Jump to content

Need medical attention


Recommended Posts

e drugari, prekjuce se polio vrelim cajem po licu i imam opekotinu po desnoj strani face, dugachku nekoliko cm, bio kod lekara, tj nadrkane doktorke boginje, koja mi je rekla da kupim i da mazem neku antibiotsku mast na to i oterala me u kurac, pa me samo zanima koji je najbolji nachin da izbegnem da mi ostane oziljak, posto je na osetljivom mestu, a sveza j e opekotina, pa pretpostavljam da je sad najbitnije shta cu da radim...inache, nije mi oteklo, nije se napravio plik, samo je crveno, i bolipece ako dodirnem direktno...hvala unapred

Edited by nikola kralj
Link to comment
Share on other sites

pa ta mast što ti je dala će ti pomoći valjda, ako je to ista mast koju je dobio moj kum kad je zaspao pijan na ledu :) (in b4 dule ti je kum? :DD)

čoveku je desna strana lica bila bez kože maltene, i dao mu doktor neku mast, rezultati neverovatni - čisto mu lice bilo za recimo 3-5 dana samo, i nije imao ni "o" od ožiljka.

Link to comment
Share on other sites

pa meni su dali u apoteci gentamicin, a tih antibiotskih masti ima vishe, ali tu su valjda imali...a mazem i kantarionovo ulje dodatno, kao anrodni lek, a ako mozete da se setitenadjete kako se zovu te kul fensi masti, super, ako ne, valjda je ovo dovoljno, ionako mi je pola face kao da me je polizala kamila, nadam se da ce biti to dovoljno :)

hvala u sv sl

Link to comment
Share on other sites

uzeo sam da vezbam malo pre i kao aj da radim ono kad legnes na pod i dizes noge i odjednom je poceo da me boli grudni kos, da sad ne mogu trbusnjak da  uradim. Desavao mi se slican bol i pre, ali ne ovako jak, i samo je dovoljno da mi se "iskrckaju" grudi i sve bude kul, al sad ne znam kako to dizvedem. Sta moze da bude uzrok toga, i sta da mu radim?

 

i da, igrao sam basketa par sati danas i posle odradio neke vezbice. Jel moguce i da je od umora?

Edited by Shoocky
Link to comment
Share on other sites

doktore boli me taban s vremena na vreme, na pritisak prilikom hoda npr, posebno nakon neke fizičke aktivnosti, jel to znači da sam deb'o? :)

 

zapravo me najviše interesuje dal' nisam nešto zeznuo pa mogu samo da ga napravim na gore, ili je pak kao neka "upala" pa će da prođe?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...