Jump to content

Thor

Recommended Posts

http://www.imdb.com/title/tt0800369/

Njaa... Kul je ali nije nesto. Nekako mu nedostaje, da kazem cvrstina u nekim trenucima, konkretizacija u drugim. Nije sranje ali nije ni vrh. Teaser na kraju je mene zbunio pa sam izguglao o cemu se radi i potom mi nije bilo nista bolje :)

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Ja prvo ne znam šta da kažem za ove bioskope, jel ne mogu da unajme neke tonce da im podese opremu, jer glasnije nije kvalitetnije :)

A film kao film, nemam pojma, ima isuviše "sirastih" scena i nekog forsiranog humora, koji možda čak radi posao u stripu, ali na filmu po meni ne.

I isuviše mi je nekako dugačak film bez prave akcije, da tako kažem.

I malo mi je šupljikava priča, ne po pitanju nekog kontinuiteta ili šta god, tu ništa ni ne očekujem, već ovako, oni agenti suviše smešno deluju, šta ga znam.

Bacim ti se ja posle na citanje an Wikipediji o Thor stripu. I vidim ti tamo da ga je tjale Odin poslao na Zemlju delimicno invalidnog i bez pamcenja i da je otisao u Norvesku i tamo u nekoj pecini nesto skontao kada ga je neok napao i dofatio Cekic i postao baja. U filmu toga nema, sve je zbrzano i drugacije i zbog toga sam se mega smorio. Da su pratili original pricu imali bi dva filma mozda. Amerikanizacija ubija, ko god da rezira.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

Smorio si se zbog nečega što uopšte nisi znao da je trebalo da bude pre nego što si pročitao na Wikipediji? :))

Šalim se, ali šta više očekivati, mislim, kad su krenuli u taj mas prodakšn filmova sa stripskim junacima, sve je to po istom šablonu, retko koji "izleti" iz te "centrifuge" i valja.

ja cu ovo da gledam sutra, cisto fore radi, vidim da gleda raja, a mogao bih nesto i da pohasam u onim kfcovima i sranjima:)

inace, nisam ni znao da ovo postoji:)

sto se tice amerikanizacije, treba rusima dati para i para i pustiti ih da prave filmove, koje osvezenje bi bili neki novi momenti i ivani carevici koji se peglaju sa nekim zmajevima u full cgi masturbaciji:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa ti nisi:) mislim na osvezenje u ozbiljno-dobrom smislu ne u nekom nesvakidasnjem, cudnom i sasavom i neozbiljnom.

ja stvarno mislim da bi rusi sa brdom para mogli da prave holivudske filmove koji bi bili holivudskiji od holivudskih - but in a good way. pogledaj recimo dizajn i okruzenje u allodsu... heh, pogledajmo aleksandra nevskog, eto ti film koji je grozno propagandan, mator sedamdeset i kusur godina, a premocan.

indijci svi znamo koliko su ucaureni i sasavi sa svojim shvatanjem blokbastera... mislim, osecam se cudno sto samo i razgovaramo o tome:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa ti nisi:) mislim na osvezenje u ozbiljno-dobrom smislu ne u nekom nesvakidasnjem, cudnom i sasavom i neozbiljnom.

ja stvarno mislim da bi rusi sa brdom para mogli da prave holivudske filmove koji bi bili holivudskiji od holivudskih - but in a good way. pogledaj recimo dizajn i okruzenje u allodsu... heh, pogledajmo aleksandra nevskog, eto ti film koji je grozno propagandan, mator sedamdeset i kusur godina, a premocan.

indijci svi znamo koliko su ucaureni i sasavi sa svojim shvatanjem blokbastera... mislim, osecam se cudno sto samo i razgovaramo o tome:)

Hah, Rusi bi uzeli 300 miliona dolara, podelili medju sobom 299 i za 1 milion snimili neko govance [:D]

А в чем сила, брат?

