Vladica^.^ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) Ajde šta se tripujete, šalim se ja malo sa gosn. admin_-om :) Uostalom ne sumnjam u njegov ukus, sudeći po njegovim postovima sa topica GOLE ŽENE i KLINKE IZ PAKLA ;)) Edited April 13, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Sad sam skontao da imam 40 sati ingame vec u dragon age-u, a nisam ni na pola igre joj zivote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 do jaja ti je smisao za humor dj vudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Ajde šta se tripujete, šalim se ja malo sa gosn. admin_-om :) Uostalom ne sumnjam u njegov ukus, sudeći po njegovim postovima sa topica GOLE ŽENE i KLINKE IZ PAKLA ;)) prvo bacis najgori hejt ikad, a onda bacis jos gori sliht. dzaba ti i gosn i ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Sad sam skontao da imam 40 sati ingame vec u dragon age-u, a nisam ni na pola igre joj zivote Coka sprco no life! Instaliraj WoW, za 40h si lv85 i full epax ako te Killy ubaci u dobru gildu! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 sad da ga banujem, pisao bi kalimerovske pm-ove. e moj dj vudu, nikad od tebe čovek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 a jebote, neucim nista i onda se noc pred nakanem i ucim celu noc, koliko je to samo glupo :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Istripovali ste se, nije toliko dj vudu loš bio ovde koliko vi imate predrasude :) propustio sam dovlu u paklenoj kuhinji :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 a šta je dovla tamo radio ? :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 pa kuvao?ili vozio kuvare Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Mislim da ima repriza paklene kuhinje (ne znam kada)... Al cu nocas da se naspavam, sutra nema ranog ustajanja ;) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 uzeo za neki intervju da se podsetim malo normalnog programiranja, c++, algoritmi, prostorna / vremenska slozenost ... jebote bog koliko su mi web aplikacije otupele mozak, raspali posao... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 a šta je dovla tamo radio ? :) telefonirao People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) neverovatna neverica, pokusacu da opisem, mada je jako tesko preneti sve detalje... Pre par dana me je drugarica zvala da dodjem kod nje na rodjendan, koji ce inace slaviti kod njene drugarice na gajbi, jer tamo kao ima mnogo vise mesta, plus neki sank il sta vec. Danas mi salje poruku da joj je krivo sto mora da mi kaze da, ipak, ne mogu da dodjem, jer me drugaricina cimerka nikako ne zeli na svojoj gajbi :D the Cimerka je isla samnom u osnovnu, znamo se ceo zivot, a bili smo ok ortaci dok mi pre par dina nije dala handjob. Posle toga je prestala da mi se javlja i da me ignorise iz ne znam kog razloga. Znam da nista lose nisam uradio. Cak smo i pricali sada nesto kratko u domu omladine na disko zoo zurci(tamo gde je nigger vrteo a laki jeo eksere), i kao sve ok, ne pominje se henddzab, kao ponovo smo ortaci. Ona je sada prevazisla neke komplekse i uspesna je riba, gura neku svoju pricu, stalno je na tvu, poznaje brdo bitnih ljudi and shit. Mene zanima: sto je bre tolika zla seljanka? I u cemu je ovde jebena fora? I jel trebam da odem i da je isprozivam ispred neke ekipe: JAO BRE KURVETINO RASPALA ZNAM DA SI SE JEBALA NA TOBOGANU U PARKICU inace, bio sa ortacima na pivu u pabu, pa se najeli girosa i na kraju zavrsili u igraoni posle 100 godina Edited April 14, 2011 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 gledam the room pred spavanje ovaj film je rame uz rame sa "ricky story" i "šshinobi ninja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 sad da ga banujem, pisao bi kalimerovske pm-ove. e moj dj vudu, nikad od tebe čovek... E sad, nemoj tako, kad znamo da si me uvek banovao reda radi, čisto da ti ban palica ne zarđa. :D Inače dobro jutro radni narodne! Još samo danas i sutra da se izdrži, pa ima onda da se odvalim za vikend \o/ "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) E sad, nemoj tako, kad znamo da si me uvek banovao reda radi, čisto da ti ban palica ne zarđa. :D jel moguce da samo tebe banuju tako radi reda, a ti si tako super i normalan clan? pisi malo boldovano, ne vidim ovako sta pise. Edited April 14, 2011 by milutin_mica Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 pesma bugari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 evo, napisao je kalimerovski post, nisam ni morao da ga banujem. leisure, sve su iste, jipm. možda je trebalo da odeš na rođendan u svakom slučaju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 ja moju da pustim da planira odmor, završili bismo na marsu sa opremom za pecanje i po jednom skijom tako nekako :) mada i bolje i tako, nego da je neka preambiciozna koja voli sve pod konac da je sve pod njenom kontrolom :) ovako cu je da popizdim i da sednem dva dana da trazim i rezervisem na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Idi na rodjendan lizru, a u slic stavi obarenu virslu (pipi ili gudi, mlitave su i osciluju) a oljusti sa vrha malo one plastike da izgleda kao vitjgla. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Idi na rodjendan lizru, a u slic stavi obarenu virslu (pipi ili gudi, mlitave su i osciluju) a oljusti sa vrha malo one plastike da izgleda kao vitjgla. rofl da viri malo iz farmerice vratio se sa fizikalne, još malo sušenja ostalo pa onda ponovo na posao, jedva čekam da ponovo cimam koleginice a sada wot grajnd, da li ću danas steći pwIII? hmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 a šta je dovla tamo radio ? :) ma to mu je neki restoran u kraju, pa se znaju sa gazdom, pa su išli da budu "statisti" :) i(tamo gde je nigger vrteo a laki jeo eksere), ahaha, obožavam ove, onako usputne prozivke :)) pa ti što se nisi javio, da i tebi dam poneki! Juče sam bio u pabu u Kneza Miloša posle dvesta godina, i ona muzika je toliko glasna, kao da sam na nekom koncertu. Bukvalno sam morao da se derem sve vreme. Ne sećam se da je tako bilo kad sam prethodno tu otišao (pre tih 200 godina). A još i puno pritom, pojma nemam zbog čega. Ja se tripujem da uvek u tako ta "poznatija" mesta u gradu dolaze studenti iz unutrašnjosti jer ne znaju gde drugo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 28.5. Goblini sviraju u Beogradu. \o/ Idem sad srecan da failujem kolokvijum! Neverovatno mi je koliko me samo zabole kara shto mi je sad kolokvijumska nedelja, uchim tek toliko da znam o chemu se radi. Vazno je da sam ziv i zdrav! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 e da, dovla u paklenoj kuhninji , neka emisija o restoranima :) ii je emisija bila o keramickim plocicama :D zasigurno nije bila o automobilima !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts