Jump to content

Game of Thrones - zvanični topik o TV seriji i knjigama

Recommended Posts

Драле

Синоћ сам нешто размишљао и закључио исто, мада шта, ко, како и када тачно остаје да се види. Серија се није директно бавила тиме па ми остаје да видим у књигама како се развија даље.

pa ni knjiga se nije bavila u prvih nekoliko tomova time, tu je serija konzistentna. doduše, kad čitaš knjigu, možeš da osetiš vajb, možeš uvek da se vratiš na nešto što te naknadno intrigira, a u seriji je mnogo teže napraviti takav efekat. sam prolog, tj. početak prvog dela nagoveštava ključ radnje, i iako se na hiljadama sledećih stranica smenjuju scene iz klasičnog političkog trilera sa elementima drame i tragedije, Martin nije propustio da potpiri osnovnu ideju svog dela, a to je epski mistički sukob koji još nije objavljen, samo finale.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

zahvalan sam citavoj planeti sto je uspela da mi spoiluje kraj sezone dok sam bezbrizno gledao vremensku prognozu / citao vesti o dacicu / drkao kurac.

ocekivao sam na kraju da me keva koja ne zna da ova serija postoji, pozove i kaze 'E NE BIH DA TI SPOILUJEM GAME OF THRONES ALI NA KRAJU JOJ NE JOJ STO BAS ON JOJ NIKO NIJE OCEKIVO JOJ KOJI SOK ODGLEDAJ EPIZODU LJUBI TE MAMA NECU DA TI SPOILUJEM'

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

zahvalan sam citavoj planeti sto je uspela da mi spoiluje kraj sezone dok sam bezbrizno gledao vremensku prognozu / citao vesti o dacicu / drkao kurac.

ocekivao sam na kraju da me keva koja ne zna da ova serija postoji, pozove i kaze 'E NE BIH DA TI SPOILUJEM GAME OF THRONES ALI NA KRAJU JOJ NE JOJ STO BAS ON JOJ NIKO NIJE OCEKIVO JOJ KOJI SOK ODGLEDAJ EPIZODU LJUBI TE MAMA NECU DA TI SPOILUJEM'

Trebao si.....

da procitas knjigu

:tf:

ylE5Zte.png

Tezak zivot je nas

mucenicki 

kada najgora stvar je da nam neko spoiluje film 

da nismo mozda mi malo spoiled ?

not ?:)

• Downvote (-1) 2

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Tu imam pricicu vezanu za RW u knjigama.

Ustvari ja sam hteo da mi spoluje drugar knjigu. Mnogo je ispao bezobrazan tada... kako me je mucki... MUCKI prevario!

Ovako je to nekako islo. 

Taman je Rob krenuo da pwnuje i ja se nalozio da ce sve da bude kul... medjutim u knjigama je tako da mozes vrlo lako da posumnjas ako pazljivo citas da ce da se desi neka pizdarija.

I kada sam uzimao trecu knjigu pitam ja njega "ne interesuje me nista drugo samo mi reci hoce li Rob da zagine". I on naravno nije hteo da mi kaze. I nista ja sam navaljivao narednih 15 minuta da mi kaze i on je "popustio" i  rece mi "nece poginuti Rob". OK dojaja.
Ja sav kul srecan citam knjigu u jednom cugu i dolazim do te cuvene glave... procitam prvi put ... jednostavno mi nije jasno sta se desilo... rob ne moze da umre ovo mora da je neki san, metafora itd, procitam ponovo i onda shvatim PREVARU... IZDAJU ...  sjebao me je kao da je pogani Frej ;)

TAKO DA SAM JA BIO SPREMAN NA SPOILER zarad sopstvenog zdravlja ...kad ono medjutim !!!!

Sto mu smrdljivih tvorova!

.

.

.

ali davno je to bilo sada mogu da budem smug :) 

american_psycho_2000_7.jpg

Samo da dodam da sam imao slican dogadjaj pred ovu epizodu sa drugarom koji nije citao knjige ali je izvalio da ce ROB da zagine pa me je pitao kako... isto navaljivao kao i ja jer ga nije briga za spoilere vise je nestrpljiv i znatizeljan...

bio sam slab pa sam mu rekao sta ce da se desi. 

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ne razumem.

Da li sam spoilovao ili me trolujete sto je oluja maceva podeljena na dva dela kod nas?

stavio sam spoiler sry :P

Edited by StormScion

sad me baš zanima jel ovaj što je otišao da šora bio u dosluhu sa ovim bitangama ili ga je prosto usralo (upišalo?!?!)?!

Taj što je otišo da piša je rođeni brat oca od Kejtlin, Crna Riba, i nije ni u kakvom dosluhu ni sa kim, usralo ga je. On će posle ovih događaja da drži Brzorečje pod svojom komandom i da odoleva napadima

Edited by Савовски
  • Upvote (+1) 2

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Taj što je otišo da piša je rođeni brat od oca od Kejtlin, Crna Riba, i nije ni u kakvom dosluhu ni sa kim, usralo ga je. On će posle ovih događaja da drži Brzorečje pod svojom komandom i da odoleva napadima

kul. Hvala :D

also

25-media-tumblr-com-gif_212314.gif

pljk!