FATA Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 koji je sad skor u seriji 3-2 za mavse? nisam odgledao poslednju tekmu do kraja kad su postigli 60 poena u prvoj cetvrtini... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 IIIIIIIIIIDEMO BRE JEBIIIII :D (des skrimke druze) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) titulaaaaaaaaaa svaka cast dalasu, stvarno su majstori james mvp, poipsilon haha tu je peja, car noci. :D Edited June 13, 2011 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ukenjo je/se James mega, ocekivao sam vise. Razocarao me Majami skroz, nisam imao favorita, navijao sam za Majami dodosue da bih gledao jos jednu utakmicu. Nisam nesto odusevljen celom serijom, maj tu cents. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 lmao Sto vise gledam ovaj danasnji nba, nekako vise cenim Dzordana, i kosarku onomad. Verovatno nismo bili ni svesni da smo bili privilegovani da ga gledamo u to vreme, i mislim da ce se tesko ponoviti onaj rivalitet iz devedesetih. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 tesko da ce se ponoviti bilo sta iz 90ih... sto bi eddie murphy rekao ITS SHOWTIME! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) potpuno zasluzeno! svaka cast Teško je dobiti 3 zaredom pa čak i ako je kod kuće. Dirk ispresavijao za sve pare. Samo nek nastavi :) e sad mozes da se ispravis :D Edited June 13, 2011 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 svaka cast, bas mi je drago! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Stvarno svaka cast.DRago mi je zbog Dirka i Kida. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 lmao Sto vise gledam ovaj danasnji nba, nekako vise cenim Dzordana, i kosarku onomad. Verovatno nismo bili ni svesni da smo bili privilegovani da ga gledamo u to vreme, i mislim da ce se tesko ponoviti onaj rivalitet iz devedesetih. ne bih se složio, cela sezona je bila dobra, kao i play-off, gde je dobio tim od koga se to nikako nije očekivalo (favoriti su bili lejkersi, sparsi, boston, chicago i miami) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 +1, odlican plej of, svakako bolji od prethodne sezone, a i meni licno najbolji i u prethodnih 5! onaj novicki, jebo te, kad najvise treba ne moze da omasi covek :D svaka cast stvarno, smorio bih se da je majami uzeo a i drago mi zbog pedje :) jebiiiii :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) JEBI MAJAMI BRE, koliko mi je drago posebno posle onog ismijavanja i imitiranja Lebrona i Vejda (imitirali Novickog kako kaslje posto je bolestan igrao trecu ili cetvrtu tekmu) http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/Video-Emotional-Dirk-Nowitzki-runs-into-the-loc?urn=nba-wp4846 Edited June 13, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Smeaaaaaagol ahahahahahahaha JEBI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Totalno razocarenje u Lebrona. Koji kurcevi tripl-doublovi, uzmi jebenu loptu i daj 40 poena. Gledam i ne verujem. Trckara po terenu i prosledjuje lopte saigracima. I onda na poluvremenu pogledam highlights Lebrona iz predhodnih sezona i nije mi jasno jel to isti igrac? Dallasu svaka cast Sad Oklahoma da zameni Westbrooka za Chrisa Paula i osvaja sledece godine! Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 kad je jajce najobicnije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ja zaspo u trecoj cetvrtini,bas mi drago sto su uzeli,svaka im cast... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 koliko glupavih izgubljenih lopti su imali Lebron i Wade to je smesno , JET je odigrao fenomenalno zadnji mech. Jebote poluvreme bilo 53:51 klupa dalasa postigla 33 poena ... Posle je poceo i Dirk da pogadja i to je bilo to. Niska zona je ubila Miami pogotovo u prvoj cetvrtini kad je dalas napravio neku crazy seriju. Jako mi je drago za sve penzionere iz dalasa kojima je ovo prvi prsten ! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 nowitzki otac! gg za sve, pa i peju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Dirkenstajn i Jet pokazali kako se igra pod pritiskom hahha majami nikad nista nece uzet Prsten i za pedju :D Edited June 13, 2011 by feller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 I ozenjen covek ima vise prstenova od Lebrona HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Da ne otvaram novi topic posto nemam pojma dali ovo neko prati i da li nekog uopste ovo zanima :) Nocas u 1 po nasem vremenu je NBA draft. Ko prati verovatno zna. Prvi pik je Kyrie Irving koji 99.99% ide u Cleavland. Izuzetno pametan i vest playmaker. Igrac poput Chrisa Pola. Drugi je Derick Williams. Krilo izuzetnih atletskih sposobnosti. Ako ga ne uzme Minesota uzima ga Utah 100% Treci neki turcin centar. Po meni nista specijalno, mislim da ce failovati. Tu je jos neki litvanac centar '92 godiste, nije me impresirao. Brat Vesely je 6. i kako sam citao na probnom treningu (utakmici) je veoma dobro saradjivao sa Johnom Wallom i celnici Washingtona su zadovoljni. Ove ostale i nisam bas pratio. Zapazio sam samo Bismack Biyombo, centar iz Kongoa '92. (16. pik) Po mom misljenju bolji i od turcina i litvanca iz top 5. I Jimmer Fredette fenomenali suter koji je odradio sve 4. godine na collegu, uzeo sve moguce rekorde skole i dosao sad na draft. (12. pik) Od nasih nema nikog. Tu su 2 Crnogorca (17. i 26. pik) i Hrvat Bojan Bogdanovic koji je 19. pik ali u drugoj rundi i verovatno nece naci angazman ove sezone. Sve u svemu thumbs up za Veselog, Biyombu i Fredetta :) to su moji favorit Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ako je biyombo ovaj sto igra u huventudu,onda ono,nemam pojma,po meni je on premrsav za nba,jedino sto je visok ko zirafa...bogdanovic sigurno nece u nba posto ga je pazario fenerbahce... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 macvan u klivlendu lolprevise je on inteligentan,i fizicki ogranicen da bi igrao u nba,mislim da bi mu najbolje bilo da ostane u makabiju Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts