shoocky Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 jedi o`cake koji mogu da jedem, i to u neogranicenim kolicinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Dolazim ja jutros na klinicki centar da pocnem sa fizikalnom, kad tamo sedi neki momak u crvenoj "SSI" majici. Ja ga pitam "rurovac?", a on se nasmeje i kaze "ne, ne, buraz moj". Pozdrav za Sejnta i njegovog brata! :) sekta :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) jedem kolač. :> Edited April 26, 2011 by mali_buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 joj kad smo kod tog menjanja baterija, otisho ja pre par dana da mi se zameni baterija na satu, kad ono sat mi ima 3 (TRI!!) baterije puta 400 din. Nije me iznenadila cena poshto su to neke dobre baterije, Renata.....ali 3 baterije... :)) u bre, pa kakav je to sat i šta će mu tri? neverovatno mi je da sve tri napajaju mehanizam? nekako mi je logičnije da su za različite delove tj. "funkcije"? koliko ovo savija, tek sam sad probao ovaj, kao jafa samo hrskavo je neki najkraći opis :) Odličan, ali i ima jedno godinu dana ako ne i više da je na tržištu. Dolazim ja jutros na klinicki centar da pocnem sa fizikalnom, kad tamo sedi neki momak u crvenoj "SSI" majici. Ja ga pitam "rurovac?", a on se nasmeje i kaze "ne, ne, buraz moj". Pozdrav za Sejnta i njegovog brata! :) Hahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Odličan, ali i ima jedno godinu dana ako ne i više da je na tržištu. znam, zato sam i napisao "tek sada sam probao", duvaj ga hipsteru! :) a probao sam onaj wellness isti taj sa narandžom kao još ranije (pre 12 godina!!), al mi je ovaj bolji ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 ima sad baš kul tih domaćih (as in srpskih) slatkiša, probajte i baninijev slatki oblak, vrhunski je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 joj kad smo kod tog menjanja baterija, otisho ja pre par dana da mi se zameni baterija na satu, kad ono sat mi ima 3 (TRI!!) baterije puta 400 din. Nije me iznenadila cena poshto su to neke dobre baterije, Renata.....ali 3 baterije... :)) koje dranje, najskuplja renata baterija za sat je u nabavci ~80 dinara. gde si to uzeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 relano, pogotovo ona sa mentom! Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Dolazim ja jutros na klinicki centar da pocnem sa fizikalnom, kad tamo sedi neki momak u crvenoj "SSI" majici. Ja ga pitam "rurovac?", a on se nasmeje i kaze "ne, ne, buraz moj". Pozdrav za Sejnta i njegovog brata! :) ahaha, pazi kad sam video da si rekao da idesh na terapiju jutros i htedoh da te pitam da li si na klinichkom jer mi je burazer tamo al' se zaradih pa zaboravih :)) much love <3 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Bemumiša, evo već nedelju dana, svakog dana sam pijan, i mnogo sam srećan :) http://www.youtube.com/watch?v=vL3epXsErMg Dis drugar :( Edited April 26, 2011 by savke. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 u bre, pa kakav je to sat i šta će mu tri? neverovatno mi je da sve tri napajaju mehanizam? nekako mi je logičnije da su za različite delove tj. "funkcije"? pa ima i digitalan sat i onaj "obichan" i datum i shtopericu, al kontam da to nije nishta slozheno da ga ipak 3 baterije napajaju... to je ovaj koje dranje, najskuplja renata baterija za sat je u nabavci ~80 dinara. gde si to uzeo? kod mene u Kruševcu, neka radnja, sad ne znam kako se zove, ali specijalizovana za satove, ima veliki izbor, otju da kazhem, nije neka prosta....& u nabavci je sve 100 puta jeftinije, mozhe im se, ali imam kao 1 god garancije :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Laku noc drugari o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 realno vreme je za spavanje, sutra ujutru fudbal :)) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 wtf tt??? reklama sa blica?? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 wtf što čitaš blic ujutru? a pritisak? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 Haha, da, video sam i ja tu glupu reklamu :) Jutros bila neka zima čoveče ... gledam i prognozu za naredne dane, izgleda da ove godine nećemo imati ono "iz zime u leto". Dobar deo marta i skoro čitav april su bili ovako "šućmurasti". Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 pre nekog vremena smo pričali o kineskoj hrani i više vas, na čelu sa dulijom, je držalo da lucky lee na bežaniji sabija sa kvalitetom, pa sam rešio da ga probam opet pre nedelju-dve. hrana je bila bolja nego prvi put kad sam probao, al tek toliko da se svrsta u prosek ponude. s druge strane, cena (1300 rsd za dvoje, dva glavna jela i dve porcije pirinča + bakšiš) je roflkopter velika.kinezi iz delte all teh way. dobro je da si zvao kujo jedna postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 (edited) Dobro jutro svima, evo posle kraceg odmora i uskrsnjih praznika, vracam se na posao pun snage i elana :D Edited April 27, 2011 by GhostFace Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Odo u Valjevo :((( fuuu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Vratih se sa prvog radnog dana u pekari zgotivio sam odma kolegu pekara koji je nevidjena dileja i gotivac , izgleda da ce biti zabavno ovo leto I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 na kolokvijum, pa direktno na primatijadu, woo hoo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 wtf tt??? reklama sa blica?? jel ovo demi mur? sad ću da pošaljem mail njenom agentu, čisto da pitam koliko su platili za njeno pojavljivanje u ovoj izuzetno retardiranoj reklami Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 aj što kasni beopoz, nego što majstor pušta bosanski rok :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Ovako me je danas nazvala jedna riba sa kojom se davim već nedeljama, rekoh sebi odma - ovo je idealno za novi user na ruru :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 mislim da bi Пијана Свиња bio duplo bolji nick. ^(oo)^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts