Kal1mero Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 krajem jula u egipat :D gg no re !:) koja je prosecna temperatura tada :D ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Dajte neke predloge za agencije (koje su najpovoljnije, a dobre ponude). Treba da idem sa jos 3-4 ortaka, najverovatnije u Grcku, dajte neke predloge, koje mesto da odaberemo itd. U principu ne bi isli u ribarska sela :D Vise na neku varijantu gde mozes lepo da se provedes tj. da ima mesta za izlazak, razmisljali smo o Hanioti-ju, pa dajte neke predloge ko poznaje teren :) inace, nikad nisam bio u Grckoj... Puzzle, Go2, Jungle Tribe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Herceg Novi FTW :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 te agencije su dobre ako hoces da ides na trash destinacije tipa Zakintos, Kavos, Ios, Bugarska... Oni rade i ona govna Balkan fun-ove, Spring break-ove i kakve god vec gluposti. Ako si u fazonu ludnica, haos, a hoces u grcku, najmanje zlo od svega, u ovom momentu, ti je Ios. Ja sam tamo bio pre 5 godina, kada je zaista retko ko odavde cuo za to. I bilo je kul, jer nije bilo puno Srba, dobro zezanje, ovo ono. Onda narednih par godina su svi izgustirali Ios, pa ce ove godine mozda biti zanimljivo otici, jer ne verujem da ce biti puno nasih, tako da ces u neku ruku izbeci malo seljanije. Kavos ti ne preporucujem ni u kakvom slucaju, dok Zakintos, eto kao moze, ima fine plaze, ali ocekuj mnooooooogo nasih (a ja kad to cujem, odmah mi je u glavi no-no varijanta). Sto se tice takvih mesta za ludnicu, mogu Pag da preporucim, ako si u tom fazonu, bice ti odlicno. Ali na kraju krajeva, najbolja varijanta je da krenete na zapad, pa kako vam vetar dune. Cuo sam jako dobre price za Utreht (more, alkohol, droga, haos), pa eto mozda to da vam bude finalna destinacija, ako vam je primarno da odete na more bas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 @inferno bezbedno je, jer vas cuva policija i vojska na celom tom pojasu oko hurgade, imate pratnju policije sa kalasnjikovima gde god da krenete na izlet, i inace i pre sukoba je tako bilo (tj odkako su izresetali pun autobus nemaca u dolini kraljeva)... posto ce sada u egipat ici samo ludi srbi koje boli dupe za moguce krize, da znas da su tamo krenuli u linc lokalnih pravoslavaca - znam kada sam bio u aleksandriji i kada smo malo lutali po ulicicama, gledali su nas kao hijene - a nije da sam neka plachipicka nego realno ne bas prijatan osecaj @kali:D tamo je u to vreme 70 stepeni :) p.s. budite pravi srbi i ostavljate baskis uvek, visetruko ce se isplatiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Super G!, razlog vishe da idem tamo :))) Kali, ma temperatura je bash visoka, ali vetrić neprestano duva, tako da je bash prijatno, tako chuh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 na 70 stepeni i tajfun da duva bice vruce :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 te agencije su dobre ako hoces da ides na trash destinacije tipa Zakintos, Kavos, Ios, Bugarska... Oni rade i ona govna Balkan fun-ove, Spring break-ove i kakve god vec gluposti. Ako si u fazonu ludnica, haos, a hoces u grcku, najmanje zlo od svega, u ovom momentu, ti je Ios. Ja sam tamo bio pre 5 godina, kada je zaista retko ko odavde cuo za to. I bilo je kul, jer nije bilo puno Srba, dobro zezanje, ovo ono. Onda narednih par godina su svi izgustirali Ios, pa ce ove godine mozda biti zanimljivo otici, jer ne verujem da ce biti puno nasih, tako da ces u neku ruku izbeci malo seljanije. Kavos ti ne preporucujem ni u kakvom slucaju, dok Zakintos, eto kao moze, ima fine plaze, ali ocekuj mnooooooogo nasih (a ja kad to cujem, odmah mi je u glavi no-no varijanta). Sto se tice takvih mesta za ludnicu, mogu Pag da preporucim, ako si u tom fazonu, bice ti odlicno. Ali na kraju krajeva, najbolja varijanta je da krenete na zapad, pa kako vam vetar dune. Cuo sam jako dobre price za Utreht (more, alkohol, droga, haos), pa eto mozda to da vam bude finalna destinacija, ako vam je primarno da odete na more bas. NESRBINE! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 na 70 stepeni i tajfun da duva bice vruce :D ma bre opusti se, ja prvi put idem, ali prichali mi ljudi da je bash prijatno, nije sad 40+ stepeni OMG shta da radim po takvoj temp. btw, gde idesh? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Može da se desi da proveravaju. Ovde su klincima na rumunskoj granici raspali carinici proveravali dal' imaju nalepnicu licenciranog Windowsa na laptopu :( (mada to nije pravilo, nekad i ne vrše te provere). imam Linux na laptopu, baterija mi ne radi a punjac ostao kod ortaka u drugim kolima, problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Idem avionom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 lomim se josh uvek oko grcka/egipat/tunis destinacija u septembru.. mada ce najverovatnije biti tunis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Pag i Hrvatsko primorje su, bar po meni trenutno, najbolja mesta koja sam posetio do sada. Pag je definitivno ako hoces da se provedes (ludilo, zurke, DJ-evi i ostalo) pun pogodak. Ove godine sam bas nesto kratak sa parama pa verovatno necu ici nigde, samo plac na Savi i to je to :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Koji buržujski topic, ua. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Pag i Hrvatsko primorje su, bar po meni trenutno, najbolja mesta koja sam posetio do sada. Pag je definitivno ako hoces da se provedes (ludilo, zurke, DJ-evi i ostalo) pun pogodak. Ove godine sam bas nesto kratak sa parama pa verovatno necu ici nigde, samo plac na Savi i to je to :D svaki dinar koji ostavis hrvatima postace metak u pusci kojom ce ponovo zapucati na nas! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Al će im se ispišati i israsti u more za sve pare, hae! Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 oni nama metak, mi njima eserihiju! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Do sada nisam imao nikakvih problema sa "njima" :P Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 kad si njihov! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 nisam Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 oni nama metak, mi njima eserihiju! We win in the long run \o/ Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Hrvatska, ostrvo Pag, grad Novalja, blizu cuvene plaze Zrce, apartmani i soba za izdavanje! Kuca zavrsena 2010. godine, stvarno sjano opremljeni apartmani: - odvojena spavaca soba sa francuskim krevetom - 2 klime u svakom apartmanu - sjajno kupatilo sa velikom tus kabinom (90cm x 90cm) - LCD Tv 32" - WiFi internet - kompletno opremljena kuhinja sa sporetom... Jedan od oglasa i vise detalja mozete pogledati ovde Za drugare sa RUR-a poseban popust cak i u toku sezone. Kontakt iskljucivo na apartmani.novalja@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Cuo sam jako dobre price za Utreht (more, alkohol, droga, haos), pa eto mozda to da vam bude finalna destinacija, ako vam je primarno da odete na more bas. Leškić, ne znam tačno od koga si čuo ovo za Utreht i more, ali iz prve ruke ti mogu reći da to nije tačno. Ja ne videh nijednu plažu. Bejah ja tamo celo leto te 2000. godine kod ujaka i onako, i nije nešto. Možda zato što nisam išao da se drogiram i pijem. Doduše, super mi je bilo jedino to što sam išao na set The Good Men (sadašnji Chocolate Puma) u Amsterdamu i vikend u Den Haagu. Najveći trip mi je bilo to što nemaju zavese. Uopšte. Laganica, boli ih kurac šta ti radiš u svojoj kući i svi gledaju svoja posla. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Hrvatska, ostrvo Pag, grad Novalja, blizu cuvene plaze Zrce, apartmani i soba za izdavanje! Kuca zavrsena 2010. godine, stvarno sjano opremljeni apartmani: - odvojena spavaca soba sa francuskim krevetom - 2 klime u svakom apartmanu - sjajno kupatilo sa velikom tus kabinom (90cm x 90cm) - LCD Tv 32" - WiFi internet - kompletno opremljena kuhinja sa sporetom... Jedan od oglasa i vise detalja mozete pogledati ovde Za drugare sa RUR-a poseban popust cak i u toku sezone. Kontakt iskljucivo na apartmani.novalja@yahoo.com 100 EUR dan?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Da, za 4 osobe. Za 5 osoba je 120 :) Takva je cifra u toku sezone. Soba je jeftinija, za 2 osobe 50 EUR / noc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts