Dende Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Nadjes teretanu koja ima ovo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Negde imaju i mašinu za propadanje, tj. guranje težine, pa šteluješ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Nadjes nekog ko ce da ti drzi noge za par propadanja, posle nekog vremena ces se sigurno osloboditi i tu kolicinu ces moci da radis i solo. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 braca sa rura se pomamila svi oce suplemente Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Ćela dobar trejder, sve po dogovoru, would buy again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 ++++++++++++++++++ Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Imam i ja lika koji radi suplemente >: D Ako nekome treba,mogu okaciti,cisto jer ima veliki asortiman svega i svacega,a Cela je rekao da ima samo ultimate nutrition cini mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 ultimate nutrition, qnt i all stars :D Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 16 hours ago, togFU said: može jedno noob pitanje, neću ništa dodatno komentarisati kako ne bih uticao na odgovor. Dakle, pitanje glasi: Kako početnik da krene da radi propadanja? inbox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 26 minutes ago, rejven said: inbox Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 :DDDDDDDDDDDDDD Inače hvala svima na odgovorima, nisam znao da postoje te sprave lol, ovo za držanje nogu mi je poznato od ranije, više sam se nadao da će neko možda da izvuče neku vežbu koja može bar delimično da pomogne, ali kako god - skontao sam da je kod mene zapravo osnovni problem strah, jer sam imao operaciju ramena i propadanje me baš tripuje da će da mi isokči rame ako se spustim skroz... međutim juče sam stisnuo muda i uspeo da uradim 3 kom i to na kraju treninga omg! Inače, slučajno sam otkrio da imam ovo, tako da ću morati i ova sranja da radim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Ovu su imali u teši na NBG: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Koja budalasthina, jebote. :S Vezujesh se k'o pilot, podeshavanje naslona, skalamerija od 100 kila... Sacu biti zadrigli matorac koji popuje dok drzi limenku piva na stomaku, ali ako ne mozesh da uradish bar 3-4 propadanja sa striktnom formom - onda ne treba ni da ih radish. Sklekovi su ti sasvim dovoljni dok ne ojachash. Sve druge varijante, dal' sa mashinama ili ortakom koji ti njushi rchma dok se ti koprcash k'o riba na suvom ce te samo nauchiti loshoj formi i down the line odvesti u povredu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 ovaj vulfi mora da ubaci gej foricu!!! LATENTNI HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 17 minutes ago, Wulfgar said: Sacu biti zadrigli matorac koji popuje dok drzi limenku piva na stomaku, ali ako ne mozesh da uradish bar 3-4 propadanja sa striktnom formom - onda ne treba ni da ih radish. Sklekovi su ti sasvim dovoljni dok ne ojachash. Sve druge varijante, dal' sa mashinama ili ortakom koji ti njushi rchma dok se ti koprcash k'o riba na suvom ce te samo nauchiti loshoj formi i down the line odvesti u povredu. ahahah do ovako nekog zaključka sam i ja došao juče, što me je i motivisalo da stisnem muda i uradim 3 kom, sad da li su bila 100% pravilni što se forme tiče to ne mogu da garantujem, ali za početak sam zadovoljan! i da dodam, takve sprave realno imaju samo one fensi gej teretane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 2 hours ago, Stanko said: ovaj vulfi mora da ubaci gej foricu!!! LATENTNI HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Nije shto moram, nego shto znam da cesh ti tako najbolje razumeti. :* Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Ako ne mozes da radis propadanje: https://www.youtube.com/user/AasgaardCo/videos Man up... Naravno najbitnija vezba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 (edited) On 11/25/2016 at 6:37 PM, Dende said: Cisto znatizelje radi, kakvih problema imas da ne smes da treniras? Drugar imao neka mantanja i mucenja svesti,pola godine ga vec testiraju i njakaju i na kraju izgleda ima diskus herniju u vratu.Nije u zivotu stavio vise od 50kg na sebe,ali eto.Genetika je cudo. evo me sa malim zakasnjenjem kao sto je neko vec napisao, imam glaukom na oku, i zbog ocnog pritiska teretana ne dolazi u obzir, dok sam mogao da trcim (ajde barem nesto, mada nikad nisam trcao) i tako ja vec mesec dana trcim, usao sam u fazon, istripovao se kako je to dobro. malopre sam dosao od novog doktora, koji je specijalizovan za glaukom, jedan od najboljih kod nas, i koji mi je dijagnostikovao nesto sto se zove pigmentni glaukom(retka vrsta glaukoma), kod kojeg se ne preporucuju ni sportovi gde se prave nagli pokreti glavom (kosarka, trcanje).. i ja pogledam malopre na netu, posto doktori znaju da se nalupaju gluposti (mada je ovaj stvarno ozbiljan tip), kad ono stvarno ne bi trebao ni da trcim pa dal je moguce tako da zavrsavam svoju sportsku karijeru Edited December 2, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 au :( a bajs možda? tu baš i nemaš toliko naglih pokreta glavom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 da, sobni bajs zvuci kao moguce resenje do kurca ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Ja mislim da je njemu problem sve sto mu dize pritisak, aka sve sto ubrzava puls aka bilo koja fizicka aktivnost : ( To je bas bas sranje https://www.facebook.com/suplement.kings?fref=ts Ovo je moj baja za suplemente, cisto da ostane, valja imati vise opcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 hehe fora Suplemento Kings hehe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Prvi put u zivotu sam uspeo da ne odem preko 110kg preko zime,sada sam na 107-108.Resio sam jos letos da mi je dosta mase i da necu da se zamastim previse tokom zime i eto,uspeh. Takodje,kada se bacim u retrospektivu,drugacije je trenirati sa 28 godina nego sa 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 Ček da vidiš s 33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE KRLE Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Jel moze neko da ostavi link od nekog pouzdanog web shopa sto se suplemenata tice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts