~JungleBoY~ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Jebo sam jeza u ledja, evo ga peti dan sa temperaturom 39-40, ne pomaze nista od tabletica paracetamol, andol, diklofen, nimulid, ibuprofen a doktorka na infektivnom mi drugi put vec menja antibiotsku terapiju jer ova bakterija ne jebava izgleda antibiotike i sve mi je gore i gore. Jos je pitam danas reko kako da skinem temperaturu a da ne idem uvek u hitnu po injekciju, kaze izdrzi do ponedeljka, pocece ovo da deluje! -.- što se tiče temperature, si probao novalgetol? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 E deste, evo doshao iz grada... Jaooo, kolko se iznerviram kad kupujem neshto na trafici, tipa koka kolu, i kazhem 'el mozhe kesa' misletji da mi stavi sok u kesu, a onda na svakoj trafici na kojoj to pitam mi samo onako, gurnu kesu kroz ono prozorche jebeno, nije to sad neshto ne znam ni ja, nego me mnogo nervira, i nikako da uradim to shto uvek nameravam da, kad mi prodavac gurne kesu da mu kazhem "a predomislio sam se, netju nishta..." misim normalno da bi njega boleo kurac, al ja bi imao neverovatnu satisfakciju...eto, poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 ispale mi oci danas od assassins creed-a. Iskoristicu maksimalno ovaj dan za igranje, sutra moram da pisem neki ispit sto mi je ostao od januara. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Napokon sam zavrsio sve zadatke iz zbirke za mehaniku (i statiku) i sad mogu da odmorim ko covek. :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 E deste, evo doshao iz grada... Jaooo, kolko se iznerviram kad kupujem neshto na trafici, tipa koka kolu, i kazhem 'el mozhe kesa' misletji da mi stavi sok u kesu, a onda na svakoj trafici na kojoj to pitam mi samo onako, gurnu kesu kroz ono prozorche jebeno, nije to sad neshto ne znam ni ja, nego me mnogo nervira, i nikako da uradim to shto uvek nameravam da, kad mi prodavac gurne kesu da mu kazhem "a predomislio sam se, netju nishta..." misim normalno da bi njega boleo kurac, al ja bi imao neverovatnu satisfakciju...eto, poz nije on tvoj rob da ti pakuje kesu, iscimaj se sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 ma ja to gledam drugachije, kako onda ima onih koji ti lepo stave u kesu a ne bace ti kroz ono govno... shto ti pakuju stvari bilo gde u radnji, prodavnici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Danas su svi nešto hejterski raspoloženi, na ruru pogotovo. Privodim kraju AC:Brotherhood, fino se izigrah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) Koja gužva od arene preko gazele do autokomande. Trebalo mi je čitavih sat vremena fuuuuuuu :c Edited March 24, 2011 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ko te jebe kad imas devojku preko mosta :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ja sam gospodar pucanja sebi u kolena У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 upucao si se u koleno ? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 kapiram da ne znate kako izgleda dunja u rl-u, pa joj pričate to o autoritetu itd, al ono, teško je to sprovesti kad izgledaš ko da si iz istog odeljenja sa klincima kojima predaješ :D pa da....to je i najveći problem :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 upucao si se u koleno ? :o ja sam skapirao da je mislio figurativno, i da mu to nije prvi put da se figurativno upucao u koleno. mada, možda i grešim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 upravo odgledah sedmi deo mini serije "band of the brothers" gde se jedan od glavnijih aktera slučajno upucao trofejnim lugerom u nogu phail a i prota je phail ako se stvarno upucao u koleno, mada sam prilicno siguran da misli fig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 tako mi i treba kad ne procitam ono sto iskucam pre no postujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) istripovao sam. ostavio bi drugaciji post da se stvarno upucao. Edited March 24, 2011 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Zar si stvarno mislio proto da sam se zapravo upucao u kolena? :D Kao zaboravio sam da zakočim pištolj kad sam ga vratio u futrolu, opalio metak i prvo u koleno? :D Pucati u kolena je fraza u smislu - delovati sa ciljem da nekom otežaš ili onemogućiš da uradi nešto, da mu pomrsiš konce. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 objasni nam :) mislim da bi i slika odgovarala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 objasni nam :) mislim da bi i slika odgovarala! Pa nisam mislio da treba objašnjavati, al ispade tako. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 ma skapirao sam šta znači izraz. obvious je. samo što sam površno pročitao post. bolid ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Ja josh nisam legao. Josh jebenije. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 ahhaha Vićo samo tvrdo, Andrejiću gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 U koliko ležeš obično, tj. koliko sati sna imaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 dok ga iluminati ne probude :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts