Doolio Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 ahah:) ne, ali sam sad ekstremno izretardiran, tako da je i "ne, idem do prodze" sasvim dovoljno da se smorim:) i carsko je ovo lokalizovano smaranje, mogu da uradim milion cucnjeva, al ne do bog da preskocim prag od vrata:) seki: kog lekara, ja ne postojim:) cekam do sutra, a onda idem kod nekih fiziokuraca privatnih, boli me patka:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 kog lekara, ja ne postojim:) Zdravstveno možeš da imaš ono dobrovoljno za neke novce mesečno, tipa 2-3 obroka u dafu, a ne da plaćaš privatniku zdravim organima da ti leči bolesne:) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 ma nije to tako, eno rista je sredio onaj nerv za iljadu kinti i jos su likovi bili u fazonu 'lol kako bre da ti uzmem pare za ovo sranje':) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 nije bas 3 pljeskavice u dafu :D 2000din :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Pa dobro, ne jede on pljeske na suvo, uvek se tu popije po nesto, sto na kraju izadje na 2k :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 nije, nego plaća i sebi i ženi haha hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 nisam bio u dafu sto godina, al zato laki li jebe keve! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 To onaj kineski restoran kod piramide? Ja sam jeo kiselo-slatku teletinu, i bila je previše kisela za moj ukus. Moraću da probam nešto drugo onda, možda sam naleteo na nešto bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 jok, gore na bezaniji, popnes se, pa skrenes desno i tu je, pre ideje sa desne strane. meni najbolji do sada od 10+ sto sam obisao u beogradu:) ja preporucujem teletinu sa ljutim paprikama (ja im uvek kazem da stave brdo tih ljutih papricica jer su nekako mnogo gotivne, ne znam sta im rade), teletinu sa lukom na usijanom tiganju, kiselo-ljutu supu... ortak je svrsio na neku piletinu, ne znam na koju. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Uf, onda sam se istripovao, i onaj se valjda zove "Nešto nešto Lee". Hvala na obaveštenju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 evo stran'ce koga zanima http://www.facebook.com/pages/Lucky-Lee/106190912770404?sk=wall brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 ortak je svrsio na neku piletinu, ne znam na koju. Svinjetina it is then. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Naporan dan, laku noć! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 cujemo se sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 E odo i ja da spavam, ne mogu da se probudim ujutru lepo na vreme (~9), otju shto pre da legnem. Laka noc! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 ako ako, da ne zakasnis na faks Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 desi Kili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Rlovao sam vecheras. Bio u kafani sa ortacima. Smrdi mi dusha na dim. ;/ Sad cu da blejim jer ne moram rano da ustajem. ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Kili mene kulira. :\ Inace, sad sam gledao klipove sa Bluntovog koncerta u Amsterdamu, na koji smo hteli da idemo, ali su bile rasprodate karte. Smorio sam se kao ker, jebem ti srecu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 taj lucky lee najgori je IMHO kineski restoran u kom sam bio. ne sećam se šta sam jeo, al ukus je bio kao da sam ja pročitao negde koji sastojci idu u to jelo i ispržio ih na tiganju, prosto nije bilo dobro spremljeno. možda zavisi i od kuvara, možda su se popravili u međuvremenu, ko zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 to mi je bas cudno jer si ti jedini i prvi koji je to rekao posle desetak likova od kojih je par avid chinese gourmets:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 'De si Leskic. :* ot: Popricao malo sa bivsom bezveze i odmah mi je bilo jasno zasto je bivsa, a ne sadasnja. SSI. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 meni je sada glupo da nesto kazem, da me kili ne izhejtuje a valjda je vec i legao Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Kili mene kulira. :\ meni je sada glupo da nesto kazem, da me kili ne izhejtuje a valjda je vec i legao ja se izvinjavam ali malopre su ugasili servere jer je sad sreda pa sam morao da igram do zadnje sekunde gde smo ono stali bese a da rl, faks i jutarnji carevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts