voodoo_ Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Ja uzeo nešto jagoda + bela čokolada jebem li ga, lepo je, ali nema takav Dymatize pa direktno poređenje nije predmet polemike, što bi rekli botovi na B92 :D Al da me radi, radi me :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Taj sam i ja uzeo pre sto godina i secam se da je bio meh... Jel probao neko onaj cokolada-lesnik ukus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Ne mogu da slušam ovo na poslu, šta kaže, je l whey sranje ili nije? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 (edited) По њиховој грађи бих рекао да причају о мајонезу а не протеину :) Edited February 27, 2015 by Kal1mero 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 ova dvojica su izgleda u vezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Jel zna neko dobrog kiroprakticara, sjebo sam ledja pre nekog vremena, pa nikako da zalecim to... 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 kako vec shw meni rece, mastefizikal (http://www.masterphysical.net). meni je tu cuveni vlada sredio dva prsljena koja su me smarala godinu dana, prostim KVRC On sad vise ne radi u masterfizikalu, ali par kolega je islo tamo, lepo su ih istimarili. Dakle možeš tamo, a možeš i da ih pitaš gde sad radi vlada. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Poslali me na magnetnu, nisam znao da je ovakvo drkanje da se zakaze. A privatno je oko 10 soma, Gledam sta cu, kontam da probam kod kiroprakticara prvo... 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 (edited) U pravu je fatso za vladu, samo nemoj da ides sad u master fizikal. Idi kod vlade, na dorcol u francuskoj, cena je 2k i bilo bi dobro da mu odneses snimak. Meni je zalecio 2 bulging diska. Posaljes mu sms sa kratkim opisom problema, a on ti odgovori danas/sutra kad mozes da dodjes. 060/6555797 Edited February 28, 2015 by primo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Bio sam kod tog Vlade na Dorcolu jos pre 6 meseci, tada mi je namestio prsljen, al nisam nesto bio happy, jer mi je pravilo probleme i dalje. Videcu, mislim da mi je najpametnije da snimim prvo, pa onda da lecim. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Poslali me na magnetnu, nisam znao da je ovakvo drkanje da se zakaze. A privatno je oko 10 soma, Gledam sta cu, kontam da probam kod kiroprakticara prvo... Лик из Војке (село поред Нове Пазове), намешта све као змај... Ако ти треба број даћу ти, само да знаш, тешко га је добити (фиксни је у питању), али је најбољи овде... Мени чудно направио од леђа. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 (edited) Proces lecenja sjebanih diskova ti ide ovako otprilike: 1. Doktor/kiroprakticar/fizio skonta koji ti je deo diska sjeban. Za ovo je najbolje da imas MRI ali ako nemas vlada jako dobro moze da opipa to(no homo). 2. Dobijes odgovarajuca istezanja i vezbe koje radis svaki dan 3. Postepeno napredujes sa vezbama/kilazama dok se disk ne zaleci(vrati u prvobitan polozaj). Ako trazis momentalan fix, "namestanje" i slicna sranja, to ne postoji. Edited February 28, 2015 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 28, 2015 Author Report Share Posted February 28, 2015 Poslali me na magnetnu, nisam znao da je ovakvo drkanje da se zakaze. A privatno je oko 10 soma, Gledam sta cu, kontam da probam kod kiroprakticara prvo... Haha, ja sam hteo u Cacku da snimim ramena, 24 soma. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Proces lecenja sjebanih diskova ti ide ovako otprilike: 1. Doktor/kiroprakticar/fizio skonta koji ti je deo diska sjeban. Za ovo je najbolje da imas MRI ali ako nemas vlada jako dobro moze da opipa to(no homo). 2. Dobijes odgovarajuca istezanja i vezbe koje radis svaki dan 3. Postepeno napredujes sa vezbama/kilazama dok se disk ne zaleci(vrati u prvobitan polozaj). Ako trazis momentalan fix, "namestanje" i slicna sranja, to ne postoji. 0. Imaj jake mišiće i nemoj biti debeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Ivke je u pravu:( btw, mene toliko jebu ledja ovih dana da ne smem ni da vežbam zbog bolova...kad se malo smiri moram da krenem redovne vežbe za ledja i prednji trbusni zid 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Ja sam 3 godine bio u konstantnom treningu, te ledjne misice sam ojacao bas, pogotovo donje. Sad sedim mesec dana, pauziram zbog te povrede, ocu da se roknem. Krece polako da me boli od sedenja i krivljenja za kompom... Nista gore nema... 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Ima li neki dobar u blizini novog sada? Ne radi mi se magnetna rezonanca, navodno imam ukljesten zivac, ali eto oduzilo se vec par 4-5 meseci... Treniram nije strasan bol al nije ni prijatno al opet ne bih da dajem ne znam kakve svote novca za nesto sa cime mogu da zivim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Tako sam i ja mislio, pa mi se prosirilo na cela ledja i vrat, bolovi mislim. Resio sam bio problem al kratkorocno, i evo siglo me sve sad. Moram generalku da radim :) 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Resenje - imajte vise misica.Ja sam 2013. u aprilu imao 112 kg i osecao sam se kao tenk,sad imam par kila vise i igram basket sat i po bez pauze : ) Sto vise misica - to manje povreda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Pa ja sam se prvi put povredio posle vise od 3 god treniranja, a i nisam siguran da sam se povredio u teretani mada vise nije ni bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Jebiga, evo vec mesec dana vucem ovaj problem sa ledjima, treca tura terapija i malo je bolje, popustilo me taman da krenem lagano da vezbam. Kad mi prodje nacisto moram da krenem u teretanu polako, nema leba od ovog sedenja na poslu i za kompom:( Btw, evo jedan tekst za one koji se secaju ovog cara, braca Rusi ludaci:) http://www.telegraf.rs/sport/1465395-zvali-su-ga-eksperiment-niko-nije-verovao-da-ljudsko-bice-moze-da-bude-toliko-snazno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 889 meceva, 887 pobeda Nerealno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 koja zver! nego jedno pitanje za ove sa duzom karijerom.. uspeo sam da pronadjem nacin da jedem ovsene pahuljice i da mi prija.. evo vec 10 dana vezano svako jutro doruckujem oko 150-200g uz litar jogurta.. e sad me zanima sledece.. koliko je hranljiv pomenuti dorucak, da li mi fali nesto sto bih mogao da unesem uz njih i koliko mi je pametno doruckovati pahuljice sa jogurtom svako jutro? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts