Astora Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Krenuo sam pred kraj novembra i tada sam imao 125 kg. Juce sam se merio i rezultat je 101 kg :) Planiram da spustim kilazu do 85-90 kg i onda da krenem sa zestokim pumpanjem =D Hvala Shomi drugaru ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Jebote, otisao sam danas u teretanu posle mesec i po dana blejanja i nikakvog treniranja... Istrcim na traci 10 minuta nekim laganim tempom da se zagrejem... puls otiso na 190... fak maj lajf. i sad cu da radim kruzni trening mesec dana! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 pauza je mamojeb. ja moram kardio ubaciti. celu zimu zderem i teglim velike tezine bez kardia, kondicija u minusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 gazda teretane klosar, ima kao odvojen kardio program, ono skijanje itd, sto je meni bas kul spravica, i napisao "samo za osobe ispod 90kg"... Sisa, kad budem bio ispod 90 necu ni da radim kardio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 haha, kao kod mene trake za trcanje i skijanje su "samo za devojke" ... neko sreca lepo vreme ide pa moze da se trci outside Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 pauza je mamojeb. ja moram kardio ubaciti. celu zimu zderem i teglim velike tezine bez kardia, kondicija u minusu. taj rad... znaci trcim na traci, a pored mene neki batica.... zavezao one tegove za noge, trci 5 puta jacim tempom... i trci 25 minuta... u tom trenutku bih rado bio u fazonu "neka mi maks na benchu bude 50 kila do kraja zivota samo da mogu isto tako" QQ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Нема везе пропашће му ноге од тих тегова :Д Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Od nedelje se vracam u trtanu. Sada samo trcanje i Kendo da cuka proradi kako treba. Imam trip da me mrzi da vezbam kuci (skekove,cucnjeve,trbusnjake) jer se tripujem da posle dugogodisnjeg vezbanja vise nema nikakvog efekta pa cekam da se vratim u gym :)) Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 gazda teretane klosar, ima kao odvojen kardio program, ono skijanje itd, sto je meni bas kul spravica, i napisao "samo za osobe ispod 90kg"... Sisa, kad budem bio ispod 90 necu ni da radim kardio ahaha, za ovo još nisam čuo. Znam da se razdvaja kardio od tegova kao dodatno plaćanje itd, ali da stoji ograničenje da je za osobe ispod 90kg ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 pa mozda su mu sranje sprave pa bi se raspale na > 90 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 То је нормално ограничење :) Нису све траке исте тј не могу да издрже исто оптерећење..... :) Тако су код мене траку користили момци 100+ и трака се покварила :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Pa brate, onda ne treba da za "profesionalno korišćenje" kupuje "Goshun Panda" traku iz Metroa za 4.999din već neku za tu namenu. Kao što ono, sendvičara ima onaj profi "limeni" sendvič toster a ne "Kaufmaxx" iz Maksija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Zuni jedan andol i samo cepaj ;) E mene sevaju upale ove nedelje, ne mogu da mrdnem. Andol se uzima kad, pre treninga ili to ono da moze da se zivi preko dana ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Moram priznati da ja imam upalu misica gotovo svaki dan (sada vise ne pijem) ali na pocetku kad je upala misica bila neizdrzivo bolna gutao sam uglavnom kada ne mozes da zivis preko dana =D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Moja profesorica hemije u srednjoj je za upale pricala da acetilsalicilnu kiselinu (aspirin, andol, kafetin) treba uzeti pre treninga (kada znas da ces dobiti upalu) ili pre kupanja u vrucoj vodi kad vec zadobijes upalu. Edited April 18, 2013 by ducky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 meni neko rece da roknem Rapten Duo umesto andola (jer nisam imao andol u kuci u tom trenutku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 To je, cini mi se, diklofenak. On je za kostobolju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Moja profesorica hemije u srednjoj je za upale pricala da acetilsalicilnu kiselinu (aspirin, andol, kafetin) treba uzeti pre treninga (kada znas da ces dobiti upalu) ili pre kupanja u vrucoj vodi kad vec zadobijes upalu. Ovo sto covek kaze. Roknes andol i vruca kupka = win Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 I ne pomaze u ovom slucaju. Acetilsalicilna kiselina razredjuje krv, valjda, izmedju ostalog. Zato se i valjda pije zbog upale. A za diklofenak nisam siguran. Osim da ubije bol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 daki knows his meds! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Moram priznati da ja imam upalu misica gotovo svaki dan (sada vise ne pijem) ali na pocetku kad je upala misica bila neizdrzivo bolna gutao sam uglavnom kada ne mozes da zivis preko dana =D Prvo, nadam se da si se zajebavao kad si shomiju rekao "sad jos jache" na njegove upale misica. Drugo, da sam na tvom mestu, ne bih se ja zajebavao ako imas svaki dan upalu misica. Hronicna upala je sve samo ne zdrava i dovodi se u vezu sa raznoraznim bolestima, od dijabetesa, srcanih mana itd... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 ne znam kako bi funkcionisalo to "jos jace" kad ne mogu da dignem laktove iznad visine ramena :D Ali mislim da je to bio pep talk, ne da je mislio da stvarno odem upaljen i radim jako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Pa otkud znam... ima ljudi koji su bas u tom fazonu... upala se upalom razbija, i onda navale i kad imaju upalu na maks trening. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 sto bi uopste pio bilo kakve lekove za upalu? Omega 3 masti potencijalno ubrzavaju oporavak.. lezi kuci dok ne prodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 30% popusta na ceo asortiman u Asicsu u terazijskom prolazu ako neko još juri patike za trčanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts