Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

Sacu kupim Now Foods D-3 5000 UI ovi nasi somovi uvoze samo od 400UI i od skora od 1000 UI mada se taj tesko nalazi, a dnevna doza bi trebala da bude dobrih 4k UI tokom zimskog perioda, tj. onih perioda kada je izlaganje suncu minimalno.

Poredjenja cene radi je ovako, kod nas proizvod od 400 UI koji sadrzi 180 gel kapsula kosta ~840 RSD, da bi se zadovoljila dnevna doza od 4k treba popiti 10 dnevno i time ostajemo da jedno pakovanje obezbedjuje 18 dana koriscenja. Ja sad narucujem ovaj od 5k UI od 120 gel kapsula za 10 funti sa sve postarinom (5.4GBP bez postarine) sto mu dodje ~1200 RSD i miran sam 4 meseca, plus je doza veca za 1k UI.

Svi znamo da se ovi nasi uvoznici/prodavci/itd, jelte, drogiraju kada pogledamo kakve cene nam diktiraju naspram kupovne moci, ali sada sve vise vidim da su oni povecali svoje dnevne doze... :)

Ako nekog interesuje po ovoj ceni ja uzimam sa ebay-a, a za slicne pare moze da se uzme i sa www.supplementcentral.com.

Interesantni clanci o Vitaminu D-3:

http://www.marksdailyapple.com/deconstructing-vitamin-d/#axzz1ggtvKpWO

http://www.marksdailyapple.com/vitamin-d-sun-exposure-supplementation-and-doses/

i ostali clanci ovog serijala linkovani na kraju ovih clanaka

Edited by Rejz

poceli u teretani da probaju Hot Blood kesice (120 din komad), danas sam probao, odlicno sam odradio trening al evo prolazi me efekat sad i drhte mi ruke. mnogo los trip

hot-blood-25x20g-117-p.jpg

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Dymatize majka što se tiče ukusa

Pilece belo, jaja... :D zajebi bacanje para na glupe proteine, ako mozes A MOZES, proteine uzimaj iz hrane :)

To, plus whey i dekstroza samo posle treninga.

Kruksone, ovo ti je samo posle vežbanja, nije baš sjajno kao obrok s obzirom da je tečno i da ćeš da litaš kao car od toga.

Vudu brate valjda si do sada iscitao istrazivanja/knjige/postove/sta god, i video da je takozvani "prozor" od ~pola sata nakon treninga totalna budalastina i izmisljotina zarad prodaje upravo proteinskih suplemenata. Samim tim dekstroza/malto/vitargo/itd su nepotrebne stvari, samo kretain posle vezbanja i dobar njam njam :)

Edited by Rejz

Sa strane para racunica je sledeca: elite whey od 2.27kg kosta 5880 u pansportu bez popusta, sto mu dodje 84 RSD po merici, u tvom slucaju 168 RSD posle treninga, a kroz pilece belo da bi uneo tu kolicinu proteina ti treba otprilike 200g gotovog mesa sto mu izadje 80ak RSD, ako treniras 16 puta mesecno to je 1408 RSD usteda, nisu neke pare al eto :D

@BISS

Ako budes narucivao pazi na kilazu i cenu, da te ne carine bezveze.

Edited by Rejz