Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislim da bi Пијана Свиња bio duplo bolji nick.

^(oo)^

Da, ali pijana svinja je totalno regularna svakodneva fraza, a ovo joj je danas totalno spontano izašlo iz usta, i opisala me baš onako kako sam izgledao kad sam je ''zavodio'' zadnjih par dana, mnogo sam se smejao, ubola ga baš.

Bio sam klasični dobroćudni olešeni pijanac pred njom, pravio zilion ''simpatičnih'' gluposti, samo da bi je osvojio :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Sad ću da odem da joj opalim šamarčinu Fyeah.png?1290440653

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Ako ćemo šalu na stranu, veće su šanse da skupim muda da prebijem pekara, nego što bi imao srca da udarim žensko i zbog mnoooogo većih stvari nego što su love&shit.

Edited by Романтична.Пијана.Свиња

ogromna mrznja ka zvezdama koje mi nisu naklonjene, SBB-u, nepoznatom uzroku zasto se modem ne vidi NA PLOCI U CENTRALI (zato sto niste ni pustili signal konji jedni ), i sebi koji bacam 7000 dinara na linksys ruter koji sad cami. A takve sam planove imao!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jao, konacno je nezdravo kuntanje pocelo da uzima danak, uspeo sam da ne kuntam tri dana i to zato sto NE MOGU, neam pojma zasto... i nije mi dobro mnogo, ne mogu da pricam normalno nego fufljam i prekidam reci na pola, zaboravljam koju rec sam poceo, pa ne umem da je zavrsim... bole me ledja, noge, oci... umoran sam do jaja... danas moram na faks, imam neki kolokvijum koji takodje moram da peglam, bice veselo... uzecu veceras neko sranje iz apoteke i nadam se da cu dumrem bar dvaes sati...

zato kucam ko zmaj, wall of texting je untouchable, jebem ti mater... i naravno, nisu to mogla da budu tri dana nicega, nego faks, pa onda neki rodjendan gde sam popio boga oca, danas kolokvijum... barte popio sam tipa deset piva na tom rodjendanu i dosao sam kuci i nisam mogao da spavam iako nisam spavao dan i po...koji kurac...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

hahaha, ovaj dule je car ... ali sa ozbiljnim poremećajem spavanja, što doduše nije za smejanje :)

ako je za utehu, ja sam se jutros probudio u pola šest bez ideje da nastavim sa spavanjem. A plus je i ovo bezvezno vreme, al' ja kad vidim ovakvo vreme setim se da su Pera, Vića i Ivanko srećni, pa sam i ja srećan zbog njih!

hahaha, ovaj dule je car ... ali sa ozbiljnim poremećajem spavanja, što doduše nije za smejanje :)

ako je za utehu, ja sam se jutros probudio u pola šest bez ideje da nastavim sa spavanjem. A plus je i ovo bezvezno vreme, al' ja kad vidim ovakvo vreme setim se da su Pera, Vića i Ivanko srećni, pa sam i ja srećan zbog njih!

Laki drug

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

heh sinoc bio na okupljanju kod ortaka posto odlazi u usa, da zivi radi i sta ti ja znam :|

e da ozeno je amerikanku koja je nekako zavrsila u srbiji

poklonio sam mu rakiju iz '81. u cuturi pa nek se odvali kad mu se sve smuci :)

fallout_table.gif

jao, konacno je nezdravo kuntanje pocelo da uzima danak, uspeo sam da ne kuntam tri dana i to zato sto NE MOGU, neam pojma zasto... i nije mi dobro mnogo, ne mogu da pricam normalno nego fufljam i prekidam reci na pola, zaboravljam koju rec sam poceo, pa ne umem da je zavrsim... bole me ledja, noge, oci... umoran sam do jaja... danas moram na faks, imam neki kolokvijum koji takodje moram da peglam, bice veselo... uzecu veceras neko sranje iz apoteke i nadam se da cu dumrem bar dvaes sati...

zato kucam ko zmaj, wall of texting je untouchable, jebem ti mater... i naravno, nisu to mogla da budu tri dana nicega, nego faks, pa onda neki rodjendan gde sam popio boga oca, danas kolokvijum... barte popio sam tipa deset piva na tom rodjendanu i dosao sam kuci i nisam mogao da spavam iako nisam spavao dan i po...koji kurac...

Nisi jedini, ni ja ne mogu da spavam kako treba, a žalilo mi se sinoć još par ljudi da isto ne mogu da spavaju ili sve spavaju po 3-4 sata i probude se.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...