Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Jel zna neko kako ide ona sema da se hitno dobije pasos, sta treba za to? Doduse ne znam ni kolko se sad ceka za ali sam cuo negde da moze za fazon za 4-5 dana da se dobije?

Moras da budes stalno zaposlen i da dobijes potvrdu od firme da ti treba za poslovno putovanje. Ja sam tako dobio za 5 dana.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel zna neko kako ide ona sema da se hitno dobije pasos, sta treba za to? Doduse ne znam ni kolko se sad ceka za ali sam cuo negde da moze za fazon za 4-5 dana da se dobije?

Ili ako treniras nesto, trazis da ti treba hitno za takmicenje u inostranstvu, tralalal.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Poenta je da ti treba validan razlog na papiru, ekskurzija, poslovno putovanje ili operacija u inostranstvu...

Obojeni program je brutalan bend!

kupish kartu s naznachenim datumom putovanja i dobijesh za 3 dana

na terasi se spasi

lesli se vraca kruci

@nbaallstar

da, Grifin precenjen... ovaj McGee zakucao sa 2 lopte na dva kosa i sa tri lopte na isti kos, alo bre :D

samo ne znam zasto nije opet pokusao ono poslednje zakucavanje, to mu je bilo jedino "lose" zakucavanje :/

Um caruje, Dundo Maroje!

@nbaallstar

da, Grifin precenjen... ovaj McGee zakucao sa 2 lopte na dva kosa i sa tri lopte na isti kos, alo bre :D

Ovo sa 3 lopte je skroz kul, al šta kad je dobio 49bodova :D

Pozvoz drugari ustao pre pola sata ubio se od spavanja

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...