Jump to content

Need medical attention

Recommended Posts

Dule, završio sam 7 dana panklava za sinusitis, očistilo mi se sve, ne bole me sinusi, ne izlaze krvavi goblini, ali ne prestajem da proizvodim čisto belo sranje neko, 5-6 puta dnevno izduvam nos kao da imam alergiju, s'tim što se sad zentam da popijem defrinol ili presing ili šta god jer sam upravo imao infekciju - šta sem "slana voda" kapi mogu da stavljam u nos da mi se ovo sranje ne vrati ?

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

• 2 weeks later...

Već mesec dana mi kapak na desnom oku trza u desno. Prvi osećaj mi je bio kao da mi pulsira neka vena/kapiral dok nisam malo obratio pažnju. Na početku je trzaj/grč bio slabijeg inteziteta te mu nisam pridavao značaj, a sad mi se čini da malo raste intezitet i učestalost - čak mi i smeta samom oku, šulja mi oko i ometa vid.

A u poslednji par dana počelo i na levom oku :(

?

Jel imao neko nešto slično?

Edited by HiT

Već mesec dana mi kapak na desnom oku trza u desno. Prvi osećaj mi je bio kao da mi pulsira neka vena/kapiral dok nisam malo obratio pažnju. Na početku je trzaj/grč bio slabijeg inteziteta te mu nisam pridavao značaj, a sad mi se čini da malo raste intezitet i učestalost - čak mi i smeta samom oku, šulja mi oko i ometa vid.

?

Imam ja taj problem s vremena na vreme. Krenuo sam piti B vitamin i prilicno mi pomaze..

jbga, krenulo prolece i cvetanje, dosta pacijenata dolazi zbog alergija sad

?

nigga pls...btw, moze bedoxin sto kaze astora

srpskivojnik-3.jpg

Je l se jos neko sem mene generalno gusi i odumire od alergija ovih dana

Znaci doslo je do toga da me vec par dana gusenje budi ujutru

danas mi je krenulo. doduše nemam gušenje, ali sinusi su mi puni, glava me ubija, malaksao sam i tako to. 

od sutra presing. 

jebote, svake godine me hvata sve ranije. 

Dule, jer moguce da mi i 6 dana posle anestezije ne bude dobro? Normalno sam se probudila iz anestezije, sve je bilo kul sat i po, dva, a onda su pocele da mi trnu ruke, lice, usta pa sam se onesvestila. Onda sam dobila injekciju glukoze i bilo mi je bolje. Ali sad mi se to desava i dalje, svaki dan, vec 5-6 dana, iz cista mira. Osim sto se ne onesvestim ali budem tu negde na granici. Jel to od anestezije ili hipoglikemije? Ili apstinencijalna kriza :tf:
Da napomenem da mi ranije nikad nisu bile hipoglikemije u tom intenzitetu. Da iskuliram, da idem kod lekara, da zovem Rebela, sta da radim? 

dule_san,

ćaleta muči neki "rast" na tabanu, prvo su mislili da je kurje oko i davali mu neke kreme i slali ga na tečni azot, al nije pomoglo, pa su ga juče snimili rentgenom i dali mu neki papir na kome piše "osifikacija [nešto nešto nešto latinski nešto drugo ae pae]", i piše još "radiološki pregled z016".

osifikacija kapiram da je okoštavanje, šta mu dođe ovaj radiološki pregled? šalju ga na CT/MRI ili nešto drugo?