alfa Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 meni iskreno glupo da kazem, ne znam ni sam zasto, al' ono stavom odma stavim do znanja da hocu samo da se rukujem, ili kako vec :D a koristim cesto i onu foru, napad je najjaca odbrana, tako sto odma krenem ka batici i onaj zagrljaj ramenima (lol) i tapsanje po ledjima :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 a koristim cesto i onu foru, napad je najjaca odbrana, tako sto odma krenem ka batici i onaj zagrljaj ramenima (lol) i tapsanje po ledjima :D a šta ako krene da ti liže uvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ili te poljubi u vrat? Ovo mi se jednom desilo, i samo sam stao u fazonu "WTF dude?!" i nisam znao kako da odreagujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 pa vidi , ne smeta mi kad se pozdravim tako sa dobrim ortakom koji je u tom tripu,kao da se pozdravlja sa familijom ( to je smisao, jelte ?) jer mi se to ne cini pederski uopste,ali mi smeta kad se neki debil istripuje tako da se pozdravlja samnom ako me ne poznaje.Ja sam se sa tim vidom pozdravljanja susreo u srednjoj skoli prvi put (znaci pre 4 godine) i to u drugom kraju gde je to njima kao normalno,u mom kraju sa ortacima koje znam ceo zivot niko se ne pozdravlja tako,sve zavisi od drustva When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 sa familijom se ljubiš tri puta i to bez da se čuje, a ne kao te poljubila drugarica tinejdžerka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 aha, sada mi je jasno . ono sto radis u zivotu zavisi od toga u kom kraju zivis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 aha, sada mi je jasno . ono sto radis u zivotu zavisi od toga u kom kraju zivis ubadas poentu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Prelazim život na hard poslednjih nedelju dana, što je za promenu i dobro. Provrednio sam se. Loša strana toga jeste što sam stvarno zamrzeo Adobe Flash i što sam u fazonu kad god moram da uradim nešto u njemu. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 aha, sada mi je jasno . ono sto radis u zivotu zavisi od toga u kom kraju zivis ne zavisi bas od kraja, ali ja se drzim one ''s kim si, takav si'' :) inace, meni je to ljubljenje u obraz bilo retardirano ranije, kad si se tako ''pozdravljao'' samo sa pripadnicama lepseg pola.. danas se to odomacilo na obe strane i moram priznati da sam totalno oguglao na te stvari, a nisam hulibratori! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ljudi, ako neko ima tv karticu nek mi posalje pm! hitno je! ocu da snimam jutarnji program rts sutra ujutru ali moja kartica je u kvaru! hvala unapred! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 e, odakle je izraz "hulibratori" i šta znači? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 batica navijac "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Postalo je stvarno annoying da gledam ljude kako upotrebljavaju trollface u neadekvatnom kontekstu. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 e, odakle je izraz "hulibratori" Iz starog Rima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) ocu da snimam jutarnji program rts sutra ujutru ali moja kartica je u kvaru! hvala unapred! će da izađeš na televizor? Edited February 15, 2011 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 P A E PA PAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 gledam ovaj entourage, nije mi dobro. Danas sam preblejao gajbi, opustanje, sutra imam svasta, bice zanimljivo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 djole, ae csa srurovcima da se smejemo malo na tsu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 će da izađeš na televizor? ne, biće udruženje čiji sam član. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 danas sam, zbog gluposti, izgubio moguću saradnicu na jednom projektu. Doprineo je moj stav gde izigravam rurovca, a devojka to naravno nije shvatila... Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Sad bas nesto browse-ujem youtube i naidjem na: http://www.youtube.com/watch?v=vjB_JDRE_NQ Full video! :D Boze, sta ljudi snimaju :D Borba pocinje tamo negde posle 17min ;D Na 1:24:00 pocinje mortal kombat :D Edited February 15, 2011 by lawl_ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 djole, ae csa srurovcima da se smejemo malo na tsu! ne mogu mendzi, ustajem bas rano, sutra me ceka dug dan. Neki drugi put. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Čukarica, Šumadijski trg 6a, tel. 3555-023 (http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1282209) Gugl drugar. Ja sam hteo od druga mi djoleta da chujem,al ajd' moze i ovako... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) da si ga pitao koji semafor najduzhe drzhi na chukarici to bi verovatno znao da ti kazhe, ali za poresko ne verujem :D e da, nisi rekao ili je meni promaklo, koja si kola kupio? Edited February 15, 2011 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 GTI neki :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts