SHMEKER Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 ma ne kontas :D imam normalne tabane pete itd 20 godina imam alo :D al to zbog cega se pojavljuje je izgleda preveliko trenje i pritisak na kozu na tim mestima,i ono skuva se noga,bude mekano i mora prosto da pukne nema mu druge :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 jesi probao da menjaš obuću Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 ma ne kontas :D imam normalne tabane pete itd 20 godina imam alo :D al to zbog cega se pojavljuje je izgleda preveliko trenje i pritisak na kozu na tim mestima,i ono skuva se noga,bude mekano i mora prosto da pukne nema mu druge :/ Ne ,nego ti ne kontas :) Nisi jedini koji ima 20 godina i to ima...to je normalna stvar...taj deo stopala ti je pod vecim opterecenjem i zato tu imas vise koze :) kao sto si sam rekao... Ja imam to isto od basketa :) i lepo ti kazem odes kod pedikira i on ti to sredi jbt ne ide se kod pedikira samo da ti nalakira nokte :) 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 @Ivan_ jesam :) @Kali ahaaa toooo vazi :) hvala :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Kontaktiraj Istoka da ti preporuci pedikira. Ili kupi brusnu plocicu/kamen u apoteci i time struzi visak koze u toku/posle tusiranja. Isti slucaj se i meni dogadjao u toku svakih kondicionih priprema, nema veze sa obucom nego sa nacinom gazenja i dnevnom kolicinom optereenja stopala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Ne ,nego ti ne kontas :) Nisi jedini koji ima 20 godina i to ima...to je normalna stvar...taj deo stopala ti je pod vecim opterecenjem i zato tu imas vise koze :) kao sto si sam rekao... Ja imam to isto od basketa :) i lepo ti kazem odes kod pedikira i on ti to sredi jbt ne ide se kod pedikira samo da ti nalakira nokte :) Za to se ide kod manikira :P Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 tomobre probaj sam jedan mali test, stavi ruku na desno koleno i onda protiv otpora ruke guraj koleno ka grudima, ako ti ovo objasnjenje nije jasno googlaj test psoasa. :-) Pretpostavljam da dok mokris isto te boli donji stomak a ne 'urinarni kanal`? :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Za to se ide kod manikira :P Pedikir prsti na nogama manikir na rukama ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Manus je ruka na latinskom! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 nije anus ruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 opet sjebah skocni zglob na fudbalu :c nista strasno, mogu da hodam copajuci... preporucite neke dobre kreme za ovaj problem, moze i narodne lekove neko mi rece da je zglobeks dobar? ja sam to pre resavao sa ledom (u pocetku) i posle samo konjsku mast, al kapiram da ima i boljih resenja! poe Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 pa u sustini samo konjska mast i gavez gel miruj i gg, tj ne moras veceraske, od sutra miruj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Navata me grc relativno cesto (na svakih mesec dana recimo) i po pravilu uvek lezim u tom trenutku i, jos zanimljivije, uvek me udari u desni list. Dule, ima li nade?! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 nema, seku ti nogu...pij magnezijum i b vitamin alfa, probaj deep freeze fel, kažu da nije loš kod sportskih povreda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Alfy za zglob Burov oblog i kupus...i utrljavaj hepatrombin... proci ce brzo...relativno :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 ti si vanja dobar. Ja sjebo zglob pre fazon 2 nedelje, danas izaso na kos da probam da bacam (LEVOM RUKOM) i nema leba da poskocim na levu nogu. Nema bolova nema nicega, samo me streca i ne da mi da skacem. Verovatno ligamenti il sta je vec, al cepacu neko plivanje da se oporavi to sto bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Navata me grc relativno cesto (na svakih mesec dana recimo) i po pravilu uvek lezim u tom trenutku i, jos zanimljivije, uvek me udari u desni list. Dule, ima li nade?! i mene, ali levi list i to uvek dok spavam auuu kako boli Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 i ja imam taj problem sa grcevima u levom listu, mada iovako imam sjebane vene i losu cirkulaciju pa se ne cudim. Inace ko sto dule rece samo cepaj magnezijum. Mada tu pomaze i trcanje ili bilo koje vezbe koje ce da ti aktiviraju taj list, npr preskakanje vijace. Kad god pravim malo duzu pauzu u treningu desava mi se da posle pola sata moram da odustanem ali se sve regulise za par nedelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 led je najbolji lek za skidanje otoka :D uz mirovanje i onda nema zime.....stavis kasiku u plasticnu casu i kad se zaledi trljas mesto dok ne utrne pa onda zamotas u peskir zagrejes pa ponovis :) i tako par puta na dan :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Led ima efekta iskljucivo posle povrede u vreme nastajanja otoka, kada je otok vec nastao mozes da hladis do sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Ima efekta u tom smislu sto ti mesto povrede utrne pa tripujes da je kao bolje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Imam poprilican bol u donjim ledjima, a ne znam mu uzrok. Da je u pitanju discus hernia, da li bih mogao da stojim na nogama i da se krecem, ili bih se valjao po podu od bolova? Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Promeni stolicu u kojoj provodis vecinu dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 mogao bi da hodaš ali bi ti to bilo poprilično teško, i ne bi mogao da se savijaš i slično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Nedostatak fizicke aktivnosti, kreni malo da vezbas, trcis, opikaj par basketa ili fudbala u kraju. Ionako ide zima, bice jos gore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts