Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

posebno ignorisi naucno potkrepljenu cinjenicu da za veceru ne ide ovas i zitarice, ali nvm.

Naprotiv.. bas ima skorasnja studija radjena nad sportistima gde su izmerili par grama u proseku uh da se pretvori u mast preko noci a jeli su ne znam koliko uh uvece. Te stare studije na koje mislis su radjene nad ljudima koji ne treniraju nista i totalno su nebitne za nas aktivne.

Edited by primo

f4ts0 ne razumem cemu ovaj poslednji post ali ok

hvala svima na savetima

nisam tebi rekao

Naprotiv.. bas ima skorasnja studija radjena nad sportistima gde su izmerili par grama u proseku uh da se pretvori u mast preko noci a jeli su ne znam koliko uh uvece. Te stare studije na koje mislis su radjene nad ljudima koji ne treniraju nista i totalno su nebitne za nas aktivne.

daj link pls. ja sam studiju radio "na sebi" i video da je stara studija tacna. takodje ni sekira ni ja nismo sportist

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nisam tebi rekao

daj link pls. ja sam studiju radio "na sebi" i video da je stara studija tacna. takodje ni sekira ni ja nismo sportist

As we explained on another page, the only factor in weight loss is consuming less calories than one needs, regardless of the make up of protein, fat, and carbohydrates. This is true for the inverse - to gain fat, you must consume more calories than you need, regardless of protein, fat, and carbohydrates content.

The process in which carbohydrates are converted into fat deposits is called de novo lipogensis (DNL).

Studies have shown that this process is not easy for the body.[1][2][3][4]

Another study found that eating carbohydrates at night had no negative impact on fat loss.[5]

So while carbohydrates can inhibit fat burning, putting the onus on carbohydrates themselves (instead of excessive calories) as the cause behind fat gain is incorrect.

http://examine.com/faq/will-carbs-make-me-fat.html

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21475137

Sekira je sportista. Za tebe ne znam... mozda si i mator.(>40).

Inace ovaj examine.com ti je najobjektivniji sajt za ove stvari(uredjuju ga grupa doktora)

sekiro, radi kruzni trening za celo telo barem mesec 2 dana...

teretana nije sprint nego maraton.

da li pod kružnim podrazumevaš Ivanov starting strength

Workout A

3x5 Squat

3x5 Bench Press

1x5 Deadlift

Workout B

3x5 Squat

3x5 Press

5x3 Power cleans

ili onaj kružni koji si mi pisao ranije > http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234919514&page=149#entry2054479

on ne misli na SS pošto je krosfiter

a ti uzmi da radiš SS varijantu bez power cleans dok ne ojačaš malo

recimo ovo:

Monday 
3x5 Squat 
3x5 Bench press / Press (Alternating) 
Chin-ups: 3 sets to failure or add weight if completing more than 15 reps

Wednesday 
3x5 Squat 
3x5 Press / Bench Press (Alternating) 
1x5 Deadlift

Friday 
3x5 Squat 
3x5 Bench Press / Press (Alternating) 
Pull-ups: 3 sets to failure or add weight if completing more than 15 reps

chime?! shitty kurvama?!?! :tf: mada.. bez problema

naskocio sam izmedju ostalog na traktorsku gumu 160 puta danas na treningu, neka pickica koja skipuje leg dej kao sto je alfa bi se onesvestila !

edit: 

Sekiro druze, ovaj Ivanov trening je prilicno dobar, samo tegovi i soptsvena tezina, bez sprava i zajebancija. Mozda ce ti biti frka za zgibove tu (meni bi bila) i tu bi mozda mogao da nadjes alternativu za pocetak (lat ili odmah da se bacis na shipku i malo chitujesh zgibove - na primer ako ne mozes zgibove da radis, da ukombinujes tu nesto gde ces da se penjes na zgib tako da ti je brada iznad sipke.. i onda polako otpustas rukama na dole).

Al opet, ja vise volim trening posle kog se covek oznoji ko svinja i jedva dishe (sirova kondicija, minimum tegova) ... 

Edited by Pesma-mrtve-dece

Get smart or die dumb!

Koliko je pametno raditi mrtvo sa mojim jelly leđima? Juče sam se nakon onih trušnjaka i onog osećaja da će mi se leđa slomiti na pola malo poplašio. Danas sam radio čučnjeve 2x12 samo sa šipkom i treću seriju 10 sa 2x2.5kg čisto da vidim kako je i uspeo sam, tako da mislim da će mi 3x5 biti malo. (??)

Siguran sam da će mi biti frka sa zgibovima tako da ću morati da se snalazim.

Šta je bench press znam, ali šta je samo press mi nije jasno. Pretpostavljam da su to tegovi u stojećem stavu ali neki yt link ne bi bio loš pošto sam googlanjem došao do zaključka da je to sprava, a koliko sam ukapirao ovo je trening bez sprava.

Koliko je pametno raditi mrtvo sa mojim jelly leđima? Juče sam se nakon onih trušnjaka i onog osećaja da će mi se leđa slomiti na pola malo poplašio. Danas sam radio čučnjeve 2x12 samo sa šipkom i treću seriju 10 sa 2x2.5kg čisto da vidim kako je i uspeo sam, tako da mislim da će mi 3x5 biti malo. (??)

Siguran sam da će mi biti frka sa zgibovima tako da ću morati da se snalazim.

Šta je bench press znam, ali šta je samo press mi nije jasno. Pretpostavljam da su to tegovi u stojećem stavu ali neki yt link ne bi bio loš pošto sam googlanjem došao do zaključka da je to sprava, a koliko sam ukapirao ovo je trening bez sprava.

Реци куму да олади мало :) Мислим шта те је одмах бацио на мртво дизање.......

Нема  будућности без истине.

Meni je receno od strane relevantnog subjekta da se forma,tonus pa i misicna masa,gubi 8x brze nego sto je bilo potrebno da se postigne.

Ja sam prosle godine 10 dana bio na moru,kad sam se vratio,prvu nedelju sam umirao koliko mi je tesko bilo.To mi je ujedno bila jedina veca pauza od januara 2012.