Longleyy Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 (edited) Pabrate kako?! Vidi kolki si covek. Pogledaj kolku ruku imas... Ja koji imam 80kg dizem 80kg na benchu sad ko iz pichke, a nekako jedva izbacim i 100kg (jednom), nit pijem te hemijem, niti sam nesto posebno razvijen u rukama. (mada mozda zato sto treniram snagu nonstop). hehehee longli picka ne moze benc :DD a i meni je neobjasnjivo, mada jebe mi se za kolicinu ploca na sipki, daj da se raste :D al ko sto sam rekao, sve ostale vezbe za grudi radim srazmerno kolko se radi kada dizes 100kg+ benc, tako da ajde ok je, ali precicu 100-ku! A i mogu ja 100 2-3 puta,ali mi to nije radna kilaza, ja rad sa odredjenom kilazom racunam kada je 6+ ponavljanja, bez raznih trzanja, zamaha, krivljenja i pripomaganja, znaci 6+ kontrolisanih pokreta koji pogadjaju misic. Edited January 9, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Ne opterecujte se time ko sta i koliko dize to je izgovor za slabice! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Testosteron is strong in this one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Znaci bolje pravilan trening , pa upala , pa odmor , pa pravilan trening , nego izbegavanje upale :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Pa ako dobro vežbaš, upalu ne možeš izbeći prvi put ili posle duže pauze s vežbanjem. A to da se upala leči upalom mi je van pameti, kad su mišići upaljeni tad treba da odmaraš i da ždereš kao svinja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Svaki put kad sam pochinjao sa vezbanjem posle pauze sam probijao upale. Ili ce tako da me upala drzi 2 dana, ili cu da uradim trening pa da chekam 7 dana da prodje. U njegovom sluchaju ce biti 7 dana sigurno. Znachi, nisam vezbao nijedan trening kao stoka, nego ispod proseka, s tim shto je drugi josh slabiji od prvog i to mi se uvek pokazivalo kao bolje reshenje. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Sve dok si u stanju da mozes da sednes na wc solju bez raznoraznih akrobacija i pripomaganja, slobodno nastavi da vezbas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 muva kategorija 65 kg - 80kg bench :P More pics pliz,ajde Emile ti si fit okaci prvi pa cu ja oma posle tebe ! Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 evo mali update sa slikama! pre 3-4 meseca - 84kg http://a.yfrog.com/img814/8383/e9vmc.jpg juce - 90kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Sve ti u stomak otišlo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 posteno se jelo preko zime :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Pa dobro bre da li si ti normalan da pokvaris onakav smijski stomak ? Znas ti koliko je tesko vratiti sad to ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 fora je sto sam se na prvoj stegao, a na drugoj nisam nisam toliok pokvario, a i lako cu povratiti tu formu, uz dosta kardija, sto sam sada smanjio rasirio sam se dosta, sto se na slici verovatno i ne vidi :D ruke su i dalje uzasne, ali sta da se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 To je genetika, ne možeš protiv toga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 i na prvoj slici si stao ispod svetla :D ne fali ti nista :) sve ti je ok :) ne razumem sta hoces da imas ruke kao svarci ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 mali bilder sa 4 godine. ocaj Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Koje su mu sanse da poraste preko 1.50m , jos je i azijat.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 azijat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 E jebiga , ucini mi se da je neki kinez , odgledao sam prvi minut i iz onog lezeceg polozaja sam stvorio los utisak, zajebah se :( Svejedno , visina mu nece biti jaca strana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Koje su mu sanse da poraste preko 1.50m , jos je i azijat.... odkle to da teretana usporava rast? kontam da sto vise trenira da zbog toga mora vise da jede i da ce narasti vise nego normalno sto bi Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Kako sam ja cuo , postoje odredjene vezbe koje nisu dobre za kicmu i njen razvoj u tom uzrastu, a vezane su za tegove. Ne znam , mozda nije tacno , tako sam cuo :) Uglavnom , ako mu je genetika predodredila visinu , bice visok , ali sa ovakvim oblikovanjem tela, vise ce izgledati kao dwarf nego kao atleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 odkle to da teretana usporava rast? kontam da sto vise trenira da zbog toga mora vise da jede i da ce narasti vise nego normalno sto bi netachno :) pitaj bilo kog trenera - nije pametno ici u teretanu dok ti se telo josh uvek razvija, narochito dok ne prodje pubertet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Teretana apsolutno nikako ne usporava rast lol sta vam je. To je u rangu sa kosarka te "izvuce" itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Mislim da je za ovog malog pisalo da ga cale roka steroidima :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts