Elvis J. Kurtovic Posted July 11 Report Share Posted July 11 Тршић Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted July 11 Report Share Posted July 11 A imate li neku preporuku za aktivniji tip letovanja? Pod aktivnijim mislim na izlete i mogućnost obilaska atrakcija kako prirodnih tako i starih ili modernih građevina, muzeja, akvarijuma itd. Naravno, podrazumeva se i da može da se brčne u moru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted July 11 Popular Post Report Share Posted July 11 (edited) 4 hours ago, manson said: Dajte neke vikend destinacije u Srbiji. Sve ovo sto je popularno je bukvlano prepuno vikendima, posebno sad kad su dosli prljavi gastosi Edited July 11 by killYg0r 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11 Report Share Posted July 11 Sere ti se gastos u usta bas! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 12 Report Share Posted July 12 (edited) 19 hours ago, vix said: A imate li neku preporuku za aktivniji tip letovanja? Pod aktivnijim mislim na izlete i mogućnost obilaska atrakcija kako prirodnih tako i starih ili modernih građevina, muzeja, akvarijuma itd. Naravno, podrazumeva se i da može da se brčne u moru. ja sam pre mesec dana bio sa planinarskom ekipom na kritu, bili smo smesteni u hanji i odatle smo svaki dan cepali renta carom do raznih kanjona/nacionalnih parkova i slicno, a cesto je i dan izgledao tako da u jednom danu ima i setanja/planinarenje a i kupanja. a bio sam i pre par godina solo malo istocnije blize heraklionu pa i tamo ima dobrih izleta, kao recimo na knosos, pa arheoloski muzej u heraklionu itd... krit je dosta divlji. uglavnom ako sve isplaniras unapred mozes sve to postici i bez agencije. pro tip: ne rentiraj mrtvu kiju pikanto od 60 konja 21 hours ago, manson said: Dajte neke vikend destinacije u Srbiji. kanjon reke gradac Edited July 12 by reki 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јаша Томић Posted July 12 Report Share Posted July 12 Тамо где смо се Реки и ја први пут срели. ❤️ Фрушка Гора нпр, Врдник је ок. 1 Quote Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 12 Report Share Posted July 12 secam se toga, kad smo se zarekli da cemo ocistiti forum od glibavizma ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts