G!!! Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 pa takav je bio original, znalo se da ce takav biti i nastavak :) nego ima li multi >? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Igrah danas, i tacno je ovo sto sam rekao 25. maja polize mi Duke jaja Simpatichna je, ides pucash i slushash Duke-a kako kenja ponekad smeshne stvari Tipichna I Love America igra, sa sve onim degenerichnim rock-om i sisatim pichkama Zanimljiva mi je samo zato sto sam igrao original :D Taj neki fazon i utisak sam i ja stekao iz demoa, mada ću morati da čekiram celu igru kako treba, a ne očukejem više od gore navedenog. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Ima finih fora recimo kad te smanje pa kad vozis RC igrachku, i tako te mini-igre fazoni, cisto da se razbije monotonija Onda dizhesh tegove u teretani i kao permanentno ti se podzihe ego sto je u stvari health pa se pogledash u ogledalu, Duke kazhe nesto zanimljivo i kao + na ego Ipak najjachi mi je momenat kada ti kao klinac trazi da mu dash autogram, odnosno da mu se potpishesh na knjigu. Ja sam, kao verujem i svi zivi koji su igrali, nacrtao klincu jedan veliki kurac na prvoj stranici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Duke Nukem Forever-Razor1911 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Meni je samo drago što je izlaskom ove igre stavljena tačka na to decenijsko mučenje sa Dukeom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Meni je samo drago što je izlaskom ove igre stavljena tačka na to decenijsko mučenje sa Dukeom. Onda očigledno nisi video loading time nivoa. U kom je engine ova igra pravljena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 (edited) Unreal 3. Loading time je izgleda problem do kreka, kažu da je sa Skidrowom drastično kraći. Isto važi i za Ego bonuse koji se gube kad se izađe iz igre, na šta se neko žalio ovde ili na nekoj drugoj temi. Edited June 11, 2011 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Hm, meni se Ego bonusi gube (odnosno, vidi se na chapter selection ekranu da ih ne pamti, mada nisam obraćao pažnju tokom same igre), ali mi loading nivoa ne deluje sporo (max 10 sekundi rekao bih). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Unreal 3. Loading time je izgleda problem do kreka, kažu da je sa Skidrowom drastično kraći. Isto važi i za Ego bonuse koji se gube kad se izađe iz igre, na šta se neko žalio ovde ili na nekoj drugoj temi. Imam Razor, biće da je do toga jer su mi load time skoro po minut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Meni isto do 10sec loaduje.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Ja sam odmah stavio fix čim sam instalirao, 6 sekundi load. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 ja imam razora, sljaka bez problema. za zaboravljanje ego-a nisam proverio, al sad cu uci u igru drugi put pa cu znati :) inace foru sa tegovima sam sasvim slucajno provalio, i nasmejao sam se kao nikad u zivotu za sad deluje pristojno, monotono ali pristojno. nadam se da nece pokvariti utisak. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Baš, monotono i zastarelo i onda naletiš na nešto (Kristijan Bejl rant :) i kez od uveta do uveta. Inače, grafija je baš šajt & šajze, kad se setim da je ovo isti engine kao i za Bulletstorm koji izuva kako dobro izgleda (većim delom). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 http://www.gamersmint.com/gearbox-rewards-man-who-pre-ordered-duke-nukem-forever-10-years-agoMandatory opis linka: sisate žene sa sisama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Makar neko da bude srećan što je izašla igra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Ja sam odigrao do sada prva 3 nivoa i igra mi je extra sa sve klasicnim maco forama, psovanjem i nimalo politicke korektnosti . Meni deluje kao Serious Sam meets stand up comedy =P. Najzad neka igra koja je zabavna, a ne pokushava da ima NAJREALNIJE SENKE I GRAVITACIJU IKADA = nimalo zabave jer su na taj deo igre zaboravili tokom razvijanja =). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Meni nije bila zabavna, smorio sam se posle dva nivoa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Meni je duke mofo fazon super, ali tehničke karakteristike su dno dna... Vidi se da kasni 10 godina. :/ Meh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Voodse to je zato shto si mnogo ogorcen na stanje u drushtvu . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts