absolute Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago Ovaj Reki ili infiltrira i ruši EU iznutra ili je strani plaČenik i domaČi izdajnik, što reče onaj raspali debeli Hrvat. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted 13 hours ago Popular Post Report Share Posted 13 hours ago samo zely da zivi y normalmom svety 😄 4 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago ne mogu da radim jednu stvar bez da se pravim da radim drugu! a ako su normalan svet madjari i slovenci, zelim da ostanem zatucani srbin i da nerviram verka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago 40 minutes ago, Dule_smor said: Ili CG...zaista debilizam taj sistem, jos mi neko rece da mora svaki put slikanje i sve, ne samo kad prvi put ulazis? pa izgleda da da 🙂 ja sam mislio da će u teoriji biti samo jednom ali ispada da to baš nije tako jer su mene sigurno "očitali" kad sam pre par nedelja išao avionom baš u Budimpeštu, ali su sad opet i na ulazu i na izlazu. I ja sam mislio da će samo skeniranje pasoša biti dovoljno nakon toga. Dal' je to sad i dalje u nekom pilot/test periodu ili šta je ne znam, ali tako je. plus nema veze što se ti ne očitavaš potencijalno (npr ti dule svakako ne bi trebalo jer imaš radnu dozvolu u EU ili šta već imaš) kad oni ispred tebe moraju da se očitaju. 38 minutes ago, Zwerko said: Ja sam isto čuo da nema veze što nisi prvi put, kad te uhvati svejedno je da li si već odradio... Idiotizam. A što se Grčke tiče ja sam se još i ove godine dvoumio da li da idem preko Bugarske, pa sam u poslednjem trenutku ipak odlučio da idem preko Makedonije. Ako ovaj sistem bude pravio haos deluje mi da će Bugarska biti bolja opcija jer je tu uglavnom gužva zbog Turaka, a oni su ionako već svi sa EU papirima To je možda ok u trenutku kad si se već primakao bliže granici, ali dok čekaš na petom kilometru isto ti dođe kad ste svi u jednom redu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago 3 hours ago, manson said: Taman razlog da uzmeš i DE pasoš, da te ne jebavaju na granici 🙂 Mene svakako ne jebavaju kao vas pezante, imam stalnu boravisnu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted 10 hours ago Popular Post Report Share Posted 10 hours ago 12 minutes ago, Dule_smor said: Mene svakako ne jebavaju kao vas pezante, imam stalnu boravisnu! 1 5 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted 9 hours ago Popular Post Report Share Posted 9 hours ago (edited) 34 minutes ago, Dule_smor said: Mene svakako ne jebavaju kao vas pezante, imam stalnu boravisnu! Pratim i dižem 🙂 edit: mada jes, konjušar i pezent 😞 Edited 9 hours ago by manson 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago plus si ČEFUR? :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago 7 minutes ago, togFU said: plus si ČEFUR? :c Ne bre, samo imam i njihovo državljanstvo, koristim ga kada idem na zapad , manje zajebavanja na granicama 🙂 inače Srbin iz Srbije 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 14 minutes ago Report Share Posted 14 minutes ago 9 hours ago, manson said: Pratim i dižem 🙂 edit: mada jes, konjušar i pezent 😞 Infiltrirao se da ih razmontira iznutra, mudro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts