Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

Pabrate kako?! Vidi kolki si covek. Pogledaj kolku ruku imas...

Ja koji imam 80kg dizem 80kg na benchu sad ko iz pichke, a nekako jedva izbacim i 100kg (jednom), nit pijem te hemijem, niti sam nesto posebno razvijen u rukama. (mada mozda zato sto treniram snagu nonstop).

hehehee longli picka ne moze benc :tf:

:DD

a i meni je neobjasnjivo, mada jebe mi se za kolicinu ploca na sipki, daj da se raste :D al ko sto sam rekao, sve ostale vezbe za grudi radim srazmerno kolko se radi kada dizes 100kg+ benc, tako da ajde ok je, ali precicu 100-ku!

A i mogu ja 100 2-3 puta,ali mi to nije radna kilaza, ja rad sa odredjenom kilazom racunam kada je 6+ ponavljanja, bez raznih trzanja, zamaha, krivljenja i pripomaganja, znaci 6+ kontrolisanih pokreta koji pogadjaju misic.

Edited by Longleyy

Svaki put kad sam pochinjao sa vezbanjem posle pauze sam probijao upale. Ili ce tako da me upala drzi 2 dana, ili cu da uradim trening pa da chekam 7 dana da prodje. U njegovom sluchaju ce biti 7 dana sigurno. Znachi, nisam vezbao nijedan trening kao stoka, nego ispod proseka, s tim shto je drugi josh slabiji od prvog i to mi se uvek pokazivalo kao bolje reshenje.

.

Kako sam ja cuo , postoje odredjene vezbe koje nisu dobre za kicmu i njen razvoj u tom uzrastu, a vezane su za tegove. Ne znam , mozda nije tacno , tako sam cuo :)

Uglavnom , ako mu je genetika predodredila visinu , bice visok , ali sa ovakvim oblikovanjem tela, vise ce izgledati kao dwarf nego kao atleta

odkle to da teretana usporava rast? kontam da sto vise trenira da zbog toga mora vise da jede i da ce narasti vise nego normalno sto bi

netachno :) pitaj bilo kog trenera - nije pametno ici u teretanu dok ti se telo josh uvek razvija, narochito dok ne prodje pubertet :)