Hah, Rusi bi uzeli 300 miliona dolara, podelili medju sobom 299 i za 1 milion snimili neko govance [:D]

dobro, stavis nemce da ih kontrolisu:)

gledo sam thora, prijatno me iznenadio. simpatican film, cak su mi sve smijesne scene bile smijesne, sto ne da je retkost kod mene za ovaj tip filma, nego mislim da mi se nikad nije desilo (da ne bude zabune, pod tim tipom filma ne mislim na one darkerskije tipa betmen, senka itd, vec na ove marvelaste, kod kojih je, bar in my book, jako tesko izgraditi duhovitost, harizmu i awesomeness, posto me obicno sama postavka/radnja/prezentacija tolko smori da mi je sve gadno, skoro ko emerih). medjutim, ovde ne znam dal je dobar kasting il je dobra rezija il je dobar dijalog, ali nesto jeste, cim sam ja bio u fazonu "ahah razbio je solju u restoranu ahahahah", a ne u fazonu "zemljo otvori se koji gej grozan stos".

medjutim, sa druge strane, ovaj film me je podsetio koliko su zapravo paganske mitologije efektne ako se dobro odrade (sto ovde nije slucaj jer su svi flas gordonasti). mislim, zamislio sam odina kao gandalfolikog mrsavog putnika sa bradom do pizde materine (gandalf je i 'dizajniran' sa odinom u mislima, sto je i sam tolkin rekao) sa sve gavranovima i vukovima kako baza okolo po nekom snegu i jizzovo sam in my pants:)

Meni su ti štos-segmenti bili onako, izuzev tog sa šoljom i onog kad dođe kod natali u prikolicu.

btw

Jel onaj baja što je držao Tora na nišanu samostrelom kad je ovaj upao goloruk u "haj sekjuriti kompaund" (rofl) zapravo neka faca, ili šta? Čini mi se da je em poznat glumac, em taj odabir samostrela a ne puške i to što ga on jedini drži na nišanu čini nekim "negativcem". Ja sam sve čekao neki njihov okršaj kasnije u filmu, koji nikako nije stigao.

Meni su ti štos-segmenti bili onako, izuzev tog sa šoljom i onog kad dođe kod natali u prikolicu.

btw

Jel onaj baja što je držao Tora na nišanu samostrelom kad je ovaj upao goloruk u "haj sekjuriti kompaund" (rofl) zapravo neka faca, ili šta? Čini mi se da je em poznat glumac, em taj odabir samostrela a ne puške i to što ga on jedini drži na nišanu čini nekim "negativcem". Ja sam sve čekao neki njihov okršaj kasnije u filmu, koji nikako nije stigao.

Clint Barton aka Hawkeye, jedan od osnovne postavke Avengersa, to je vise manje bio samo uvod za njega koliko kontam za film Avengers

http://www.imdb.com/title/tt0848228/ , kad smo kod filma Avengers vec , zasto nema edward nortona :/

Odgledah i ja film juce, cam snimak doduse ali pristojan, i meni je skroz super legao, svaka scena mi je na mestu, jedino sto mi se nekako kao cini da je trebalo da traje 15-20 minuta duze..

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Jest, Hawkeye. Ja posle Thora poceo da gledam Avengers: Earth's mightiest heroes www.imdb.com/title/tt1626038.

Nije lose, prvih nekoliko epizoda je intro svakog od Avengersa solo, pa ce nastaviti dalje all together. I ima jelte Hawkeye-a, sto mi je pomoglo da povezem ovog iz filma.

Tako da, cekajuci narednih 365 dana do filma, gledajmo seriju. Ima vec celu sezonu objavljenu.

Edited by nickwood

Ovdashnji

ili citajmo stripove :D

uhvatim ponekad tu serijicu na disney xd, skroz je ok, bice jos samo jedna sezona po onome sto vidim.

gledaj isto crtace ultimate avangers 1 i 2 i hulk vs. thor/wolverine. skroz su gotiva :)

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.