Dende Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 @mncu Ja sam na savet zubara koristio Curaprox obicnu i intradentalnu zajedno dok sam imao protezu i odlicno su mi radile posao.Najbolje "obicne" cetkice ubedljivo,malo skuplje ali se definitivno isplati. @Lucky Prosto me mrzi da "drljam" cetkicom i da menjam ugao.Ova vrti ne znam koliko hiljada revolucija u minuti i osecaj i cistoca zuba posle pranja ne moze da se meri sa obicnom cetkicom.Ako si ikada kod zubara prao zube soda bikarbonom i skidao kamenac,osecaj je takav,samo sto ga imas svakog dana i ne moras ici kod zubara.Ja prvo ocistim jezik sa onim tongue scraper-om,operem zube cetkicom i isperem listerinom.Listerin koristim jednom dnevno,ali u realnosti samo 4-5 puta nedeljno.Posle proteze imam zalepljene zice sa unutrasnje strane prednja 4 zuba u obe vilice da drze formu.Te zice su jako tanke ali se na njih hvata plak i kamenac,pa ih treba posteno ocistiti.Ali i da nije ove specijalnosti,opet bih koristio elektricnu.Ko jednom predje,nikad se ne vrati na obicnu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 (edited) 34 minutes ago, mncu said: Mislis na ovu sto je Dende okacio ili na moju? Curaprox Ultrasoft Ove elektricne mislim da su samo skupe igracke Edited August 24, 2016 by Udo Tvrdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 (edited) 39 minutes ago, Lucky said: i ja koristim curaprox na preporuku ali iskren da budem pojma nemam koja je razlika u odnosu na obične, nisam primetio neke boljitke ili samu promenu u procesu pranja zuba. ozbiljno? meni je ogromna promenau odnosu na one najpopularnije cetkice tipa kolgejt itd, sa gumama I ostalim glupostima. A kad tek kupim novu, onda mi se peru zubi 15 puta koliko mi je lepo :)) jedini da kaze problem je sto mi se relativno brzo raspadnu, jer uzimam ultra soft, a I pride me mrzi da menjam cetkice nekoliko puta dnevno pa onda njom perem najt gard pa je brzo upropastim. @Dende, ima curaprox I neobicne :) Edited August 24, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ja sam bio ovde kod nas u Curaprox radnji i nisu imali elektricne kad sam gledao.Da sam znao gde ima,uzeo bih Curaprox elektricnu naravno :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 5 minutes ago, Udo Tvrdi said: Curaprox Ultrasoft Ove elektricne mislim da su samo skupe igracke Dakice, sve se vise slazemo, sada otkad redovno pijes lekice :* 5 minutes ago, Dende said: Ja sam bio ovde kod nas u Curaprox radnji i nisu imali elektricne kad sam gledao.Da sam znao gde ima,uzeo bih Curaprox elektricnu naravno :/ http://www.zdrav-osmeh.rs/svi-proizvodi-rs/elektricne-cetkice-rs/curaprox-hydrosonic-chs-100/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 probajte posle par meseci paradontaxa da se vratite na paste tipa colgate i tako to - nema sanse Vudu, azylin se ne racuna heheheheehehe Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Samo kolinosom perem, nisu više devedesete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 1 hour ago, mncu said: Dakice, sve se vise slazemo, sada otkad redovno pijes lekice :* Nema potrebe da omalovazavas. Ne pijem nista, to je samo knjige i introspekcija. Thx Doolio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 1 hour ago, mncu said: Dakice, sve se vise slazemo, sada otkad redovno pijes lekice :* http://www.zdrav-osmeh.rs/svi-proizvodi-rs/elektricne-cetkice-rs/curaprox-hydrosonic-chs-100/ Sve mi se cini da ce devojka dobiti novu cetkicu za zube....A i ja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 12 minutes ago, Udo Tvrdi said: Nema potrebe da omalovazavas. Ne pijem nista, to je samo knjige i introspekcija. Thx Doolio! Ako pod knjige podrazumeva 450 mg klozapina dnevno :p Sali se Dakice, stvarno se cini da si se unormalio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ne brini se, mohre, ima leka i za tebe: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 2 hours ago, mncu said: ozbiljno? meni je ogromna promenau odnosu na one najpopularnije cetkice tipa kolgejt itd, sa gumama I ostalim glupostima. A kad tek kupim novu, onda mi se peru zubi 15 puta koliko mi je lepo :)) jedini da kaze problem je sto mi se relativno brzo raspadnu, jer uzimam ultra soft, a I pride me mrzi da menjam cetkice nekoliko puta dnevno pa onda njom perem najt gard pa je brzo upropastim. jednako mi se brzo raspada i curaprox i obična četkica a baš nisam primetio razliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 ali ja ne verujem u boga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 9 minutes ago, mohr said: ali ja ne verujem u boga :D Sto bi rekao genijalni Paskal "na dve stvari se grozim - na neznalicu koji je pobozan i na ucenjaka koji ne veruje". Tebe se ne bi grozio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 jaj brate daki, daj malo onu sliku sa kacketom i roze majicom, da malo plaknemo mozak od ovog novog umerenog, finog i ucenog dakija Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ovo sad trolovanje u rukavicama je odlično za razliku od starog krstarica trolovanja, samo nastavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 darijan introspekcijom od fensića do lekića Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Proto budi pristojan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 On 8/23/2016 at 11:17 PM, manager said: i pijandure summon stanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 jebo te stanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 hvala, nho! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 a nekad je RUR bio mesto gde su članovi bili bar 2 metra visoki, zajebavali dakija za crnačke kare i otvarali pivo zubima, a sad diskutuju o ultra soft el. četkicama za zube i pastama :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Tofu, mozda je ljudima dosta spominjanja kurca? Sta, po tebi forumu nedostaje "kurac kurac kurac" i krsne momcine sto otvaraju pivo zubima? Siguran sam da postoji forum gde toga ima na pretek. Danas na netu ima bas svega. Nisi mali, nemoj da mi moramo za ruku da te vodimo. Guglaj, nadji, snadji se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 ne vredi, evo googlao sam i opet me vraća na RUR :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 (edited) Neka mu neko da kurac, kad tolko insistira. Kurac za Togfua? Edited August 28, 2016 by Udo Tvrdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts