Guest Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 miruj, stavljaj obloge, idi na te masaže i elektroterapiju i budi zahvalan što nisi kičmu sjebao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Бежи баксузе !!:) Добро си ме подсетио :) могао бих лед да стављам :) Не знам да ли ће помоћи ал ваљда неће одмоћи :)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Kako si povredio mišić? Led se uglavnom koristi da se skine otok, koristi gelove da poboljšaš cirkulaciju, elektroterapija takođe (interferentne ako se ne varam) Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 На баскету :) нисам стигао да се загрејем и кад сам се охладио јавио се бол ( Иване не мораш да ми кажеш да нисам у праву :) ) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 (edited) Ništa ozbiljno, odmori 2-3-4 dana. Kakve terapije, kakve masaže... Edited September 24, 2013 by BojaNBG Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Прошло је месец дана од повреде :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 a kako si tacno zakljucio da si povredio/istegao misic, jel si bio kod doktora...ako to traje preko mesec dana onda je verovatno nesto drugo u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Био сам код неког физијатра са вма :) Он ми је и давао масаже :) и после прве масаже ми је било дупло боље :) ал после се нешто није мењало све нешто мало :))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Jel si radio ultrazvuk? Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Не :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Da nisi ti neki nerv uklještio ili tako nešto? Da proveriš još kod nekog doktora/fizioterapeuta? To je malo predug period da bi bila u pitanju povreda mišića, a opet ti nije preporučio fizikalnu terapiju koja se radi kod takvih povreda Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Bio sam na fudbalu juce, i pred kraj utakmice neshto jace udjem u duel i prokliza mi malo noga tako da sam istegao preponu izgleda. U pocetku je bilo ok, ali sada kada se povreda "ohladila" (1-2 daba) osecam blagi bol i zatezanje kada hodam. Jel postoji neka vezba koja bi mi pomoga da se brze oporavim, osim klasicnog istezanja sa vremena na vreme? Mazacu neku mast, kontam da ce mi to pomoci, ali me bash interesuje vezba ili istezanje koje mi moze olakshati? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Aj da pitam i ja neshto. Hronichno mi je zapushen nos i ne mogu da dishem na njega. Ujutru kad ustanem treba mi 10 minuta bar da ga prochistim kako bih mogao iole normalno da dishem. Medjutim to se posle 2h vrati na isto pa opet na repeat. Kapi mi pomazu na kratke staze. U prethodnih n godina je ovako i jedino kad sam iole normalnije ziveo je bilo letos kad sam 15 dana bio na moru, pa ga je prochistila slana voda. Danas sam ishao na alergo testove i nisam alergichan ni na shta pa me je medicinsko osoblje odjebalo i reklo da idem kuci i da se lechim kapima bez da mi dozvoli da vidim doktora opet, koji mi je zakazao testove. Da bih ga video opet moram da zakazem opet i chekam 15-20dana. Dakle, jel' postoji neko reshenje za ovo, barem i kratkotrajno? Ne mogu da zivim na kapima za nos, niti mi se guta slana voda, bar ne svakodnevno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Sigurno može da ti olakša odlazak u one slabe sobe po spa centrima, ali teško da može da ti reši problem...Promeni doktora za početak Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Pa možda je neki problem sa sinusima, nevezano za alergije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Имаш полипе у носу !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Smuvao sam neshto da sutra odem kod doktora opet, bez da zakazujem pa cu videti dal' ce i on da me odjebe. A to za polipe su mi vec ljudi rekli. Shta god da je, samo da moze da se izlechi vec jednom. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Могу да буду хронични синуси (ја имам неке полу-хроничне, ништа ми не смета, нисам они ликови што шмркћу нон стоп ко крмад пред инфарктом:D али мислим да никад нисам био фул неслинав), може рецимо да буде девијација. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 moze da bude reaktivna kongestija od predrkavanja kapima Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 nešto mi ne deluje mi kao da je devijacija. ja sam već godinama korisnik devijacije nosne hrskavice i drugačiji su mi simptomi od nepismenovih. recimo da mogu da koristim jednu nozdrvu, ali podeljeno na dve nozdrve. jedna mi je začepljena nekih 80%, a druga je začepljena 20%. mada opet, šta ja znam kakvi sve simptomi mogu biti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 ali "korisnik devijacije" :) kao "veoma sam zadovoljan devijacijom, radi sve što je pisalo na pakovanju prilikom kupovine" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 otkad moj muž koristi devijaciju nosa, on više ne diše! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 (edited) Nikad nisam ni koristio nesto preterano kapi za nos. Na svaka 3-4 meseca recimo potrosim jedne i tih 2-3 dana je malo bolje. Edited October 24, 2013 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Zreo si za orl pregled.. :-D Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 takodje se slazem za orl + ti je moja preporuka da ako ti orl specijalista kaze da imas problema sa sinusima bez da te salje na skener, sam trazis od njega uput za skener. Nije retkost da naletis na nekog orl paora u domu zdravlja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts