kblo11c Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 crap,imam bas dosta posla i nikako ne uspevam da skrpim vremena da organizujem letovanje,a pritom nemam nesto ni mnogo iskustva sa tim iskreno :/ dajte neki predlog gde da odem na 10 dana,platio bi za dvoje sa autobusom izmedju 500-600e,akcenat na to da se odmorim mozda od 10 dana 2 3 puta negde da izadjem uvece...nekako mi je halkidiki logican bio zato sto je najblizi a od pomisli na voznju autobusom mi se vec sada prevrce stomak :) PARGA!!! Veruj mi neces pogresiti!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 dajte neku preporuku za tenerife ko je bio! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) jel zna neko za neke dobre apartmane srednje klase 4-5osoba na zakintosu? treba mi za ovaj mesec. Edited July 11, 2013 by ryuk Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 moze i meni neka proverena proporuka za halkidiki/tasos/lefkadu, treba da ujurim u narednih 10 dana aranzman:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 jel zna neko za neke dobre apartmane srednje klase 4-5osoba na zakintosu? treba mi za ovaj mesec. ako ti bude trebao heroin tamo od 18. jula do prvog avgusta potrazi celavog lika sa crnim cvikerima u crnim japankama, povoljan provereno ! 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) znam da ce me mnogi sad gledati cudno - ali da li u regionu postoji gotivno mesto za odmor od nedelju dana leti a da nije more? planina/reka/jezero/šuma, sta god, ali da nije penzionerska-banja varijanta, vec neko mesto gde bi ekipa od par nas imala eventualno gde da izadje uvece ili da radi nesto zabavno preko dana. Padaju mi na pamet samo raftinzi, al sam siguran da ima jos takvih stvari Kasnim mesec i po pošto tipa prvi put otvaram ovu temu :D, ali najbolji odgovor ti se nameće sam - Ohrid. Edited July 11, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 ako ti bude trebao heroin tamo od 18. jula do prvog avgusta potrazi celavog lika sa crnim cvikerima u crnim japankama, povoljan provereno !Opusteno matjori, po hiljaditi put forsiraj stos koji je samo prvi put bio smesan, nisi smorio!Al nisam ti ja dao minus, da znas! Cuvam za neprijatelje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 jel to znaci da smo prijatelji, ako nismo neprijatelji ? opa 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Da, da! Opa opa opa pa! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 o mama, o mama 2 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 lete plusevi na sve strane !! 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted July 12, 2013 Popular Post Report Share Posted July 12, 2013 i jedan kurac za vicu! 4 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 ko dolazi u herceg novi neka mi se javi, tu sam vec 15 dana i ostajem jos neko vreme, jer radim 1 3 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sekira Posted July 15, 2013 Popular Post Report Share Posted July 15, 2013 usijaće ti se telefon 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 jos samo 4 dana... i 2 nedelje dodmorim ko covek.... vraticu se oran da vam se svima napusim kurca! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 (edited) jos samo 4 dana... i 2 nedelje dodmorim ko covek.... vraticu se oran i MRSAV da vam se svima napusim kurca! Edited July 15, 2013 by Astora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 28 eura sa doruckom, ruckom i vecerom kod mene. Klima, tv, VODA, frizider u nasoj bratskoj crnoj gori u djenovicima, ajmo. More na 5 metara od kuce. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Misliš fekalni izlivi na pet metara od kuće 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 stigla kanalizacija do naseg malog mesta! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 28 eura sa doruckom, ruckom i vecerom kod mene. Klima, tv, VODA, frizider u nasoj bratskoj crnoj gori u djenovicima, ajmo. More na 5 metara od kuce. ti mora da znas deshu iz zemuna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 28 eura sa doruckom, ruckom i vecerom kod mene. Klima, tv, VODA, frizider u nasoj bratskoj crnoj gori u djenovicima, ajmo. More na 5 metara od kuce. el za 10 dana?:DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 28 eura sa doruckom, ruckom i vecerom kod mene. Klima, tv, VODA, frizider u nasoj bratskoj crnoj gori u djenovicima, ajmo. More na 5 metara od kuce. jel moze popust za rurovce, 18 evra! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Zbog situacije ortaka u kojoj su se nasli, moracu da idem u kucu jednog od njih u sutomoru...da se ubijem ili da se ubijem? 2 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Opusteno, prcaćete neke seljančice iz Loznice Kasnim mesec i po pošto tipa prvi put otvaram ovu temu :D, ali najbolji odgovor ti se nameće sam - Ohrid. ma kakav Ohrid bre lol, pa to je isti OMG KURVE KLABING vajb kao na moru, samo što je hladno :) Jel zna možda neko kakvo je Srebrno jezero? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) @vlada_ mora da su ti mnogo dobri ortaci kakvi su ljudi kenjatori postali moja ekipa i ja smo uvek bili u fazonu ko da je bitno gde ides bitnije je sa kim ides @trooper na srebrnom imas seljanke iz bora, kapiram da su taman za tebe Edited July 16, 2013 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts