Jump to content

Game of Thrones - zvanični topik o TV seriji i knjigama


Recommended Posts

Ja gledam samo 720p a treba mi nešto kratko da skinem tih 1.5gb, obično piči 650kb/s na 6Mb telekomu. Pretpostavljam da svi gledaju u HD ovde, greota je gledati u SD makar skidao i ceo dan, pogotovo ako imate HDTV. Dobra ova šesta epizoda, dosta stvari mi je leglo na svoje mesto i imam ideju šta će se dešavati dalje.

Čak sam i knjigu počeo da čitam na mobilnom, na engleskom naravno. Odmah sa početka knjige vidim koliko se serija razlikuje.

Link to comment
Share on other sites

Ma bb, megaupload ako se ubodu linkovi, puna je brzina za free usere 90% vremena. U ovom slučaju ne važi jer ti za single fajlove preko 1gb treba premium, ali tu je dobri stari rapidshare koji je odlučio da i on ponudi punu brzinu za free, jedino što ti nekad upadne 5+ minuta waiting time da bi krenuo download, ali ukupno se isplati. Preživljava se na free, trenutno ne vidim potrebe za premiumom negde.

Edited by GizmoO
Link to comment
Share on other sites

Jel moze da mi se objasni ko je baja koji se borio za Tiriona? Jel neki random lik kome se slosilo na nepravdu ili je predesigned plot by the Imp?

Lik koji se shibao za Tiriona je Bron, placenik.

- On se prvi put pojavljuje u krcmi kad Catelyn uhapsi Tiriona... zatim u prethodnoj epizodi na putu ka Eyrie zamku pre nego sto ih napadnu oni divljaci.... Tirion kaze "Lannister always pays his debts" i znacajno pogleda Brona... i na kraju kad u poslednjoj epizodi zahteva trial by combat... Bron se dobrovoljno javio zato sto je placenik i tu je samo zbog zlata generalno.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...