Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

meni iskreno glupo da kazem, ne znam ni sam zasto, al' ono stavom odma stavim do znanja da hocu samo da se rukujem, ili kako vec :D

a koristim cesto i onu foru, napad je najjaca odbrana, tako sto odma krenem ka batici i onaj zagrljaj ramenima (lol) i tapsanje po ledjima :D

Um caruje, Dundo Maroje!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa vidi , ne smeta mi kad se pozdravim tako sa dobrim ortakom koji je u tom tripu,kao da se pozdravlja sa familijom ( to je smisao, jelte ?) jer mi se to ne cini pederski uopste,ali mi smeta kad se neki debil istripuje tako da se pozdravlja samnom ako me ne poznaje.Ja sam se sa tim vidom pozdravljanja susreo u srednjoj skoli prvi put (znaci pre 4 godine) i to u drugom kraju gde je to njima kao normalno,u mom kraju sa ortacima koje znam ceo zivot niko se ne pozdravlja tako,sve zavisi od drustva

When the going gets tough, the tough get going

Prelazim život na hard poslednjih nedelju dana, što je za promenu i dobro. Provrednio sam se.

Loša strana toga jeste što sam stvarno zamrzeo Adobe Flash i što sam u :fp: fazonu kad god moram da uradim nešto u njemu.

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

aha, sada mi je jasno . ono sto radis u zivotu zavisi od toga u kom kraju zivis

philosaptor-47.jpg

ne zavisi bas od kraja, ali ja se drzim one ''s kim si, takav si'' :)

inace, meni je to ljubljenje u obraz bilo retardirano ranije, kad si se tako ''pozdravljao'' samo sa pripadnicama lepseg pola..

danas se to odomacilo na obe strane i moram priznati da sam totalno oguglao na te stvari, a nisam hulibratori!

Bjukenon Mitch

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...