Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

prijemnog nije bilo zbog bombardovanja, al štrajk prosvetara ipak nije u tom rangu :)

vlado, ne daj hejterima da te obeshrabre. uvek možeš da se prebaciš na vetš, eno i kreki je tamo prešao sa DIF-a

misliš panglu.

ne mislim, aj' bezi

@ivan

to sam i ja rekao, nekoliko meseci potpune obustave rada nije ni blizu mesec ili dva dana skracenog radnog vremena, ali opet se javi neko sa pricom "MA STA TI JE VIDECES STO POSTO GLEDAJ STA RADE HERP"

kakvo prebacivanje :)

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Ma ni meni se ne dopada ta milka jafa, nego je fora u tome što je uvek bila skuplja od crvenkine, koja je sad skupa bezrazložno puno.

Evo malopre sam video u Veru njihovu Jafu, košta 54 dinara. U odnosu na 96 za Jaffa Jaffu, dosta je velika razlika.

Ma ni meni se ne dopada ta milka jafa, nego je fora u tome što je uvek bila skuplja od crvenkine, koja je sad skupa bezrazložno puno.

Evo malopre sam video u Veru njihovu Jafu, košta 54 dinara. U odnosu na 96 za Jaffa Jaffu, dosta je velika razlika.

kao mali, mislio sam da su jafa i plazma ekskluzive srpske industrije slatkiša. Sad sumnjam i za plazmu... [:(]

elem,

Rain-y-u-no-stop.jpg?imageSize=Large&generatorName=Y-U-NO

Obojeni program je brutalan bend!

Unka kad beše počinje u pola 3 na sport klubu?

edit : pozvoz.Najeo se kokica naigro se kantera, sad gledam NBA i odoh da spavam posle

Edited by bastard

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Grifin objasnio. Samo ove ostale conteste su dobili "autsajderi", mislim naravno na trojke i skill challenge. Ocekivao sam sigurnu pobedu Alena i D. Rose-a.

Odlicno vece, sutra allstar game jedva cekam.

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...