Sinistral Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Tesko je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Kad si tamo? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 jel stvarno ideš na more 2 dana ili je neka greška? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 javi kako je bilo..ja palim 10g pa da saznam neke hintove..cuo sam da ima i neka tura brodom za ibicu na 1 dan.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 evo sarti grcka je bas vrh. Super plaza, kul apartman, kul cene, i nema provoda. vrh Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Od 30og sam van zemlje do kraja septembra, Holandija-Hrvatska-Holandija/Svedska. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 28.06.-30.06 bjedak, ja sam tamo u julu Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Haha kad vidim gde svi idu dodje mi da placem :D nema veze samo se vi provedite bice mi drago , a ja cu kao po obicaju u CG nazalost nema se para dovoljno za nesto bolje Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 idem tour de spain malo, 3 dana madrid, 3 dana majorka, 3 dana barsa. tako da mu to dodje 6 dana mora, recimo Zapravo tri dana mora jer u barsi niti ces ici na plazu nit imas iole normalnu (ogromna luka), za plaze ici severno od barse i mozda juzno ali nisam bio na tu stranu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Haha kad vidim gde svi idu dodje mi da placem :D nema veze samo se vi provedite bice mi drago , a ja cu kao po obicaju u CG nazalost nema se para dovoljno za nesto bolje Pa za CG ti treba najvise para :D + imas tu cast da se samo tamo osecas kao da si dosao da im ostavis pare i da sto pre se vratis odakle si dosao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ja opet u suncev breg sa par drugara, resili smo da odmorimo i uzivamo u divnom moru, pa je izbor opet pao na bugarsku Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 uh, suncev breg je mama za provod, za odmor +/- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Pa za CG ti treba najvise para :D I second that! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 idem tour de spain malo, 3 dana madrid, 3 dana majorka, 3 dana barsa. tako da mu to dodje dan-dva kupanja i mnogo maltretiranja i klackanja u busu. fixed Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 jedino ako ima neku gajbu tamo ili tako nešto ja ću u grčku. uletela mi je neka jeftina karta jat-om do soluna (80 eur jedan smer), pa ću odande malo na istok pa malo na zapad :)gde su u grčkoj klasteri srba (osim zakintosa i halkidikija)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ja cu na adu opet :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 sutomore mesec i kusur, radim na pumpi i blejkam, zivela sloboda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 uh, suncev breg je mama za provod, za odmor +/- 'ajde :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 sutomore mesec i kusur, radim na pumpi i blejkam, zivela sloboda Jel ona gde leže krave u hladu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 jedino ako ima neku gajbu tamo ili tako nešto ja ću u grčku. uletela mi je neka jeftina karta jat-om do soluna (80 eur jedan smer), pa ću odande malo na istok pa malo na zapad :) gde su u grčkoj klasteri srba (osim zakintosa i halkidikija)? Evo pun ih sarti ali mladji sa malom decom. nisam do sad prisustvovao paradajzenju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) ja cu na adu opet :( Leto na Adi, uz periodicni vikend basket sa drugrarima... ja ne znam sta ces bolje od toga... :) I ja cu isto to :D @Igore Jesi pristavio prebranac na plazi? :) Edited June 24, 2011 by absolute Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Pa za CG ti treba najvise para :D + imas tu cast da se samo tamo osecas kao da si dosao da im ostavis pare i da sto pre se vratis odakle si dosao. imam za dzabe smestaj kod ortaka na gajbi zato i idem sutomore mesec i kusur, radim na pumpi i blejkam, zivela sloboda javi se da izblejimo na pivu ako si od 15og tamo :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 javi se da izblejimo na pivu ako si od 15og tamo :D mogli bi, ja sam od 20og :D @laki: ne razumem ?! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ima neka pumpa u sutomoru na kojoj redovno leže krave i kuntaju u hladu. doduše nisam bio tamo već jedno 5-6 godina, ali pre toga su stalno bile tu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 haha, te pumpe vec nema dugo,dugo :D ova je nova, pre par godina napravljena :) ali da ima divljih krava/konja po sutomoru, ima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts