Sheyn Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 dbrjutro ladno od onog bola u stomaku sa desne istrane ispade napad žuči... koja sam baba ... sad ne znam šta da jedem :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Manje cvaraka u ishrani...za ostalo pitati a.a. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Preterano se nervirash oko dece I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 (edited) Bižo pomozi dunji edit : upao biža :D Edited April 4, 2011 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 hahahhahahahhahahahah koliko ste bolesni I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Izvaljen si realno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 ne razumem? izvaljen? ne znate vi sta je Rusija...ja Rusiju sanjam svake noci I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 sad ne znam šta da jedem :( kuvano žumance i rusku salatu sa puno majoneza jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 I obavezno Polimarkov majonez @tema: 19/20 poena na kolokvijumu uz Mehanike Fluida. Sabijam. Sad lagano idem da kupim u pekaru nesto da jedem, pa da se oshisham i onda na sketba. :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 dbrjutro ladno od onog bola u stomaku sa desne istrane ispade napad žuči... koja sam baba ... sad ne znam šta da jedem :( Lol kojotica You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 (edited) Balkanoidu zamolio bih te da nadjes drugu zanimaciju slepcino zadrigla hahaha, sad si stvarno izvaljen Bizo, nema nazad. :D @topic dobar dan zelim svim drugarima. Mnogo lepo vreme napolju, pa ako neko ima priliku da se proseta, da uziva u suncu, evo i jedne vesele pesmice da mu upotpuni uzitak. :) Edited April 4, 2011 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 au brate jedva gledam na oci don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Uf spavao sam do sada i sad cu naruchim da jedem kinesku om nom lep dan u najavi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 zasto svaki put kada vidim topic "pricajte" ja procitam "prcajte"...? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 Zato što jedan takav zapravo postoji! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 COKO KRALJU KINESKE!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Uf, kad smo kod kineske klope, overio sam onaj Lucky Lee na preporuku drugara s' rura. Pohovano pileće belo sa susamom u sosu po želji - 520 din + pirinač s' jajima (uzeo sam kiselo-slatki sos). Stvarno je bilo i više nego OK, lepo sam se najeo, a porcija nije bila mala. Mogao bih opet, kad smo već kod toga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 imam neverovatan bol u desnom ramenu, izgleda da sam ga istegao sinocke na fudbalu... dule, koliko mi dana predstoji pakao? da li da pijem nesto (nabijem na kurac one koji pomenu alkohol)? ladno od onog bola u stomaku sa desne istrane ispade napad žuči... koja sam baba ... sad ne znam šta da jedem :( mnogo ste kilavi bre drugari, moracemo da otvorimo rur online kliniku! btw, fin dan bas, jos kad mi ne bi ispod prozora drndao buldozer...znaci jebenu ulicu od 200m su poceli da rade u oktobru i jos je nisu zavrsili Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 to je to nece da odgovori vec obecava. Pocelo je stidljivo trazenje mita! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Pa uci zanat decko. ja sam vec spremio gudu za njega :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Za to će da se briše radni staž i gubi penzija! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 danas mi burazer diplomirao i za vikend pijanka u kg \o/ prosho mi ceo dan na bezveze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 ivane ako si danas vozio bajs kinuo si po meni :D pusi kurac :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 uzeo Adsl taman pred ispitni rok, milina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 lol izvini, kali :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts