Shomi~ Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 mozes max da nabacis pola kile masti, ne brini :) to ti je voda ostalo ma znam, nisam nesto mnogo hasao, al sam zato popio 5 litara piva i bar 2 litra vode :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Ja sam slusao kada je ovaj lik sto je sad na drzavnom pobedio u apsolutnoj i u svojoj kategoriji pricao kako je navukao 15 kila vode za 1 dan posle takmicenja.Imao je covek 80ak kila suv kao dren,takmicarska forma od 3-4%.Ja nisam mogao da verujem kad sam slusao,kaze da je nije mogao da hoda koliko su ga bolele noge. Да то је проблем са којим се суочавају боди билдери :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 kako si izmerio taj 1 posto bro? merio bi i ja al ne znam gde Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 za par dana skidaju balon sa bazena u kosutnjaku,sto znaci da cu posle 5 meseci hardcore plivanja morati da se vratim u teretanu i slusam kako se batice pripremaju za pocetak sezone izbacivaca na splavovima... Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 ili kupi mp3 plejer :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 od kad sam provalio jednu mesaru u kraju, zivot je mnogo lepsi i laksi. Za 650din mi ispeku 1kg piletine, najukusnije meso koje sam jeo. Svaka dva dana, ma milina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 jel nije to malo skupo? :) ja sam mislio da je kilo pileta tipa 300 dinara? a uslužno pečenje gratis dobiješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 e pa nem pojma, keva kaze da je placala oko 500din kilo, ne znam gde je uzimala, nesto tipa roda il matijevic, ne mogu da se setim (nisam nikad ja kupovao :D ), a ovo mi tu odma, narucim, posle pola sata pokupim i ggujem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 file je 660 din :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 pa o pilecem fileu i pricam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 piletina je bila 300 dinara pre cvetkovićeve vlade :( ovo me podseti, otvorio sam pre nedelju-dve neki xls fajl sa cenama za roštilj iz tipa 2005. i suza mi je krenula: pivo(0,5l) 43 sok(2l) 89 suvi vrat 250 cevapi 324 kobaje 308 leb 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 da uzasno, losos je dogurao 1800 dinara ( klinac obozava jebiga, pa mi bode oči i džep) bio je 900 kada je euro bio 107. euro pada, cene rastu, smrt u diskoteci Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Kako je Perica uopšte došao u situaciju da proba lososa lol Je l si ga to vodio po Biberima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted May 3, 2013 Popular Post Report Share Posted May 3, 2013 matori, ako ja kao inzenjer od 39 godina sa faksom, tonom sertifikata i prilicno jakim cv, mora da razmisljam o tome kako je doslo do toga da detetu dam ribu umesto pipi i gudi, onda nam ostaje da se ubijemo.a inace u biberima zabarima i ostalo apsolutno ne znaju da spreme lososa 4 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 a sta ja kao doktor medicine sa 29 godina treba da razmisljam kad jedem savijacu sa sirom na poslu (inb4 zasto nemam rakije HEEEE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 da razmisljas sta dalje Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Ah, sori, mislio sam da pričamo o celom piletu, tako mi je delovalo, kao ono kupiš jedno pile i oni ti ga ispeku. File jeste tih 650 din, najjeftinije što sam našao je bilo 500din na pijaci, gde je obično 550din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 matori, ako ja kao inzenjer od 39 godina sa faksom, tonom sertifikata i prilicno jakim cv, mora da razmisljam o tome kako je doslo do toga da detetu dam ribu umesto pipi i gudi, onda nam ostaje da se ubijemo. a inace u biberima zabarima i ostalo apsolutno ne znaju da spreme lososa Лепо речено. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 File u matijevicu je ispod 550 kinti ali je GMO pa kom ne smeta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 ko sto vec jednom rekoh, daj boze da je u matijevicu gmo :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 pa ono, file, kao, koliko tu mogu da "smuljaju" osim ako nisu oni pilići bez glave sa po pet filea i to tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Soja je biljka te njen protein nema istu biolosku vrednost kao i zivotinski. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 (edited) Ali je jako delotvoran protein Soja je moćna bilja koja sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine, minerale i vlakna. Sadrži fitinsku kiselinu koja ima antioksidativna svojstva i može pomoći u sprečavanju nekih vrsta karcinoma i sniziti nivo loših masti u krvi. Izolat proteina soje je visoke koncentracije, visokog kvaliteta, lako i brzo apsobujući, ne-životinjski izvor proteina sa velikom količinom važnih aminokiselina, među kojima su i Bcaa i glutamin. Odlična alternativa za osobe koje tragaju za biljnim izvorom proteina i za one koji žele da povećaju svoj ukupan proteinski unos u toku dana! Sojin protein ima dobar efekat na ljudsko zdravlje. Kompletan je protein, što znači da sadrži sve važne aminokiseline zbog čega ga koriste i sportisti i rekreativci. Sadržaj holesterola i masti je na minimumu stoga se uklapa u Vašu dijetu. Sojini izoflavoni su ključni za fitestrogensku aktivnost. Zajedno sa fitosterolima smanjuju loš holesterol i trigliceride stoga su važni za zdravo srce. Smatra se da izoflavoni pokazuju i pozitivne efekte na kognitivne funkcije, tj. poboljšanje moždanih funkcija. Edited May 3, 2013 by Astora 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 meni ta soja ima strava ukus, ne znam što ljudi ne vole :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Ali je jako delotvoran protein Jes delotvoran, a i leci rak! :-D Salim se, hteo sam da kazem da je bioloska vrednost i ako je kompletan protein opet daleko od onoga recimo u jajetu i da se ne treba iskljucivo oslanjati na nju pri sabiranju dnevnog unosa proteina... Ima i ona kombinacija ako nije kompletan protein da se kombinuje komplementarno povrce pa valjda dobijes meso za male pare. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts