Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

kako vec shw meni rece, mastefizikal (http://www.masterphysical.net). meni je tu cuveni vlada sredio dva prsljena koja su me smarala godinu dana, prostim KVRC

On sad vise ne radi u masterfizikalu, ali par kolega je islo tamo, lepo su ih istimarili.

Dakle možeš tamo, a možeš i da ih pitaš gde sad radi vlada.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

U pravu je fatso za vladu, samo nemoj da ides sad u master fizikal. Idi kod vlade, na dorcol u francuskoj, cena je 2k i bilo bi dobro da mu odneses snimak. Meni je zalecio 2 bulging diska.

Posaljes mu sms sa kratkim opisom problema, a on ti odgovori danas/sutra kad mozes da dodjes. 060/6555797

Edited by primo
  • Upvote (+1) 1

Poslali me na magnetnu, nisam znao da je ovakvo drkanje da se zakaze. A privatno je oko 10 soma, Gledam sta cu, kontam da probam kod kiroprakticara prvo...

Лик из Војке (село поред Нове Пазове), намешта све као змај... Ако ти треба број даћу ти, само да знаш, тешко га је добити (фиксни је у питању), али је најбољи овде... Мени чудно направио од леђа.

Svenevideći

Proces lecenja sjebanih diskova ti ide ovako otprilike:

1. Doktor/kiroprakticar/fizio skonta koji ti je deo diska sjeban. Za ovo je najbolje da imas MRI ali ako nemas vlada jako dobro moze da opipa to(no homo).

2. Dobijes odgovarajuca istezanja i vezbe koje radis svaki dan

3. Postepeno napredujes sa vezbama/kilazama dok se disk ne zaleci(vrati u prvobitan polozaj).

Ako trazis momentalan fix, "namestanje" i slicna sranja, to ne postoji.

Edited by primo

Poslali me na magnetnu, nisam znao da je ovakvo drkanje da se zakaze. A privatno je oko 10 soma, Gledam sta cu, kontam da probam kod kiroprakticara prvo...

Haha, ja sam hteo u Cacku da snimim ramena, 24 soma.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Proces lecenja sjebanih diskova ti ide ovako otprilike:

1. Doktor/kiroprakticar/fizio skonta koji ti je deo diska sjeban. Za ovo je najbolje da imas MRI ali ako nemas vlada jako dobro moze da opipa to(no homo).

2. Dobijes odgovarajuca istezanja i vezbe koje radis svaki dan

3. Postepeno napredujes sa vezbama/kilazama dok se disk ne zaleci(vrati u prvobitan polozaj).

Ako trazis momentalan fix, "namestanje" i slicna sranja, to ne postoji.

0. Imaj jake mišiće i nemoj biti debeo

• 2 weeks later...

Jebiga, evo vec mesec dana vucem ovaj problem sa ledjima, treca tura terapija i malo je bolje, popustilo me taman da krenem lagano da vezbam. Kad mi prodje nacisto moram da krenem u teretanu polako, nema leba od ovog sedenja na poslu i za kompom:(

Btw, evo jedan tekst za one koji se secaju ovog cara, braca Rusi ludaci:)

http://www.telegraf.rs/sport/1465395-zvali-su-ga-eksperiment-niko-nije-verovao-da-ljudsko-bice-moze-da-bude-toliko-snazno

srpskivojnik-3.jpg

koja zver!

nego jedno pitanje za ove sa duzom karijerom..

uspeo sam da pronadjem nacin da jedem ovsene pahuljice i da mi prija.. evo vec 10 dana vezano svako jutro doruckujem oko 150-200g uz litar jogurta.. e sad me zanima sledece.. koliko je hranljiv pomenuti dorucak, da li mi fali nesto sto bih mogao da unesem uz njih i koliko mi je pametno doruckovati pahuljice sa jogurtom svako jutro?

prevelik ti avatar m8