Shekk Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Dule, završio sam 7 dana panklava za sinusitis, očistilo mi se sve, ne bole me sinusi, ne izlaze krvavi goblini, ali ne prestajem da proizvodim čisto belo sranje neko, 5-6 puta dnevno izduvam nos kao da imam alergiju, s'tim što se sad zentam da popijem defrinol ili presing ili šta god jer sam upravo imao infekciju - šta sem "slana voda" kapi mogu da stavljam u nos da mi se ovo sranje ne vrati ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Ako imas i dalje sluzi/slajma uzmi onaj rinofluimucil sprej, nije los za izbacivanje. Mada to tvoje vise zvuci kao alergija, mozes slobodno pressing/aerius ako ne prodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 fala doktore, stavi na crtu :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Sledeci put 100g kafe i neki keks pls :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) Već mesec dana mi kapak na desnom oku trza u desno. Prvi osećaj mi je bio kao da mi pulsira neka vena/kapiral dok nisam malo obratio pažnju. Na početku je trzaj/grč bio slabijeg inteziteta te mu nisam pridavao značaj, a sad mi se čini da malo raste intezitet i učestalost - čak mi i smeta samom oku, šulja mi oko i ometa vid. A u poslednji par dana počelo i na levom oku :( ? Jel imao neko nešto slično? Edited April 2, 2014 by HiT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 igra ti oko! :) možda je od promaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Već mesec dana mi kapak na desnom oku trza u desno. Prvi osećaj mi je bio kao da mi pulsira neka vena/kapiral dok nisam malo obratio pažnju. Na početku je trzaj/grč bio slabijeg inteziteta te mu nisam pridavao značaj, a sad mi se čini da malo raste intezitet i učestalost - čak mi i smeta samom oku, šulja mi oko i ometa vid. A u poslednji par dana počelo i na levom oku :( ? Jel imao neko nešto slično? Imam ja taj problem s vremena na vreme. Krenuo sam piti B vitamin i prilicno mi pomaze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Jedan drug ima slican problem. Njemu bas dosta trepce levo oko, otiso kod lekara i rekli mu da je zbog slabog vida, dali mu naocare ali i dalje trepce :)) Tako da slab vid nije uzrok ako odes kod lekara da znas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Je l se jos neko sem mene generalno gusi i odumire od alergija ovih dana Znaci doslo je do toga da me vec par dana gusenje budi ujutru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 jbga, krenulo prolece i cvetanje, dosta pacijenata dolazi zbog alergija sad Već mesec dana mi kapak na desnom oku trza u desno. Prvi osećaj mi je bio kao da mi pulsira neka vena/kapiral dok nisam malo obratio pažnju. Na početku je trzaj/grč bio slabijeg inteziteta te mu nisam pridavao značaj, a sad mi se čini da malo raste intezitet i učestalost - čak mi i smeta samom oku, šulja mi oko i ometa vid. A u poslednji par dana počelo i na levom oku :( ? Jel imao neko nešto slično? nigga pls...btw, moze bedoxin sto kaze astora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Je l se jos neko sem mene generalno gusi i odumire od alergija ovih dana Znaci doslo je do toga da me vec par dana gusenje budi ujutru danas mi je krenulo. doduše nemam gušenje, ali sinusi su mi puni, glava me ubija, malaksao sam i tako to. od sutra presing. jebote, svake godine me hvata sve ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 uzmite aerius ili flonidan, isto antihistaminici kao pressing, ali novije generacije, selektivno blokiraju samo h1 receptore tako da nema pospanosti kao nezeljenog dejstva 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 ja probao neke cajeve od koprive i bokvice da mjesam, i to pijem... je l' to pomaze sta ili da batalim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 jedino ako ih pomesas sa rakijom jebem li ga, kapiram da ne moze da skodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Dule, jer moguce da mi i 6 dana posle anestezije ne bude dobro? Normalno sam se probudila iz anestezije, sve je bilo kul sat i po, dva, a onda su pocele da mi trnu ruke, lice, usta pa sam se onesvestila. Onda sam dobila injekciju glukoze i bilo mi je bolje. Ali sad mi se to desava i dalje, svaki dan, vec 5-6 dana, iz cista mira. Osim sto se ne onesvestim ali budem tu negde na granici. Jel to od anestezije ili hipoglikemije? Ili apstinencijalna kriza Da napomenem da mi ranije nikad nisu bile hipoglikemije u tom intenzitetu. Da iskuliram, da idem kod lekara, da zovem Rebela, sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Zovi Ćelu. Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Da mi igra sa dairama na glavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Зови, Маки, опуштено! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Opa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Opa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Ništa novo. Marina, šta jedeš ovih dana? (hint ogtt test/rezultati). Krvna slika ti je bila okej. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 dule_san, ćaleta muči neki "rast" na tabanu, prvo su mislili da je kurje oko i davali mu neke kreme i slali ga na tečni azot, al nije pomoglo, pa su ga juče snimili rentgenom i dali mu neki papir na kome piše "osifikacija [nešto nešto nešto latinski nešto drugo ae pae]", i piše još "radiološki pregled z016". osifikacija kapiram da je okoštavanje, šta mu dođe ovaj radiološki pregled? šalju ga na CT/MRI ili nešto drugo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Зови, Маки, опуштено! Mislila sam u svojstvu popa :p @mara jedem kao i obicno. osim sto jedem vrlo malo, jedan ili dva obroka dnevno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Mislila sam u svojstvu popa :p Maloletna si? 2 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Aha. i decak sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts