LaG Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Smeje se ko ćurka. :D Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 И тако, до следеће сезоне.... Ко јој гужва чаршаве, да ми је само знати име срећника :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 vrlo moguce da to ne radi niko jos uvek :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Владо, дај да станемо у ред онда. Добро ми није. Матор коњ се примо на клинку. Е ако нормалан :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post G!!! Posted June 11, 2013 Popular Post Report Share Posted June 11, 2013 jbt meni je ona nikakva, iritantna cak 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Meni je lepa ali aseksualna nekako, jebagaLepo su zatvorili sezonu, nema klifhengera, mada je poslednjih pola sata skroz zbrzano da bi se sve spakovalo, al jeba ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 I meni je ona isto nikakva, nekako je muškobanjasto građena, ima jaka leđa i nešto širi vrat nego što bi žena trebala da ima, a krh i slabašan vrat sa tankom kožom, osetljivom na svaki dodir, to mi je u vrhu fetiša :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Slađan Posted June 11, 2013 Popular Post Report Share Posted June 11, 2013 sa snimanja Futurame 8 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 mjau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 koliko je bolja ovako nego u seriji... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) http://www.tarzanija.com/na-koju-ribu-iz-igre-prestola-se-najvise-lozis-i-sta-to-govori-o-tebi/ Inace ne citajte komentare neki lik je zesce spojlovao seriju, valjda da pokaze kako je on procitao. Smucili mi su se vise ti pacenici, unistise mi jedno 30% serije do sada. Edited June 11, 2013 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Ne kontam, ko je na slici sto je Cili postovao? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) Glumica koja glumi Deneris, Emilija Klark. Edited June 11, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 mene je smorio kraj sa Deneris i onim robovima, pa nije ovo Lion King koji kurac 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Jeste divna, ali ja sam nju vidjao kao crnokosu na slikama pa je ne prepoznah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 I meni je ona isto nikakva, nekako je muškobanjasto građena, ima jaka leđa i nešto širi vrat nego što bi žena trebala da ima, a krh i slabašan vrat sa tankom kožom, osetljivom na svaki dodir, to mi je u vrhu fetiša :) meni je u faci bangava, a sve ostalo se u sustini ne vidi dovoljno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Укуси су мало незгодни за расправу. Мени се баш свиђа то што има јака леђа и рамена, јака за жену мислим. Подсећа на пливачицу. Не знам, некако ми рањиво и нежно изгледа. Реално, још је дете. Видећемо кад процвета то мало. Емилија није за расправу. Она је да је човек ожени, сада одмах :) 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 http://www.tarzanija.com/na-koju-ribu-iz-igre-prestola-se-najvise-lozis-i-sta-to-govori-o-tebi/ Inace ne citajte komentare neki lik je zesce spojlovao seriju, valjda da pokaze kako je on procitao. Smucili mi su se vise ti pacenici, unistise mi jedno 30% serije do sada. Komentar je jedina iole interesantna stvar na celom clanku 1 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Ok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 a kome emilija daje glas u futurami? btw, nekako mi je cudna ova poslednja epizoda, traje preko sat vremena, a malo toga su rekli...i onaj lion king kraj sto kaze pera i naravno kad sam cuo ovu temu pre neki dan znao sam da ce kraj da bude sa deneris a bolji cliffhanger bi relano bio da su prikazali lady stoneheart na kraju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 meni je kraj prelep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 to je zato sto si emo hipster! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 koji gej kraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 AE BRE LOMI! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts