Vlada_ Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 is it "ok" tiem? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 mislim da bi Пијана Свиња bio duplo bolji nick. ^(oo)^ Da, ali pijana svinja je totalno regularna svakodneva fraza, a ovo joj je danas totalno spontano izašlo iz usta, i opisala me baš onako kako sam izgledao kad sam je ''zavodio'' zadnjih par dana, mnogo sam se smejao, ubola ga baš. Bio sam klasični dobroćudni olešeni pijanac pred njom, pravio zilion ''simpatičnih'' gluposti, samo da bi je osvojio :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Sad ću da odem da joj opalim šamarčinu У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 svinja je svinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 (edited) Ako ćemo šalu na stranu, veće su šanse da skupim muda da prebijem pekara, nego što bi imao srca da udarim žensko i zbog mnoooogo većih stvari nego što su love&shit. Edited April 27, 2011 by Романтична.Пијана.Свиња У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 kako je hlaaadnoooooooooooooooooooooooooo ovdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 kako je hlaaadnoooooooooooooooooooooooooo ovdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 ogromna mrznja ka zvezdama koje mi nisu naklonjene, SBB-u, nepoznatom uzroku zasto se modem ne vidi NA PLOCI U CENTRALI (zato sto niste ni pustili signal konji jedni ), i sebi koji bacam 7000 dinara na linksys ruter koji sad cami. A takve sam planove imao! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Deste! Ja danas bio u citaonici, sad odoh da prcam, a sutra... Stize novi bajk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 je l fixie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 stavio sam mrvicu ljutenice na sendvič. ne mogu da diiiiišem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 http://www.mtfu.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 shto imam neki shugav trip z bradom, kad mi malo poraste sve se kao utripujem da moram da je obrijem ili smak sveta i odmah smishljam kako da se zakamufliram kad izlazim negde, a ponekad me bash mrzi da se obrijam, kao npr. sad.... :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 z bradom fuck "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 idem da gledam top speed pa da sanjam brzinu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Preshao sam prokleti Dragon Age kec konacno.... 60 sati igre :( Da sam toliko potroshio na uchenje.... eehhh. poy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 jao, konacno je nezdravo kuntanje pocelo da uzima danak, uspeo sam da ne kuntam tri dana i to zato sto NE MOGU, neam pojma zasto... i nije mi dobro mnogo, ne mogu da pricam normalno nego fufljam i prekidam reci na pola, zaboravljam koju rec sam poceo, pa ne umem da je zavrsim... bole me ledja, noge, oci... umoran sam do jaja... danas moram na faks, imam neki kolokvijum koji takodje moram da peglam, bice veselo... uzecu veceras neko sranje iz apoteke i nadam se da cu dumrem bar dvaes sati... zato kucam ko zmaj, wall of texting je untouchable, jebem ti mater... i naravno, nisu to mogla da budu tri dana nicega, nego faks, pa onda neki rodjendan gde sam popio boga oca, danas kolokvijum... barte popio sam tipa deset piva na tom rodjendanu i dosao sam kuci i nisam mogao da spavam iako nisam spavao dan i po...koji kurac... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Dobro jutro :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 hahaha, ovaj dule je car ... ali sa ozbiljnim poremećajem spavanja, što doduše nije za smejanje :) ako je za utehu, ja sam se jutros probudio u pola šest bez ideje da nastavim sa spavanjem. A plus je i ovo bezvezno vreme, al' ja kad vidim ovakvo vreme setim se da su Pera, Vića i Ivanko srećni, pa sam i ja srećan zbog njih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 ja sam zahvalan što je ove godine bilo proleća. mada, sad kad sam ovo napisao, ima za tri dana da ode temperatura iznad 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 Sudeći po više prognoza, u narednih desetak dana će biti ovakvo vreme. Što je "ok", pošto sam mislio da idem na Trenchtown, ali će biti loše vreme pa mi sad nije krivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 hahaha, ovaj dule je car ... ali sa ozbiljnim poremećajem spavanja, što doduše nije za smejanje :) ako je za utehu, ja sam se jutros probudio u pola šest bez ideje da nastavim sa spavanjem. A plus je i ovo bezvezno vreme, al' ja kad vidim ovakvo vreme setim se da su Pera, Vića i Ivanko srećni, pa sam i ja srećan zbog njih! Laki drug 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 heh sinoc bio na okupljanju kod ortaka posto odlazi u usa, da zivi radi i sta ti ja znam :| e da ozeno je amerikanku koja je nekako zavrsila u srbiji poklonio sam mu rakiju iz '81. u cuturi pa nek se odvali kad mu se sve smuci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 jao, konacno je nezdravo kuntanje pocelo da uzima danak, uspeo sam da ne kuntam tri dana i to zato sto NE MOGU, neam pojma zasto... i nije mi dobro mnogo, ne mogu da pricam normalno nego fufljam i prekidam reci na pola, zaboravljam koju rec sam poceo, pa ne umem da je zavrsim... bole me ledja, noge, oci... umoran sam do jaja... danas moram na faks, imam neki kolokvijum koji takodje moram da peglam, bice veselo... uzecu veceras neko sranje iz apoteke i nadam se da cu dumrem bar dvaes sati... zato kucam ko zmaj, wall of texting je untouchable, jebem ti mater... i naravno, nisu to mogla da budu tri dana nicega, nego faks, pa onda neki rodjendan gde sam popio boga oca, danas kolokvijum... barte popio sam tipa deset piva na tom rodjendanu i dosao sam kuci i nisam mogao da spavam iako nisam spavao dan i po...koji kurac... Nisi jedini, ni ja ne mogu da spavam kako treba, a žalilo mi se sinoć još par ljudi da isto ne mogu da spavaju ili sve spavaju po 3-4 sata i probude se. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 bracoooo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts