Jump to content

Game of Thrones - zvanični topik o TV seriji i knjigama

Recommended Posts

И тако, до следеће сезоне....

Ко јој гужва чаршаве, да ми је само знати име срећника :)

B81duAe.jpg

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Владо, дај да станемо у ред онда. Добро ми није.

Матор коњ се примо на клинку. Е ако нормалан :)

I meni je ona isto nikakva, nekako je muškobanjasto građena, ima jaka leđa i nešto širi vrat nego što bi žena trebala da ima, a krh i slabašan vrat sa tankom kožom, osetljivom na svaki dodir, to mi je u vrhu fetiša :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

http://www.tarzanija.com/na-koju-ribu-iz-igre-prestola-se-najvise-lozis-i-sta-to-govori-o-tebi/

Inace ne citajte komentare neki lik je zesce spojlovao seriju, valjda da pokaze kako je on procitao. Smucili mi su se vise ti pacenici, unistise mi jedno 30% serije do sada. 

Edited by ArktickaLubenica

Glumica koja glumi Deneris, Emilija Klark.

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

mene je smorio kraj sa Deneris i onim robovima, pa nije ovo Lion King koji kurac

• Upvote (+1) 2

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

I meni je ona isto nikakva, nekako je muškobanjasto građena, ima jaka leđa i nešto širi vrat nego što bi žena trebala da ima, a krh i slabašan vrat sa tankom kožom, osetljivom na svaki dodir, to mi je u vrhu fetiša :)

meni je u faci bangava, a sve ostalo se u sustini ne vidi dovoljno :)

fallout_table.gif

Укуси су мало незгодни за расправу. Мени се баш свиђа то што има јака леђа и рамена, јака за жену мислим. Подсећа на пливачицу. Не знам, некако ми рањиво и нежно изгледа. Реално, још је дете. Видећемо кад процвета то мало.

Емилија није за расправу. Она је да је човек ожени, сада одмах :)

• Downvote (-1) 1

http://www.tarzanija.com/na-koju-ribu-iz-igre-prestola-se-najvise-lozis-i-sta-to-govori-o-tebi/

Inace ne citajte komentare neki lik je zesce spojlovao seriju, valjda da pokaze kako je on procitao. Smucili mi su se vise ti pacenici, unistise mi jedno 30% serije do sada. 

Komentar je jedina iole interesantna stvar na celom clanku

• Upvote (+1) 1

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

a kome emilija daje glas u futurami?

btw, nekako mi je cudna ova poslednja epizoda, traje preko sat vremena, a malo toga su rekli...i onaj lion king kraj sto kaze pera

i naravno kad sam cuo ovu temu pre neki dan znao sam da ce kraj da bude sa deneris

a bolji cliffhanger bi relano bio da su prikazali lady stoneheart na kraju:)

srpskivojnik-3.jpg