Jump to content

Zanimljive slike

Recommended Posts

Ja i ne razumem kako su nekome gejše seksi. Em su stalno umotane do grla, em se zakrabulje iza šminke i one glupe frizure, može da bude i gabor najveći uvek će isto da izgledaju (još i one čarape kad im se useku od sandala, le fuj).

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Ja i ne razumem kako su nekome gejše seksi. Em su stalno umotane do grla, em se zakrabulje iza šminke i one glupe frizure, može da bude i gabor najveći uvek će isto da izgledaju (još i one čarape kad im se useku od sandala, le fuj).

eh, kulturoloski trip, da si ti rodjen u japanu pre ne znam kolko godina, bile bi ti seksi samo tako:)

sa druge strane, sto ne bi bile, trebalo bi da su graciozne i da znaju body language i da ti 'pomute pamet', a znamo da ce covek da se naprzi na drvo ako drvo zna gotivno da namiguje:)

sa trece strane, sto ljudi sto cudi, rubens se lozio na masne ribe od sto kila i smatrao ih idealom lepote, u evropi su se dame utezale u korsete i deformisale unutrasnje organe i sta sve ne da bi imale struk od petnes santima, spartanci su gotivili ribe koje mogu volu rep da iscupaju a ne 'tamo neke zenskice', oni tamo crnci sa prstenovima oko vrata se loze na ribu koja ima vrat pola metra, ameri se loze samo da je plavo i visoko, moze da bude konj i po, nema veze itd itd itd:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ne znam, razumem ja sve to, al da mi staviš random (lepu i zgodnu) Japanku u nekom casual outfitu, i istu tu Japanku ultranamunjenu u gejša kostimu, uvek bih birao prvu varijantu (to čisto sa vizuelne strane, govor tela i ostalo ne uzimam u obzir, al ne bih ni stigao dotle jer me ne bi ni interesovao performans napuderisane novogodišnje jelke u papučama :)))

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

teglio sam dzakove, dobio sam bruha!

kada nema leba, daj mi barem kruha

kada nema supice dobra je i juha

dok gledam u lonac dok se juha kuha

oblizujem se cesto jer mi usta suha

bacam rime okolo ko blekstazi muha

juce na terasi ubio sam puha

kazu mi ljudi da slabo imam sluha

mogu da ga puse ja svirao sam rfuha

da bi igro fudbala iznajmio sam luha

jer u zdravom telu ima zdravog duha!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...