moyo il' je odličan trolejbusdžija ili stvarno ne kapira, so here it goes - ne piše se ajrodrom čoveče nego aerodrom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 I mesece pišemo malim slovima, gastrosu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 samo rokaj snimaj moyo, a ovde se vrati kad nakupis kinte da mozes da kupis laganica 50 hektara zemlje sa propratnim sadrzajem (kuca, skvo itd). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 @gruja Skapirao sam tvoj post kao polu troll al nema veze :) Trener je Deon Thomas. Sumnjam da je iko cuo za njega jer je grejo klupu al zna se da su vrhunski treneri uvek bili te tolko vrhunski igraci :D pa nije trol,nego me je stvarno interesovalo ko je baja cim je dva puta osvajao Evroligu :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 @Lucky loool tek sam sad skontao. Poceo sam da zaboravljam svoj jezik i pismo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 ПИШИ ЋИРNЛИЦОМ! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Šta uradi Čizra? Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ipak nista, izasao je Diablo 3. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 otprilike... jedem kurca, stalno gledam, ali nista dalje od toga... aj raskenjacu se kasnije danas, sad moram na posao. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 "na posao" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 iskrolovao sam samo zadnjih par strana..jel nema nekog ko je zapalio u neku belgiju, luksemburg, francusku? i nasao posao?..svi samo u kanadu i ameriku zapaljuju.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Ne zapaljuju, vec pale! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 ale aleee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts