Elvis J. Kurtovic Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Ја сам био сад са породицом у Скеланима, то ти је преко пута Бајине баште, близу Дрине (босанска страна), супер су ти људи где смо били, ако ти је тако нешто занимљиво, даћу ти контакт Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 On 6/20/2021 at 12:51 PM, Dule_smor said: Drugarica izdaje apartmane u Sutomoru, nista fensi, ali je pristojno i povoljno, ako hoces dacu ti kontakt...e sad dal ce biti mravinjak ove godine kao uvek u Sutomoru pre korone ne znam 😄 da nije mima? 🙂 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Ahaha jbte ovaj Vlada zna skoro sve o meni, strah me je vec 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 29 minutes ago, Dule_smor said: Ahaha jbte ovaj Vlada zna skoro sve o meni, strah me je vec 😄 hahaha nema tajni! 4 hours ago, DJAPEH8 said: Ljudi, da li moze neko da preporuci neki smestaj ovih dana po mogucnosti da je na reci (Tara, Drina whatever), za nas 4 (dvoje male dece) ?? Ili bar preporuku gde pobeci sa dvoje male dece na par dana od gradske buke? Ja sam bio na Vlasinskom jezeru ovde - https://vlasinskivrtovi.com/ i bilo je skroz kul. I samo jezero je super, ima neke plažice, pedaline, vožnja brodom itd, plus je na visini itd. Ima i tu neki hotel koji završavaju ne znam kada će da ga otvore, ali mimo tog hotela kad ga otvore i ovog vlasinski vrtovi, ne bih baš nešto drugo preporučio za sam smeštaj, a za šetnju, plaže, brodić itd bukvalno svaki dan možeš na neku drugu da ideš i čist vazduh i to. A alternativno bio sam ovde, takođe skroz kul - https://www.booking.com/hotel/rs/sum-rzava.sr.html?aid=356980;label=gog235jc-1DCAsowQFCCXN1bS1yemF2YUgzWANowQGIAQGYASS4ARfIAQzYAQPoAQH4AQOIAgGoAgO4Asa44YcGwAIB0gIkZTg2ZjMyN2ItMWYxNC00ZWJiLTlmYTctMzYxNWU0ODNhYTY42AIE4AIB;sid=118ddb94dc863355884f26b43f0bc6ed;dist=0&keep_landing=1&sb_price_type=total&type=total& - kućica i veliko dvorište, "privatna plaža" i reka sa obe strane kućice, skroz gotivno da isključiš mozak. Ima i kao "bazenčić" protočni sa vodom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 (edited) 1 hour ago, Dule_smor said: Ahaha jbte ovaj Vlada zna skoro sve o meni, strah me je vec 😄 ma moj najbolji ortak je njen sestric, proveli smo u toj kuci par leta 🙂 a znam da je uzela da se cima sa izdavanjem sad itd. 🙂 Edited July 21, 2021 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Jel Andrija bese? Ehh eto kako je svet mali:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 a neka preporuka za nesto u Srbiji sad za avgust..jedna odrasla osoba i jedno dete ... Ne ide se kolima pa mora iz Bgd neki prevoz da ima solidan. Dakle ne moze nigde "Gde se ide kolima pre svega" 🙂 Palic , Bela Crkva? Palic je malo bezveze je bese jezero nije bas za kupanje sjajno... https://vlasinskivrtovi.com/ ovo deluje super ali prakticno da nema opcije da se ide autobusom..autobus vidim ide jednom nedeljno tamo 😄 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 6 hours ago, Dule_smor said: Jel Andrija bese? Ehh eto kako je svet mali:) od druge sestre, andrija je mladji od mene jedno 6-7 godina 🙂 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 7 hours ago, qwert00 said: a neka preporuka za nesto u Srbiji sad za avgust..jedna odrasla osoba i jedno dete ... Ne ide se kolima pa mora iz Bgd neki prevoz da ima solidan. Dakle ne moze nigde "Gde se ide kolima pre svega" 🙂 Palic , Bela Crkva? Palic je malo bezveze je bese jezero nije bas za kupanje sjajno... https://vlasinskivrtovi.com/ ovo deluje super ali prakticno da nema opcije da se ide autobusom..autobus vidim ide jednom nedeljno tamo 😄 Ma jok, autobusom nema smisla. a i kad si tamo lakše je ako imaš kola, pošto je jezero ogromno (najveće u srbiji?) pa onda ti sad možeš kao nekim bajsevima ako rentiraš ili tako nešto ali zapravo kola dosta pomažu. I ovako bez kola ako se nisi dobro opremio za hranu i to malo si u problemu jer ono jedna prodavnica 10 minuta do nje i ti fazoni (dve prodavnice doduše ima sad kad motam po glavi), baš je neuređeno u tom smislu, što ja vidim kao prednost, ali mora auto 🙂 Bela Crkva je ok, a sad ne znam kakav si budžetski ali ima u Soko banji novi hotel Sunce, baš topla preporuka - nisam taj nivo usluge nigde u Srbiji dobio u nekom hotelu, mislim na ljude, ljubaznost, čistoću itd. Nije hotel ono kida pet zvezdica ali osoblje mu je na tom nivou. A hotel je inače kul, skoro otvoren. Za dete imaš unutrašnji i spoljašnji bazen plus Sokobanja ima one neke svoje otvorene bazenčiće, šta god da su, ima i da se šeta itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 pa hotel je taj kako vidim 10k jedna noc. malo mi glupo da za 4 noci platim 40k dinara 🙂 mislim sam nesto da nocenje nije preko jedno 4 ili max 5 hiljada 🙂 https://vlasinskivrtovi.com/ su bas povoljni. dvokrevetni apartman samo 3k dinara 🙂 ali jeste daleko do tamo, plus bez auta. pa otpada. Drugar mi rece da vidim srebrno jezero Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 2 hours ago, qwert00 said: pa hotel je taj kako vidim 10k jedna noc. malo mi glupo da za 4 noci platim 40k dinara 🙂 mislim sam nesto da nocenje nije preko jedno 4 ili max 5 hiljada 🙂 https://vlasinskivrtovi.com/ su bas povoljni. dvokrevetni apartman samo 3k dinara 🙂 ali jeste daleko do tamo, plus bez auta. pa otpada. Drugar mi rece da vidim srebrno jezero koji bre hotel? na vlasinskom? nemam pojma, nije bio otvoren kad sam ja gledao tako da nit znam kakav je nit koliko košta nit ništa. Video sam spolja samo da će biti lep na oko 🙂 edit: ah, hotel sunce. moja greška. nije 10k ima neke popuste i akcije i pakete, ali naravno uvek možeš da uzmeš negde drugde smeštaj pa tu samo dolaziš na bazen na primer. ja sam bio baš u vlasniskim vrtovima, super je, gazdarica je super, daje savete, može da ti i spremi nešto od klope, preporučuje sadržaje itd itd, tako da za taj koncept je super, korektan joj je smeštaj itd, ali morate poneti svoju hranu svakako. no bez kola nije baš. srebrno jezero je kul ali je to baš ono turizam maks, što ne mora ništa da menja naravno, i znatno je urbanije nego ovo, pa bi vam verovatn obilo lakše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 ne. na vlasinskim vrhovima je to cena za dvokrevetni smestaj na linku sto si dao 🙂 ogranicenje nedostatka kola cini cuda 🙂 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 1 hour ago, qwert00 said: ne. na vlasinskim vrhovima je to cena za dvokrevetni smestaj na linku sto si dao 🙂 ogranicenje nedostatka kola cini cuda 🙂 da, tako je bilo, tipa četiri dana stotinak evra, skroz korektno u tom smislu a super je i kuća gleda na jezero itd. ali eto, stvarno je bez kola bedak. pale mi napamet i divčibare, ima pregršt soba i smeštaja a verujem da ima autobus do tamo. a tamo kolima nema šta, ima samo centar i okolo su te pešačke staze tako da ti ne treba auto generalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 jezero ili bazeni za kupanje su obavezni 😄 samo je kupanje i odlazak van grada cilj 🙂 divcibare mi ne deluju za to ok sada 🙂 srebrno jezero i bela crkva..palic isto nije jer je jezero lose za kupanje Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 1 hour ago, qwert00 said: jezero ili bazeni za kupanje su obavezni 😄 samo je kupanje i odlazak van grada cilj 🙂 divcibare mi ne deluju za to ok sada 🙂 srebrno jezero i bela crkva..palic isto nije jer je jezero lose za kupanje ma da palić otpada tu se ne možeš kupati. srebrno jezero i bela crkva su ok za to ako gledaš jezero - bazena za kupanje imaš "svugde" samo se ne oglašavaju toliko pa kao nije baš na prvu poznato, ako misliš na te javne i opštinske bazene da ih tako nazovem. Imaš recimo i Borsko jezero, iako je blizu bora nema veze sa tim Bor zagađenje, nekako je "sa druge strane" i super je jezero za kupanje, čak mislim da ni taj hotel Jezero nije skup tu a ima i privatni smeštaj. Nemam pojma kako je za autobus iskreno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 11 hours ago, qwert00 said: jezero ili bazeni za kupanje su obavezni 😄 samo je kupanje i odlazak van grada cilj 🙂 divcibare mi ne deluju za to ok sada 🙂 srebrno jezero i bela crkva..palic isto nije jer je jezero lose za kupanje setih se i stara planina hotela, verovatno ima direkt prevoz do tamo - ima bazen. ne znam cene ali bili su povoljniji nego ostali hoteli kad sam nešto gledao prošle godine. možda čak i onaj Norcev na Fruškoj gori, što je od EPSa hotel, trebalo bi da je i on povoljan a ima bazen. Pa možda i Borkovac! Ima jezero pored, ima i bazen veliki a i sam hotel ima svoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 pogledacu 🙂 nekako posto idem sam sa detetom a bez kola razmiljam pored ok prevoza od bgd i da nije predugo..tipa ne mnogo vise od 2 sata voznje u jednom pravcu. Takodje da je neko jezero za kupanje tu a adelano da je neki bazen u okviru smestaja "Za svaki slucaj tu" 🙂 i to je to. i pozeljno da nije bas grad 😄 da izadjeno u nesto sto bar lici na prirodu 😄 Ovo za borsko jezero isto ok 🙂 moram ovig dana da resim i da nadjem i smestaj.ne znam dal je navala ogromna 😄 oko 5-10 avgusta plus minus koji dan bismo bili tamo negde 🙂 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 3 hours ago, qwert00 said: pogledacu 🙂 nekako posto idem sam sa detetom a bez kola razmiljam pored ok prevoza od bgd i da nije predugo..tipa ne mnogo vise od 2 sata voznje u jednom pravcu. Takodje da je neko jezero za kupanje tu a adelano da je neki bazen u okviru smestaja "Za svaki slucaj tu" 🙂 i to je to. i pozeljno da nije bas grad 😄 da izadjeno u nesto sto bar lici na prirodu 😄 Ovo za borsko jezero isto ok 🙂 moram ovig dana da resim i da nadjem i smestaj.ne znam dal je navala ogromna 😄 oko 5-10 avgusta plus minus koji dan bismo bili tamo negde 🙂 pa borsko ima i privatni smeštaj i neki "polu-hotel" doduše verovatno je više od 2h. Ovo u rumi (borkovac, nije isto što i borsko jezero 🙂 ti je realno na sat vremena i generalno je i van rume tako da je kao "u prirodi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 (edited) http://www.zlatiborskajezera.rs/etno-selo/etno-selo-cene-akcije-rezervacija/ 1690din pun pansion odrasla osoba sa taksom. i 1000 din pun pansion dete.. dakle 2690 dvokrerevetna soba sa kupatilom i sve...deluje ok i slike. cena bas povoljno. u divljini su kako kazu i jedino treba da kupimo sve sto nam treba ili mora do centra da se ide 🙂 rezervisah. Pa cemo tu 99%... imaju planinsku reku sa akvaparkom malim.sad koliko je hladna voda to ne znam 🙂 to me istina malo brine 🙂 mozda nekom bude koristilo. verovatno dalje necu da gledam Edited July 24, 2021 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 Bio ja jedne godine, kupao sam se tu...to je davno bilo..mislim 2012 recimo...Jeste voda malo hladnija od recimo bazena, ali sasvim fino može da se kupa... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 Posle dve rakije može gde oćeš, prič'o mi jedan što je Dule 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 On 7/24/2021 at 12:24 PM, qwert00 said: http://www.zlatiborskajezera.rs/etno-selo/etno-selo-cene-akcije-rezervacija/ 1690din pun pansion odrasla osoba sa taksom. i 1000 din pun pansion dete.. dakle 2690 dvokrerevetna soba sa kupatilom i sve...deluje ok i slike. cena bas povoljno. u divljini su kako kazu i jedino treba da kupimo sve sto nam treba ili mora do centra da se ide 🙂 rezervisah. Pa cemo tu 99%... imaju planinsku reku sa akvaparkom malim.sad koliko je hladna voda to ne znam 🙂 to me istina malo brine 🙂 mozda nekom bude koristilo. verovatno dalje necu da gledam ja bio pre x godina kad sam i poslednji put išao na zlatibor ali se bukvalno ničega ne sećam 🙂 mislim da je bila neka polu gužva ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 20 hours ago, voodoo_ said: Posle dve rakije može gde oćeš, prič'o mi jedan što je Dule Posle dve, idu još dve...mogu da pričaju šta oće... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 Pričao sam sa nekima iz turističkih agencija, kažu da su aranžmani za letovanja već oko 20% skuplji nego prošle godine i verovatno će ići još na gore. Ovaj bajko pominje znatno manja poskupljenja: Quote Цене путовања су, према његовим речима, више од почетка рата у Украјини. "Негативан утицај ове кризе се односи, пре свега на цену горива, која утиче на цену авио-карата. Ту је било доплата за гориво, која се кретала од 20 до 40 евра по карти, што ће нас пратити током целе сезоне", указује директор Јуте. Додаје и да се рат у Украјини одразио на поскупљења у Грчкој, те да су цене хотела и апартмана за нијасну више, али да то поскупљење не би требало да буде веће од пет одсто. "Закон о заштити потрошача и Закон о туризму дозвољавају да агенцијама да уколико дође до значајног померања на тржишту, повећају цене до осам одсто. Неће ићи цене у тој мери на горе, али треба очекивати благо повећање цена, пре свега када је реч о превозу", појашњава Сеничић. Ali smeštaj je skočio, gorivo ofc samim tim i avio karte, tako da nema više paradajz turizma 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Edeste. Elem, ko je bio na Rodosu, dajte cisto neka iskustva. Vidim da imaju direktni letovi iz BGa, pa sam mislio preko bukinga da uzmem neki hotel na 7 dana i rentacar tamo pa da malo obilazim ostrvo ako me ne izbodu neki migranti heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts