Al Bundy Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 6.000 evra za internet zbog serija Naime, Goran je odlučio da koristeći 3G studentski paket mt:s-a odgleda serije Selo gori, a baba se češlja i Moj rođak sa sela, dok je bio u Slovačkoj, u trajanju od 111 minuta. Time je ostvario 354 megabajta protoka, i račun od oko šest hiljada evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ^^ Imao sam utisak da sam najvetji idiot na planeti kada mi je stigao rachun od 40k posle 5 dana "uzivanja" u CG ali ovaj lik je pobedio. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Gle Tjira se vratio :D de si Tjiro jebote wow, sta ima?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Otpadoshe mi ochi od kucanja nekog rada, sad cu digram Dragon Age KEC i bole me zec! uizvaj polako u igri, nemoj da forsiras smorices se na kraju :) i da, ne stavljaj dlc iteme, jer si previse jak, igra gubi sa njima na interesantnosti takodjee da dobro jutro :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ^^ Imao sam utisak da sam najvetji idiot na planeti kada mi je stigao rachun od 40k posle 5 dana "uzivanja" u CG ali ovaj lik je pobedio. :] ciro stari boze depresije i hejta mi ti se kunemo \o/ vezbao sam svih ovih godina i mislim da mi fali u rotaciji jos samo da ubacim neke anti depresive da budem kao i ti a bogami nisam jedini u ovoj okolini, <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Moram da zamenim sijalicu na faru, i juče sam gledao, i imao sam onu "wtf is this?" facu ... očekivao sam da se lakše menja, ali izgleda da nije baš tako lako. Nadam se da nije teško kao na Renaultu iz onog klipa, ali zasigurno nije ni lako kao na Golfu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 mnjah opet trazenje gde ici na letovanje kako mi je muka od toga, ne ide mi se nigde (realno mogao bih 2 godine da ne idem na letovanje posle tajlanda)... u stvari ide mi se, ali da ne gledam hiljadu hotela hiljadu plaza da je super a da nije skupo, a mogli bi i busom, turska ili grcka ? koji prsten koje mesto... jel ima pesak ... ma idi zeno u tri pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 zasto jednostavno ne prepustis zeni da odluci gde cete ici ?:)pa nek se ona cima :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Da li mislis da je to pametno Kalimero? Uz svo duzno postovanje prema gospodji :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 pa ja to radim :) svejedno mi je gde cu na more :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 mnjah opet trazenje gde ici na letovanje kako mi je muka od toga, ne ide mi se nigde (realno mogao bih 2 godine da ne idem na letovanje posle tajlanda)... u stvari ide mi se, ali da ne gledam hiljadu hotela hiljadu plaza da je super a da nije skupo, a mogli bi i busom, turska ili grcka ? koji prsten koje mesto... jel ima pesak ... ma idi zeno u tri pm Au druže al si ti nadrljao! To nije u pm, to je uživanje, u pm je kad zagori ručak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Moram da zamenim sijalicu na faru, i juče sam gledao, i imao sam onu "wtf is this?" facu ... očekivao sam da se lakše menja, ali izgleda da nije baš tako lako. Nadam se da nije teško kao na Renaultu iz onog klipa, ali zasigurno nije ni lako kao na Golfu :) Na Stilu je to nocna mora Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 pa ja to radim :) svejedno mi je gde cu na more :) kali ne lazi ti nemas zenu I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Krenuo danas da spremam Vizantiju za ispitni rok, nadam se da cu glatko stici, pa posle da se bacim na Ancient Greece ohoho :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ja moju da pustim da planira odmor, završili bismo na marsu sa opremom za pecanje i po jednom skijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Ahahha... zamisljam... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ciro stari boze depresije i hejta mi ti se kunemo \o/ vezbao sam svih ovih godina i mislim da mi fali u rotaciji jos samo da ubacim neke anti depresive da budem kao i ti a bogami nisam jedini u ovoj okolini, <3 Seroxat i dobar si! <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 vidi ga tjira sto poznaje farmakologiju bolje nego ja:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Neee mogu vise da ceeekaaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ja moju da pustim da planira odmor, završili bismo na marsu sa opremom za pecanje i po jednom skijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 lol, dovla u paklenoj kuhinji You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 o ne, dj vudu koristi isti paket kao ja :( Opet imaš pogrešnu predstavu o meni :( Zapravo koristim MT:S, ali neću zadugo. I daj slike žene! :))) Inače, dan je bio katastrofa smor + posao + nadrndani ljudi po prevozu, a ja sam pola dana proveo gladan. Bežim u krevet... Q noć! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 I daj slike žene! :))) gtfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Toliko je ružna? "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 šta je ovo sa svetom :c "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts