Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ahah:)

ne, ali sam sad ekstremno izretardiran, tako da je i "ne, idem do prodze" sasvim dovoljno da se smorim:)

i carsko je ovo lokalizovano smaranje, mogu da uradim milion cucnjeva, al ne do bog da preskocim prag od vrata:)

seki:

kog lekara, ja ne postojim:)

cekam do sutra, a onda idem kod nekih fiziokuraca privatnih, boli me patka:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma nije to tako, eno rista je sredio onaj nerv za iljadu kinti i jos su likovi bili u fazonu 'lol kako bre da ti uzmem pare za ovo sranje':)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

jok, gore na bezaniji, popnes se, pa skrenes desno i tu je, pre ideje sa desne strane. meni najbolji do sada od 10+ sto sam obisao u beogradu:)

ja preporucujem teletinu sa ljutim paprikama (ja im uvek kazem da stave brdo tih ljutih papricica jer su nekako mnogo gotivne, ne znam sta im rade), teletinu sa lukom na usijanom tiganju, kiselo-ljutu supu... ortak je svrsio na neku piletinu, ne znam na koju.

taj lucky lee najgori je IMHO kineski restoran u kom sam bio.

ne sećam se šta sam jeo, al ukus je bio kao da sam ja pročitao negde koji sastojci idu u to jelo i ispržio ih na tiganju, prosto nije bilo dobro spremljeno. možda zavisi i od kuvara, možda su se popravili u međuvremenu, ko zna...

'De si Leskic. :*

ot: Popricao malo sa bivsom bezveze i odmah mi je bilo jasno zasto je bivsa, a ne sadasnja.

SSI.

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...