Lucky Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Trebas KRV DA PROLIJESH da bi dosao do nekih rezulatata. Pogotovu u kasnijim fazama, kada vec krenes da stagniras. Skapirali smo, mnogo si jako vežbao! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Tako je Lale, samo ono nase! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 pa više je samo ono tvoje, pošto ja nisam vežbao godinu dana i rokao se kreatinom i proteinima :) ali ako se odlučim na takav korak, tebe prvog zovem da mi kažeš šta i kako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 (edited) Trebas KRV DA PROLIJESH da bi dosao do nekih rezulatata. Prolij ti krv da naucis gramatiku, znas! I to ne mislim na "rezulatata" vec ma "trebas"! Edited May 6, 2012 by lol kosmos Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 pa više je samo ono tvoje, pošto ja nisam vežbao godinu dana i rokao se kreatinom i proteinima :) ali ako se odlučim na takav korak, tebe prvog zovem da mi kažeš šta i kako. csb Coka popio 2 gejnera i smrsao 5 kila :D Ozbiljno to se desilo, dobio na misicnoj masi, skinuo dosta sala i tako to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 TO JE ZBOG OVOGA STA JE TEZE TONA GVOZDJA ILI TONA PERIJA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 TONA SENA ILI TONA GVOZDJA ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 AHAHAH PA TONA GVOZDJA, DA GARANT SENO DA BUDE TEZE OD GVOZDJA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 5 lb nije tona :S Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 Ozbiljno to se desilo, dobio na misicnoj masi, skinuo dosta sala i tako to :) Ma verujem ti ali smesno zvuci :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Pa jes, ali eto i to gainer moze da radi izgleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 koji će ti masa, nisi žgoljav ja sam whey pio svaki dan pred spavanje i neposredno posle teretane, svaki put po jednu mericu. znači, dve merice danima kad treniram, jednu mericu ostalim danima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) pa mozes da ga pijes 3 puta dnevno, ako ga budes cepao do 300gr na dan, brzo ces ga popiti.. jedino ako imas para pa ga cepaj onda koliko hoces, bitno ti je da ga popijes posle treninga/aktivnosti, mozes da ga ubacis pre spavanja i ujtru, izmedju obroka itd... slobodno ga pij danima kada ne treniras, mozes npr da napravis neki shejk od njega sa mlekom/plazmom/bananom :) isprobavas malo gledas sta ti odgovara Edited May 11, 2012 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 ja bih ga pio iskljucivo posle treninga :) jer tada po meni ima najvise efekta :) ali ako imas para onda mozes 10 puta dnevno :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ja bih ga pio samo pred spavanje, preko dana samo jedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ja dok sam trenirao pio sam 2 ujutru, 2 posle treninga i jos ponegde ubacim po nalo gde osetim da treba! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Dobro si ti normalan osto pored tolike rakije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Pripreme za leto: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Ivane, prestani da odgovaras ljude od mase, jer masa = mama, definicija = picke. Uglavnom Kruko, ja ti za pocetak predlazem klasican split trening, recimo grudi/biceps , noge/ramena, ledja/triceps. posle nekog vremena bi trebalo izmeniti i raditi neki efikasniji program prilagodjen tebi i tvojim potrebama. Sto se tice proteina, kapiram da ti je dovoljno 1,5gr/kg telesne mase za pocetak, UH idi na recimo 400 gr dnevno i masti jedno 100gr. To je ovako odokativno na brzinu :S Sto se tice whey proteina konkretno, njega 1,5-2 merice iskljucivo posle treninga sa dekstrozom/maltodekstrinom. Za po danu i uvece imaju druge vrste proteina, whey samo posle treninga. Danima kad ne treniras, nemoj piti whey, tada jedi samo. Whey ti u sustini samo treba zbog njegovog brzog efekta, sto je jako bitno posle treninga, ali hrana je uvek mnogo bolji izvor proteina. Ono sto bi jos ubacio na tvom mestu, mozda cak i bitnije od proteina jesu BCAA, njih isto dodaj u taj sejk posle treninga. Edited May 11, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 ja pijem posle treninga 1,5 mericu i pred spavanje mericu. nekada i ujutru. najbitnije ti je posle treninga, ovo ostalo ti je manje bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 jednu ipo mericu hah alo bre ,jesi ti pola coveka pa pijes jednu ipo !:D DVE PIJU PRAVI MOMCI :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) kao da je bitno, nemam ja 100 kila pa da mi je neophodno 2 merice evo ti na! edit: ulete kruko Edited May 11, 2012 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 jos jedno pitanje. posto vozim bajs 6 puta nedeljno, da li ce kardio pre treninga sa tegovima uticati nepovoljno? posto pretpostavljam da ili mozes da gubis masno tkivo i malo misica, ili dobijas misice i malo masnog tkiva, ne verujem da moze da se sagoreva masno tkivo i dobijaju misici istovremeno :) nece, dok radis kardio normalno je da ti se trose i misici, raditi kardio i masu je dosta dobro, posto neces toliko dobiti "masti" mada onda ces malo teze nabaciti masu :) zato probaj neki bcaa da ubacis ili nesto slicno tome, najbolje ti bi bilo da trcis ujutru na prazan stomak pa posle toga da roknes protein, mada sve zavisi od organizma do organizma.. probas nesto pa se pridrzavaj toga jedno mesec dana pa pogledas rezultate, pa promenis pa opet pogledas rezultate i tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 jos jedno pitanje. posto vozim bajs 6 puta nedeljno, da li ce kardio pre treninga sa tegovima uticati nepovoljno? posto pretpostavljam da ili mozes da gubis masno tkivo i malo misica, ili dobijas misice i malo masnog tkiva, ne verujem da moze da se sagoreva masno tkivo i dobijaju misici istovremeno :) Ukoliko imas uslove, uvek prvo tegove pa posle toga kardio,to je ako ide jedno za drugim. Ako imas dva treninga dnevno u vremenskom razmaku onda moze npr ujutru kardio a popodne tegovi. Ako nisi jako overweight, ne moras kardio uz tegove, skinuces mast i samo na treningu sa tegovima. Mozes naravno, ali teze ces nabaciti masu i 6 puta nedeljno kardia oduzeme dosta vremena. Ukoliko si u kondicji, ja ti preporucujem HIIT umesto klasicnog sat-vremena-laganim-tempom kardia. Traje 20-25 minuta i mnogo je efektivniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Mozda nije losa varijanta, posle tegova u teretani da sednes na bajs onaj teretanaski i picis jedno 15 min onako sa 80-90% snage. Ja sam od skora krenuo to da praktikujem pa cu da vidim rezultate :D Edited May 13, 2012 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts