voodoo_ Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Uh...igram pomalo civ 5 kad stignem... A, vidis, skinuo sam Wings of liberty i instalirao, ali me nesto jebe, pa ne mogu da pokrenem.... ako imas kakvog mudrog savjeta, draga savjeta, im all ears :))) Nikakvog, često patchuju igru i sjebavaju krek, tako da bez originala ništa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Koliko su sranje ove nove dozvole pa to je strasno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Nikakvog, često patchuju igru i sjebavaju krek, tako da bez originala ništa :( Ja imam onaj Razorov licence generator koji ti omogućava da igraš u "Guest" modu kampanju bez achievmenta (lol, crkotine) i posle svakog patcha kao prestane da radi ali onda samo opet pokrenem generator, i opet sve radi, guest mode ftw... naravno prestao sam da igram pre poslednjeg patcha tako da ne znam da li još radi ali proveriću kad dodjem doma... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 saznao sam za te akcije da ima sema da se prodaju za dobre pare, ali da poznajes prave ljude i da im das jedan deo :) e srbijo, zemljo lopova koji kradu sami od sebe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Kako možeš da imaš šemu da prodaš akcije za dobre pare, to mi deluje potpuno nerealno. Inače, dobar dan, lep dan napolju, jeo sam gibu i skapirao da me duže drži sitim od sendviča, valjda zato što je masnija, iako sendvič ima i puter i šunku/parizer, šta god, a ovo "samo" sir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 u odnosu na juce danas je bio gotivan dan...jos samo da oteram kola kod majstora i gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Kako možeš da imaš šemu da prodaš akcije za dobre pare, to mi deluje potpuno nerealno. Inače, dobar dan, lep dan napolju, jeo sam gibu i skapirao da me duže drži sitim od sendviča, valjda zato što je masnija, iako sendvič ima i puter i šunku/parizer, šta god, a ovo "samo" sir. bila je fora kod onih akcija od 1000eura :) da su se javljali ljudi koji su ih otkupljivali za 300eura recimo,i onda ti dobijes odma 300eura a on za godinu dana ili koliko je trebalo da prodje uzme 1000 i dobar je 700 a ti si dobio 300 ali odma :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Pa to je onda i bilo kul za te što prodaju po 300 pošto sad ne vrede ništa. Ja sam razumeo Džija da sada ima šema za to, što deluje čudno imajući u vidu da sve ide preko pošte/banke.edit: Spalio majku u peći jer mu je oduzela plejstejšn Šesnaestogodišnji Kendal Anderson iz Južne Filadelfije (SAD) priznao je, kako istraga tvrdi, da je svoju majku Rašidu (37) ubio jer mu je oduzela plejstejšn konzolu za igranje kompjuterskih igrica. Prema policijskom izveštaju, Kendal je majku napao čekićem za ukucavanje eksera dok je spavala, i 20 puta ju je udario po glavi, ali pošto je i posle toga još uvek davala znake života odvukao ju je u prizemlje i pokušao da je “kremira” u kuhinjskoj peć. Pošto mu ni to nije pošlo za rukom, nastavio je da je udara po glavi nogom od stolice, da bi zatim telo odvukao u uličicu iza kuće i sakrio ispod gomile smeća, gde je kasnije i pronađeno. Dečak je u istrazi izjavio da se nakon što mu je majka oduzela plejstejšn tri sata premišljao da li da počini zločin, jer “nije mogao da podnese svađu”, kao i da se zbog svog dela kaje, i da ga ne bi ponovio. “Stvarno mi nedostaje moja mama... ona je bila je jedina osoba kojoj je bilo stalo do mene“, izjavio je maloletni zločinac pred sudom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Svoj deci da se oduzme plejstejšn odma sada odma! Igrice izazivaju silovanja i ubistva! Incoming šitstorm in USofA :D jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Oće kurac, šta treba deca da rade onda, da idu u škole i biblioteke i da se obrazuju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 go go pink kids!!1 "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Plejstejshn konzola za igranje kompjuterski igrica? o.O Polozio ispit, u menzi video Chabketa al' mu se nisam javio jer je bio sa ortacima a i ja sam zurio. Uspeo sam da sednem u 28 umesto u 29 i shvatio tek kad sam stigao do Politike. ;/ Sad moram da raspremim svinjac od sobe, dolazi mi devojka josh malo... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Te igre se ionako programiraju na kompjuteru Najbolji smajli ikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Cao, ja sad dosao iz citaonice! Prcao sam sinoc. Bajs i dalje ne vozim, jer ga nemam. :c Al' sam bacio oko na ovo, mozda ga kupim, ili neki bolji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Pratio sam ovaj crnogorski cs turnir, sad da jedem nesto, pa na pos'o. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 (edited) u povratku sa posla video sam danas belog punta sa registarskim tablicama NS 019 ĐY \o/ Edited February 18, 2011 by BLACK JESUS IS BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Mislim da svastikina micra ima ĐX jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 gledajte sa vedrije strane, to ĐY je moglo da bude i ЂY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Šta je ovo, appear offline period petka uveče došao a? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 laki kapetan očigledni :D "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 svi u honu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 ma poceo all star vikend :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Pijem sa jednim etefovcem pivo u beogradu i hvalim mu se kako sam kupio Golajatus razorovu podlogu, ali, da iako je malih dimenzija, ispade da je dovoljno velika, a ja inače ne volim male podloge. Da bih mu dočarao kolika je, za meru uzmem knjigu "Mali hrišćanin", koja ispade kao dobra podloga do sad. Moja rečenica je glasila: "Golajatus je veći od Isusa, znaš..." Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Ko za kurac sutra imam ispit iz MAT2 i ne mogu da priustim sebi ol star najt ://////// :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Šta je ovo, appear offline period petka uveče došao a? :) appear offline izuva! elem, popio 3 piva na prazan stomak, sad cu da spavam kao stanko posle rucka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts