Doolio Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Ај питај га леба ти:) На колену је то много зајебаније, ал чисто да знам какав је захват, ког реда компликованости и трипа, да видим дал да радим код неких приватних или да се не зезам, па да идем на биро. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Pa da...to sam i krenuo da radim... @Fatso Pa to su redovne aktivnosti :) To ide u rok sluzbe :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 afaik, hrskavica se ne regeneriše sama kad se nepovratno ošteti, veštački materijali sličnih performansi ne postoje a i ono što se prirodno regeneriše nije sposobno da izdrži opterećenja kao originalna,ali ja možda živim ispod kamena, bilo bi lepo da nisam u pravu i neko može prosto da zameni pohabane hrskavice živim sa 15-20 kila viška već par godina osećam kako mi zglobovi odlaze u penziju Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Vi pricate o meniskusu u kolenu? Kad pukne to je to, nema zamene koliko ja znam. I ljudi zive tako bez problema. Problem je kad je to praceno jakim istezanjem ili cak pucanjem ligamenata, onda su opcije ili bildovanje kvadricepsa u blazim slucajevima da on drzi koleno na mestu ili operacija pri kojoj ti skracuju/vezuju ligamente i oporavak od te opreacije traje 6+ meseci koliko znam. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Да да, колико ја знам, не регенерише се, само га изваде да те не смара. Операција је једноставна, за колено рецимо пробуше ти две рупе испод пателе и убаце две мале сонде унутра и извуку ти то, буквално сат времена после операције ти лекар каже "ходај". То је било пре 15 година, сад је можда још лакше и једноставније :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 afaik, hrskavica se ne regeneriše sama kad se nepovratno ošteti, veštački materijali sličnih performansi ne postoje a i ono što se prirodno regeneriše nije sposobno da izdrži opterećenja kao originalna,ali ja možda živim ispod kamena, bilo bi lepo da nisam u pravu i neko može prosto da zameni pohabane hrskavice živim sa 15-20 kila viška već par godina osećam kako mi zglobovi odlaze u penziju Било би лепо да ниси у праву јер у супротном значи да ћу да наставим да ћопам још 40 или колико већ година и да се поздравим не са баскетом, него са амером. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 mozes da igras basket posle operacije :) neces biti copav :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Не него кажем ако је он у праву, остаћу ћопав, пошто сам већ, јелте:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Ај питај га леба ти:) На колену је то много зајебаније, ал чисто да знам какав је захват, ког реда компликованости и трипа, да видим дал да радим код неких приватних или да се не зезам, па да идем на биро. drug kaze-operacija suva rutina,dva tri dana u bolnici :) stap je koristio 5 dana posle.obnavlja se hrskavica do25, 27 godine zivota,preporucuje da uzimas glukozamin sulfat :) posle tih godina ona se moze obnoviti uz pomoc lekova ali ne u onoj meri kakva je bila pre :) ali dobro sta te boli kurac :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 do25, 27 godine zivota Ništa, čekamo stem cell breakthrough neki, na kraju ću sa 45 imati bolje zglobove nego sa 30 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Видиш да може уз помоћ лекова и после! Није ми битно каква је, само да могу да ходам нормално, овако већ ми се криви и нога и кичма и врат и имам оптерећење на погрешне мишиће... Серем, мислим, радо бих играо бар лагани баскет опет или трчао или ударао врећу, али дај шта даш, нећу се убити ако не будем могао да спорташим, мада ћу се сморити жешће, то је једна од оних ствари ''што се дешава само другима''. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Da udaraš vreću možeš i iz kolica Kapiram da mogu da te oprave, nisi odsekao noge :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Uf...tebe bas potrefilo... :( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Видиш да може уз помоћ лекова и после! Није ми битно каква је, само да могу да ходам нормално, овако већ ми се криви и нога и кичма и врат и имам оптерећење на погрешне мишиће... Серем, мислим, радо бих играо бар лагани баскет опет или трчао или ударао врећу, али дај шта даш, нећу се убити ако не будем могао да спорташим, мада ћу се сморити жешће, то је једна од оних ствари ''што се дешава само другима''. ma mocices da igras basket posle....jer je drug i povredio to na basketu :) pa planira da se vrati :) da ne moze ne bi ni planirao :) posto on ima 34 godine :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Па лол ја све мислим друг ти има нула година, па кад му отпадне нога, израсте му нова!:) Онда ће да ме оправе. Шеки: Не може, треба ослонац! Нису ми одсекли ноге, него ја хипохондришем, а томе је допринео и физиотерапеут нијекањем главом са фацом ко да је појео глисту док је тужно померао мој прстић који је производио звуке млинца за каву, док је лик говорио ''ето, све је то изломљено...све'' Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Не може, треба ослонац! Povuci ručnu ololo! :) Nisi balerina ne treba ti prst aperisaće ga i ćao zdravo neće te smarati više :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Није то прст, то је палац, дајем ова остала четири за њега. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 afaik, hrskavica se ne regeneriše sama kad se nepovratno ošteti, veštački materijali sličnih performansi ne postoje a i ono što se prirodno regeneriše nije sposobno da izdrži opterećenja kao originalna,ali ja možda živim ispod kamena, bilo bi lepo da nisam u pravu i neko može prosto da zameni pohabane hrskavice živim sa 15-20 kila viška već par godina osećam kako mi zglobovi odlaze u penziju postoji vestacka hrskavica tj vestacka sinovijalna tecnost (hijaluronska kiselina) ja izguglala jos ranije, probajte Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Dule,kad napravim burov rastvor,jel mogu direktno da zabadam nogu u njega da ubrzam proces HAEHAEHAHEAHEAH ili moram da zuvam obloge?:)))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 jebem li ga, nikad mi to nije palo na pamet, ja sam obicno stavljao obloge, a i bolje je da isparava polako i hladi zglob/misic/sta vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 pravi bre obloge, kakvo uranjanje nogu u rastvor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Primetio sam da mi se na zadnjem delu glave pojavilo mesto gde mi je kosa potpuno opala, dakle nesto skoro identicno ovome, malo je manje samo: http://en.wikipedia.org/wiki/Alopecia_areata Ovde se kaze da nema nekih specijalnih lekova, vec da pratim progres ovih celavih patcheva i da bi trebali da se izgube posle nekoliko meseci. E sad, posto ne bih da rizikujem, da idem kod doktora ili da cekam ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Ovde se kaze da nema nekih specijalnih lekova, vec da pratim progres ovih celavih patcheva i da bi trebali da se izgube posle nekoliko meseci. E sad, posto ne bih da rizikujem, da idem kod doktora ili da cekam ? :) pa da, izgube se posle nekoliko meseci, kad oćelaviš skroz. tako da opušteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Samo ti pustaj zenu da te farba... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 da jebote, nije mi palo na pamet da moze da bude zbog toga :)) mada se ovaj patch pojavio posle farbanja, tako da kontam da nije od toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts