togFU Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Kupi onaj pojas što reklamiraju, ne sećam se tačno kako se zove, na K nešto valjda... Kosmolist ili tako nešto,.. e da, setio sam se dela reklame, kaže bakuta "izgleda šašavo, ali pomaže!" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ма само облога од ракије и фул си! Или натопиш тај космолист манастирком и ставиш га. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Nije bol/ukocenost od preterane bleje, vec sjeb u teretani. Stara povreda je u pitanju, koju sam namestao vec dva puta kod kiroprakticara, a danas sam je izgleda obnovio. Jedina razlika je sto je bol dosta jaci, i osecam ga kao neki vid pritiska sa desne strane kicmenog stuba... Kao sto kazem samo se nadam da nije discus hernia, posto nema sredjivanja toga bez operacije. Mogu da stojim i da se krecem najnormalnije, ali boli dosta kad lezim, i svaki put kad dublje udahnem vazduh. To mi je cudno, posto nije osteljivo na spoljasnji pritisak... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 nemojte trolovati čoveka, koji vam je, nije kičma za zajebavanje. ako se stvarno povredio, poslednje što treba da uradi je da igra basket. po tvom opisu mi ne zvuči kao diskus hernija, već kao istegnut ili nagnječen mišić. ja sam zimus imao diskopatiju (blaža povreda od hernije, iskočio disk al nije pukao) i nisam mogao normalno da se krećem, hodao sam sporo, nisam mogao da se savijem više od 5 stepeni, za ustajanje iz kreveta i odlazak do klonje sam skupljao hrabrost po pet minuta itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ja sam mislio da je tvoj uobicajeni hod i stav...nalik engleskim robovlasnicima iz proslosti :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Малко сам се нашалио са нароцким леком за све, највише због нашег дежурног лекара : ) нисам знао за историју повреде, у противном не бих упадао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Е другари, играо сам баскет после сто година неиграња. Знам, знам, дебил сам, али у моју одбрану био је то толико пензионерски баскет да би се смејали и пензионери. Међутим јебига, нисам знао да сам толико у курцу, па и да ћу од тога најебати. Елем, боли ме колено. Претпостављам да је од латералних покрета (који нит су били велики нит су били нагли, али контам да је и то било довољно јер сам прелол). Капирам да сам истего све лигаменте јер не могу да пинпоинтујем бол, боли ме ''свуда около''. Бол није јак, осим ако оћу рецимо да примичем пету буљи, а неко да ми не да, ту могу да дођем до царског бола ако довољно јако гурам. Иначе, покрети ми нису ограничени, снага ми није ограничена, могу СВЕ да радим. Исто тако мало ми цакће кад савијам. Е сад, ово је све лол, мислим, кад бих рецимо загревао, могао би да радим буквално све, па да ме боли тек кад се олади, тако да капирам да није нити хрскавица нити зглоб ни било шта тог типа, јер ми је механика нетакнута. Ево, трећи дан и боли ме мање него други, а тад ме је болело мање него први. Дакле, капирам да су истегнути лигаменти и те форе. Стављао сам оне ментол гелове (има их неколико, не знам који сам исфуро), јел да радим још нешто? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Сними на магнетној резонанци :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 А не, онда постоји могућност да ми кажу да нешто не ваља, овако сам у фазону оно што не знам не може ме повредити! Ја да оћу да ми неко каже да може да буде нешто озбиљније, ја би отишо код доктора, ја кад овде питам, значи да оћу да ми кажеш ''брате, мени се то десило и још плус ми је испало колено на под, па сам га вратио и ништа није било''! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 godine. nadji vremeplov i vrati se 15 godina unazad. Mene je do pre 3 godine isto tako jebalo. Sad mi je rastezanje ujutro i brzo hodanje malo popravilo stvar. tj ne malo, puno. sad me zaboli koleno nakon 4-tog kilometra, ali cim sednem prodje. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ок . Ај да пробам опет ! :) Ако кажеш да кад се загрејеш добро немаш проблема онда је то знак само да си старији па да ти је потребно време да машина достигне радну темепратуру али да зато после загревања можеш на максимум да је тераш :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Добро, али ово није ''матор си'' хронични трип, него сјебо на баскету:) Капирам да су лигаменти и да ће да прође, али никад нисам то урадио колену, па ми је осећај потпуно стран. Мислим, сјебаво сам колено, али на друге начине, оно трошење хрскавице, набијање итд. али ово ми је лол, боли ме, а ако ''издржим кроз бол'', могу све да радим. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 nemojte trolovati čoveka, koji vam je, nije kičma za zajebavanje. ako se stvarno povredio, poslednje što treba da uradi je da igra basket. po tvom opisu mi ne zvuči kao diskus hernija, već kao istegnut ili nagnječen mišić. ja sam zimus imao diskopatiju (blaža povreda od hernije, iskočio disk al nije pukao) i nisam mogao normalno da se krećem, hodao sam sporo, nisam mogao da se savijem više od 5 stepeni, za ustajanje iz kreveta i odlazak do klonje sam skupljao hrabrost po pet minuta itd. Hvala, ovo me je malo umirilo. Usrao sam se zbog ovog bola prilikom disanja, vec sam video da mi ne gine operacija... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Добро, али ово није ''матор си'' хронични трип, него сјебо на баскету:) Капирам да су лигаменти и да ће да прође, али никад нисам то урадио колену, па ми је осећај потпуно стран. Мислим, сјебаво сам колено, али на друге начине, оно трошење хрскавице, набијање итд. али ово ми је лол, боли ме, а ако ''издржим кроз бол'', могу све да радим. ok tesi se :) to su isti simptomi koje sam imao Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ma duli,ima ljudi od 40 i kusur ljeta pa i od 50 ljeta pa pikaju fudbal i sketba kao pravi tinejdzovci.. Kod tebe je klasican primer fizicke NEaktivnosti..Ti si se torima preforsirao i imas vrlo verovatno probleme sa ligamentima i sa meniskusom..Ako su bolovi tipa tupo-ostri i taj fazon onda ti ne gine motorna testera i u qrac ( salim se ) .. ne gine ti fizikalna terapija tipa struja blage masaze itd... Co'ek si u najboljim godinama,samo nemoj da radis sportske radnje naglo ;) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 i za koleno i za kicmu je najbolja dijagnostika magnetna rezonanca...znaci pare u dzep i kod privatnika na snimanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 i flajku u ranac radi citanja rezultata :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Фетсо, ма не мислим ја да нисам матор и да ми не отказују ствари, пошто отказују:) Него за ово конкретно кажем, ово је последица тог једног баскета и смора, само да видим која је:) А што се тиче снимања, брате, ако сам на ТАКАВ баскет сјебо колено да му треба нека акција вангајбена, онда ме треба убити. Мислим, ал оно, маме ми:) Мислим, ви нисте видели тај баскет:) Па капирам, да сам устао из коме од пет година и да имам 90 година, не би смело то тако, колико год неактиван био:) Астора, нема тих тупо-оштро трипова, бол није резидуалан него га има само кад примичем ногу. И скапирао сам где цакће, лигамент који примиче, са унутрашње стране, онај дебели:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Фетсо, ма не мислим ја да нисам матор и да ми не отказују ствари, пошто отказују:) Него за ово конкретно кажем, ово је последица тог једног баскета и смора, само да видим која је:) А што се тиче снимања, брате, ако сам на ТАКАВ баскет сјебо колено да му треба нека акција вангајбена, онда ме треба убити. Мислим, ал оно, маме ми:) Мислим, ви нисте видели тај баскет:) Па капирам, да сам устао из коме од пет година и да имам 90 година, не би смело то тако, колико год неактиван био:) Астора, нема тих тупо-оштро трипова, бол није резидуалан него га има само кад примичем ногу. И скапирао сам где цакће, лигамент који примиче, са унутрашње стране, онај дебели:) Starac focho od stotinu ljeta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ne znam Dulio sta da ti kazem...i meni su kolena bila skoro super do pre godinu dana, a onda je jednog dana krenulo da boli i nije stalo...i nema vise trcanja, nema vise basketa... doduse, kad nadjem malo vremena, zaista cu da odem do lekara i da snimim...sto i tebi predlazem...jbg, barem znas zasto :( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Добро, ја се као тешим што је ово конкретна повреда од конкретне активности и што немам ''механичке'' лимите:) Мада серем и ја, ако не прође, снимићу, Дуле, пошто нисам при парами, на колико мислиш да могу да растегнем бета тест? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 pa mozes da rastegnes opusteno, ako se ne opterecujes mnogo...znaci bez basketa itd, pa ces videti na cemu si kad snimis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Стварно? Онда тај рад. Мислим, пошто кад сам сјебо прст, отишо је ''ван наде'' зато што нисам на вријеме отишо:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 pa to je, pa to je... KOSMIČKA PRAVDA konjska mast je super. ima fora, da u kadi tuširaš baš vrućom vodom (nemoj da se ispečeš lol), dok mrdaš zglob do granice bola, 2-3 puta dnevno. značajno skraćuje vreme oporavka ne lupaj, motora ti Sta da ne lupam? Da hladjenje uganuca dan kasnije nema svrhe? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Hvala sto mislis da sam retard :* Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts