Jump to content

Letovanja TOPIC

Recommended Posts

A imate li neku preporuku za aktivniji tip letovanja? Pod aktivnijim mislim na izlete i mogućnost obilaska atrakcija kako prirodnih tako i starih ili modernih građevina, muzeja, akvarijuma itd. Naravno, podrazumeva se i da može da se brčne u moru.

19 hours ago, vix said:

A imate li neku preporuku za aktivniji tip letovanja? Pod aktivnijim mislim na izlete i mogućnost obilaska atrakcija kako prirodnih tako i starih ili modernih građevina, muzeja, akvarijuma itd. Naravno, podrazumeva se i da može da se brčne u moru.

ja sam pre mesec dana bio sa planinarskom ekipom na kritu, bili smo smesteni u hanji i odatle smo svaki dan cepali renta carom do raznih kanjona/nacionalnih parkova i slicno, a cesto je i dan izgledao tako da u jednom danu ima i setanja/planinarenje a i kupanja. a bio sam i pre par godina solo malo istocnije blize heraklionu pa i tamo ima dobrih izleta, kao recimo na knosos, pa arheoloski muzej u heraklionu itd... krit je dosta divlji. uglavnom ako sve isplaniras unapred mozes sve to postici i bez agencije. pro tip: ne rentiraj mrtvu kiju pikanto od 60 konja 

21 hours ago, manson said:

Dajte neke vikend destinacije u Srbiji.

kanjon reke gradac

Edited by reki
  • Like +1 2