togFU Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 A čekaj, za ove patike u reklami kažu "osećaj je kao da hodate bosi po pesku" ? šta ćeš sad? ha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 u pitanju je izreka potpuno nepovezana sa ostatkom i pritom nema nikakvog uticaja na diskusiju. za ostalo i dalje mislim da preteruješ, samo zato što su patike neobične. ja ih svakako ne bih nosio, ali i u vizuelnom smislu po meni je tanka razlika između recimo ovih patika i pola onih modela sa patike topica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 (edited) ahahah, pa ništa, jebiga, šetaću bos po pesku i žaliti što ne mogu da emuliram taj osećaj na bil kojoj podlozi :D @Laki Ali ostale ružne patike se kupuju masovnije uglavnom zbog izgleda, retko kad zbog navodne sposobnosti da pomognu nečijem razvoju ili slično. Tako da su em ružne, em beskorisne, a potencijalno i nezdrave http://www.usatoday.com/sports/2010-06-30-toning-shoes_N.htmPS: pazi kad ima i advokata koji se bave ovim povredama http://www.toningshoeinjury.com/ Edited April 25, 2011 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 kad je neko debeo, nosice sve da smrsa, kraj price. Ove patike je pravio tim psihologa verovatno. Opet, kad si nesrecqan i debeo, ne zanima te jel su ruzne ili ne, daces pare da budes srecan i mrsav. Ja bi ih licno nosio da moram da biram izmedju njih i nekih starki za setnju/bleju - bolje da budem smesan a da me ne bole noge :) Naravno, da dodam, patike su totalni rofl, cak tripujem kad bi neko debeo trcao u njima da bi se prosuo ko kanta slanine. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 kad je neko debeo, nosice sve da smrsa, kraj price. Ove patike je pravio tim psihologa verovatno. Lepo rečeno. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 jebotee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 koliko sam shvatio, te patike imaju đon koji je manje stabilan od konvencionalnog. time se postiže da se za prav korak angažuje dosta više "sporednih" mišića nego kod koračanja po ravnoj podlozi (nešto kao kad se hoda po kaldrmi ili zemlji), što je odlično za zdravlje zglobova, ali ne verujem da ima nekog primetnog efekta za kardiovaskularnu kondiciju ili bilo šta slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 A taj oko deo kičme mi nekako nije najjasniji? Zar platformska obuća, pogotovo sa dignutom petom nije upravo veoma loša za držanje i kičmu, a valjda pogotovo za zglobove? Dignuta peta je nešto drugo. Pomera ti se pozicija težišta unapred i celo telo mora da kompenzuje promenom položaja i dodatnim radom mišića, što na duge staze dovodi do niza zdravstvenih tegoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ali zato mi noge izgledaju vitkije Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 I dupe prćasto! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 kumu je te patike i preporucio doktor e sad ne znam da li su topshop varijanta, skechers ili nesto trece patike naravno nisu za mrsavljenje... u ostalom boli me k da objasnjavam.... jesu ruzne, jesu korisne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ko je džiju drm'o kavez? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ljudsko stopalo je osetljivo kao dlan, mišići od stopala naviše su predviđeni da rade na osnovu tog taktilnog doživljaja podloge, patike su zlo jer "guše" prirodnu funkciju stopala = loše držanje, trošenje zglobova, bolovi u svemu ikad... sa druge strane, boli me kurac da hodam bos po betonu :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 idiotizam,debilizam Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 :D Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ko je džiju drm'o kavez? :)) pa drma mu kavez osoba koja naziva debilima svakog ko nosi te patike,a prema svemu sudeci,to je i dzijev kum,koji za njega nije debil. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Mislim da je to bilo u afektu izazvanom činjenicom što opet nije u pravu, ali da će Čilija biti sramota kada promisli o svemu. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Neće, samo glorifikujem ljudske različitosti, kao u reklamama Benetona... i činjenicu da su te patike apsolutna glupost na koju ne treba trošiti pare. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 mislim da je sada red da se cili izvini (preko kurca) svima koje je uvredio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Nisam nikog uvredio... a ko se našao uvređenim, nije trebalo da kupuje te patike ili da ignoriše moj hejt ka istim. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 mislis treba da ignorise tvoj hejt ka istim? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ako nije uvreda reci nekome da je retardiran sto nema isti ukus sto se patika tice, onda stvarno ne znam sta je ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 nije ovde u pitanju loš ukus koliko je pitanju prodavanje magle i lake zarade para na ljudima koji ih rado daju misleći da kupuju nešto dobro. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 da li pijes koka kolu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 ne. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts