trn Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 gde je melo 22,5 da odem da stavim milione,pa da kupujem kriptovalute kao covek greska pomesao sam njega sa lopezom,na njega je 24.5 inace vecernji tiket https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3447348-1143 sr! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Uf Lopez under je baš težak tip, lik otkako se vratio ne prestaje da sipa u tuđe koševe. Nadam se da večeras neće zbog tebe dati više od 20 :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 (edited) 'de nece :( izgleda da ce me unakaziti samo on... Bas sam fejlovao sa njim dao je 16 za pp jedina sansa mi je da ih unakazi BKN u 3/4 pa da ne ulazi vise u igru :) Svi su u igri i opet njega forsiraju maksimalno, mislim da bar 70% akcija ide na njega, a kada ne znaju sta ce ide 99% akcija na njega :D Melo 20 Kajri 22 a ima jos da se igra cetvrtina i po... edit Jebeni Lopez 22 poena do minut pred kraja meca, naprave faul nad njim i pogodi oba :( Edited December 11, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1078-4301314-1143 jebeni PSG, al sam zato dobio 2x UPLATU AE veceras dortmund i zenit dolaze like np 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 20:00 Laval - Chantaeroux X-1 (4,50) Francuska 2.liga. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Werder x2 veceras, posle par kikseva vreme je da naprave iznenadjenje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Sto se NBA tice probao bih veceras Karija preko,znajuci koliko smesnu odbranu igra i Harden i Hjuston generalno... Mislim da bi mogao Bruklin da pobedi danas Detroit,igraju stvarno stvarno zrelo napokon vezali su dve pobede dok Detroit nije neka prejaka ekipa.Nije losa kvota ~2.4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 http://www.rezultati.com/utakmica/dhsdUwPO/#statistika-utakmice;0 pa ima da ih jurim ko qpr prosle god... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Znam da je bezveze postavljati ovako tikete, al 165 < 107000 :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post konfuzni Posted December 18, 2013 Popular Post Report Share Posted December 18, 2013 Jedna recenzija za veceras pa ko moze neka isprati :) Tottenham - West Ham ( 1 (1.5) I 1itm1 2+ (1.73) ) Totenhem je pre par dana promenio trenera zamenice ga pomocni trener ali i dalje mislim da imaju dovoljno kvalitetnih igraca da mogu da pobede West Ham koji je u losoj formi kao i domacin. West Ham-u nedostaju neki kljucni igraci ( Andy Carrol , Stewart Downing , Mladen Petric itd ) mislim da im ovo takmicenje ne znaci puno posto se bore za opstanak ove sezone i samo jedno mesto su iznad crte , a da napomenem da ih sledece nedelje ocekuje gostovanje unitedu i mislim da ce se cuvati za taj mec da izvuku barem bod, dok Totenhemu treba pobeda da im se vrati samopouzdanje posle serije losih rezultata. Da napomenem da je ovo i gradski derbi. PSG - Saint Etienne ( 1 (1.35) , 1itm1 2+ (1.55) , 1i3+ (1.85) ) PSG verujem da ce odmarati igrace za ovu utakmicu ali i bez njih imaju kvalitetnu klupu koja moze sa lakocom da dobije goste. PSG ocekuje teska utakmica sled ned posto igraju sa Lillom koji sasvim solidno igra ove sezone i u zaostatku je samo 4 boda od PSG-a u prvenstvu , St. Etienne je poznata kao vrlo nezgoda ekipa kod kuce dok u gostima znatno slabije igraju i njih ocekuje teska utakmica sled ned protiv Nanta koji dobro igra ove sezone. PSG ne bi trebao da ima problema veceras tako da ocekujem njihovu pobedu. Stoke - Man Utd ( 2 (1.8) , 2itm22+ ( 2.2) , X-2 (4.7) ) Stoke je prosle nedelje igrao protiv slabasnog Hull-a i igrali su 0-0 nisu u nekoj formi da mogu da se pohvale , dok Utd igra ove sezone toplo hladno i dovoljno su kvalitetniji da mogu da pobede , poznato je da domacin vrlo malo golova prima na njihovim mecevima ali mislim da veceras ce primiti barem 2 i da ce isto tako doci iz X. Manchesteru treba pobeda da se vrati na pobednicki kolosek posto su vec dovoljno puta kiksnuli ove sezone i oborili i mene kao i vas vise puta :) Morao je jedan par da kiksne a to je Chelzi koji me je sinoc oborio sa solidne pare tako da mislim da ce ovo lagano doci. Roda - Vitese ( 2 ( 1.85 ) , 2itm22+ (2.05) ) Roda je izbacila PSV koji se raspada ove sezone proslu rundu kupa ali je posle toga zaredjala 4 poraza i 2 neresene i sled kolo ocekuje je teska utakmica protiv Ajaksa. Mislim da nisu dovoljno kvalitetni da dobiju Vitese koji ove sezone razbija u ligi i trenutno su prvi na tabeli i imaju dosta utakmica bez poraza mislim oko 9. Ali posto je ovo kup sve je moguce , al opet mislim da je ovo fix dana. A sinoc Chelzi mi se usrao u zivot kao i vecini koja ga je igrala :) https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1011-2419517-1145 150 > 7400 Poz voz. 5 1 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 jbt,jel ima sta gore kad lik promasi penal u 93 minutu a ti cekas 3+ pri rezultatu 2-0... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 (edited) ima , kad kao ja čekaš za veliki dobitak DS 1X , bude 2:2 i neki batica da auto-gol na kraju tekme i izgube meč. ( 2:3 ) e p i c f a i l :) Edited December 22, 2013 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 taj rad,jos gore je kad pratis uzivo... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 evo ja i bata mohr..... https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1090-8344560-1146 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 (edited) Aj vi sto pratite NBA i ako vam nije cim da bacite koji tip za igrace :D Edited December 22, 2013 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 mojne digraš NBA večeras, to ti je najbolji savet!bukyz bitte halt Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Uhvatih sinoc 500 > 5200 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1011-8078958-1146 Ne stigoh sinoc da napisem neke parove bice sled ned :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Evo sta sam ja iznabadao za prvi, ovaj levo je odigran cisto da se isprati, dok je ovaj desno odigran nako jake analize od 20 minuta ! :D Imate sada na Pwinu neki New Years Bonus ako danas odigrate tiket, cisto da znate ! Aj pa srecno, da malo mnogo vise izlazimo sledece godine :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Jel moze neko da preporuci koja je najbolja kladionica za kladnjene preko neta ovako ali da kada se reg imas vec recimo na racunu 5e-10e ako to postoji uopste, ali isto tako da mozes i da podignes te pare posle :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Reko nova godina je pa da udarim malo jace o/ 1 1 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Sta je ovo, vise se niko ne kladi? Mojim drugarima ostao jos Milan na tiketu za 6000 dinara, koji je vodio 0-2 a sada gube 4-2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXperience pablo Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 mene taj milan sjebao za 7 500 a ortaka x2 za 23 000 pa ga branio za 2 000 keca dobio 12 000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1584-8459543-1153 200>7k :c Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Aleksandar_ Posted January 18, 2014 Popular Post Report Share Posted January 18, 2014 Danas za veće pare. Arsenal v Fulham 1&t12+ (1,33) Mozzart Liverpool v Aston Villa 1&3+ (1,52) Manchester City v Cardiff 1&3+ (1,43) Roma v Livorno 1&3+ (1,65) Juventus v Sampdoria 1&3+ (1,60) Betis v Real Madrid 2 (1,27) ukupna kvota 9,69. Iskreno, mislim da ovde i ne treba neka posebna analiza, već da je ovde sve nekako očigledno i realno. I eto probao bih još Arsenal v Fulham tr 2:0 (6,50) 3 Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 и мени су то "сигурице" данас, у знакуали бојим се да ће бар један пар продати :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts